ONLINESTUDIES.GR

Δείτε όλες τις 757 Διαδικτυακά Μαθήματα

Εργάζεστε αλλά θέλετε να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας; Εύχεστε να μπορούσατε να μελετήσετε ένα θέμα που δεν προσφέρεται σε κοντινά σας πανεπιστήμια και κολλέγια; Δεν έχετε χρόνο να παρακολουθήσετε μαθήματα στον χώρο του πανεπιστημίου σε εβδομαδιαία βάση, αλλά επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα πτυχίο; Βρείτε διαδικτυακά μαθήματα και αποκτήστε ένα πτυχίο ή δίπλωμα διαδικτυακά με τη βοήθεια της διαδικτυακής κι εξ αποστάσεως εκμάθησης! Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αναζητήσετε διαδικτυακή εκπαίδευση, διαδικτυακές τάξεις, διαδικτυακά μαθήματα κι ευκαιρίες ηλεκτρονικής μάθησης που προσφέρονται από πανεπιστήμια και κολλέγια παγκοσμίως!

Η διαδικτυακή εκπαίδευση σας δίνει τέτοια πλεονεκτήματα όπως ατομικό πρόγραμμα, σύγχρονες τεχνολογίες μάθησης, αποκτώντας σχετικές γνώσεις ανεξάρτητα από τον τόπο στον οποίο βρίσκεστε, για να μην αναφέρουμε την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος. Σήμερα, η διαδικτυακή εκπαίδευση και η ηλεκτρονική εκμάθηση έχουν καταστεί μια σημαντική μορφή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, για παράδειγμα, περίπου το 44% των μεταδευτεροβάθμιων φοιτητών παρακολούθησαν μερικά ή όλα τα μαθήματα τους στο διαδίκτυο το 2009.

Ξεκινήστε λοιπόν να ψάχνετε για το διαδικτυακό δίπλωμα που έχετε ονειρευτεί τώρα! Η ευκαιρία για μια καλή εκπαίδευση σας περιμένει και δεν χρειάζεται καν να φύγετε από το σπίτι σας για να την αποκτήσετε.

Προγράμματα Filter

Μαθήματα Cryptocurrency

London Academy of Trading
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 1 εβδομάδα Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Το κρυπτοεγχειρίδιο παίρνει έναν όλο και πιο σημαντικό ρόλο στις χρηματοπιστωτικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Το ηλεκτρονικό μας μάθημα Cryptocurrency θα σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση του τρόπου συναλλαγής σε ψηφιακά νομίσματα όπως Bitcoin, Ethereum και Litecoin, με έμφαση στη διαχείριση κινδύνων και τη διατήρηση κεφαλαίου.

Διαδικτυακό μάθημα διαχείρισης φωτογραφίας

Campus Training
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 24 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Α Κορούνια

Αν ο στόχος σας είναι να απολαύσετε την περιπέτεια της κινηματογράφησης, αυτό το μάθημα είναι το θεμελιώδες μονοπάτι για τον κόσμο της φωτογραφικής μηχανής και του φωτός. Θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε με τις διαδικασίες, τις τεχνικές και τα υλικά που χρησιμοποιεί η ομάδα φωτογραφικών μηχανών.

Μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας Online

The New England School of English
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένες Πολιτείες Cambridge

Όχι μόνο ένα ακόμη online πρόγραμμα, αλλά ένα σχολείο - το σχολείο σου, το NESE - που απλά συμβαίνει να είναι online.

Πρόγραμμα - Ανάπτυξη παιχνιδιών βίντεο

Western Iowa Tech Community College Distance Education
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 2 έτη Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένες Πολιτείες Sioux City +1 περισσότερα

Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα στην ανάπτυξη παιχνιδιών βίντεο. Το πρόγραμμα αναπτύσσει δεξιότητες στον τομέα της μοντελοποίησης, της υφής, της βασικής δέσμης ενεργειών, της καλλιτεχνικής γνώσης και του αγωγού βιντεοπαιχνιδιών.

Ηλεκτρονικό μάθημα: LabVetEurope

University of Copenhagen
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Δανία Κοπεγχάγη +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα LabVet Europe σας επιτρέπει να εργαστείτε ως ορισμένος κτηνίατρος εργαστηριακών ζώων σύμφωνα με την οδηγία της ΕΕ του 2010 για την παραγωγή ζώων που χρησιμοποιούνται για επιστημονικούς σκοπούς, γνωστή ως FELASA κατηγορίας D.

Προηγμένο Πρόγραμμα Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 180 ώρες Νοέμβριος 2019 Ισπανία Μαδρίτη

Ο Κανονισμός Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR), ο οποίος εφαρμόζεται από τις 25 Μαΐου 2018, προβλέπει τον υποχρεωτικό χαρακτηρισμό ενός Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) για τις δημόσιες αρχές και οργανισμούς, φορείς που εκτελούν τακτική και συστηματική μαζική παρακολούθηση προσώπων , καθώς και φορείς οι κύριες δραστηριότητες των οποίων είναι η επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων σε μεγάλη κλίμακα. Επομένως, ο υπεύθυνος προστασίας δεδομένων (DPO) είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της προσαρμογής στο GDPR και ένας εγγυητής της συμμόρφωσης με τους κανονισμούς περί προστασίας δεδομένων σε οργανισμούς. Ο ισπανικός οργανισμός προστασίας δεδομένων (AEPD), σε συνεργασία με τον εθνικό οργανισμό διαπίστευσης (ENAC), παρουσίασε ένα σύστημα πιστοποίησης για την επαγγελματική πρακτική των υπευθύνων προστασίας δεδομένων. Ο AEPD καθίσταται έτσι η πρώτη Ευρωπαϊκή Εποπτική Αρχή για την ανάπτυξη ενός συστήματος πιστοποίησης για τη δραστηριότητα των υπευθύνων προστασίας δεδομένων (DPD).

Weiterbildung ökonom / -στη (IUBH)

IUBH Fernstudium
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 9 - 18 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Γερμανία Bad Honnef +1 περισσότερα

εκπαιδευτικό πρόγραμμα μας οικονομολόγος / -στη (IUBH) που επιτρέπει μια εξαιρετική κατάρτιση ή επανεκπαίδευση σε πανεπιστημιακό επίπεδο.

Ηλεκτρονικό μάθημα: Online CBT (Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία)

Adler
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 36 ώρες Ανοικτή Εγγραφή Καναδάς Τορόντο +1 περισσότερα

Εγκεκριμένο από την Ακαδημία Γνωστικής Θεραπείας, το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα CBT είναι μια ισχυρή εκπαίδευση στις δεξιότητες αυτής της πολύ αναγκαίας τρόπου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών, οι φοιτητές προχωρούν μέσω γραπτών διαλέξεων, συνομιλιών, περιπτωσιολογικών μελετών και διαδηλώσεων βίντεο, και ολοκληρώνουν τις εργασίες τους στην πορεία. Οι μαθητές λαμβάνουν εξατομικευμένη, σχολαστική ανατροφοδότηση από μια πανεπιστημιακή ομάδα διδασκόντων γνωστή για να κάνει τη διαδικτυακή μάθηση διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα

Κερδίστε όπως μπορείτε να μάθετε το online μάθημα

UK Trading Academy
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Το Earn As You Learn Course έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους δεν έχουν τόσο πολύ χρόνο σε μια εβδομάδα για να περάσουν ώρες μαθαίνοντας πώς να ανταλλάξουν. Πρόκειται για ένα σύντομο μάθημα κατάρτισης που θα σας μεταφέρει σε ταχύτητα με όλα τα βασικά στοιχεία των συναλλαγών και θα γνωρίζετε το δρόμο σας γύρω από μια πλατφόρμα συναλλαγών.

Montessori βοηθός δάσκαλος 0-3 ετών και 3-6 ετών

International Montessori Institute
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 3 μήνες Μάρτιος 2020 Ισπανία Vilafant Ιταλία Ρώμη Βαρκελώνη +3 περισσότερα

Αυτή η εκπαίδευση δασκάλων Montessori ηλικίας 0-3 ετών και ηλικίας 3-6 ετών, συμπεριλαμβανομένης της κύριας θεωρητικής βάσης της εκπαίδευσης Montessori, διατηρώντας παράλληλα υπόψη τη σημασία των συναισθηματικών παραγόντων και των βασικών σχέσεων για την επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων στην καθημερινή εκπαιδευτική πρακτική. Δημιουργήστε μια επισκόπηση όλων των χώρων εργασίας και ενσωματώστε τα τέλεια στα θεμέλια και στην προσωπική εργασία και πρακτικές της εκπαιδευτικής θεωρίας του Montessori, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόσβαση και την κατανόηση όλων των εργαλείων που απαιτούνται για την εκπαιδευτική προσέγγιση του Montessori.

Διπλωματική Θεωρία και Πρακτική (Online)

DiploFoundation
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 10 εβδομάδες Φεβρουάριος 2020 Μάλτα Msida

Οι διπλωμάτες είναι μέλη ενός επαγγέλματος που αναπτύσσεται εδώ και πολλούς αιώνες. Αλλά γιατί τους χρειαζόμαστε ακόμα σε έναν κόσμο που μετασχηματίζεται από τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες; Αυτό το μάθημα εξετάζει τη φύση της διπλωματίας. όταν είναι σκόπιμο. τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων διπλωματικών μεθόδων · και το λεξικό της διπλωματίας.

Πανεπιστήμιο Nottingham Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στην Εκπαίδευση (Διεθνές)

Stafford
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε απευθείας σύνδεση Μπαχρέιν Μπαχρέιν Online Ιορδανία Ιορδανία Online Κουβέιτ Κουβέιτ Online Λίβανος Λιβάνου Συνδεδεμένοι Κατάρ Κατάρ Online Σαουδική Αραβία Σαουδική Αραβία Online Ντουμπάι Ιράκ Βαγδάτη +15 περισσότερα

Το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στην Εκπαίδευση (Διεθνές) [PGCEi] είναι ένα πρόγραμμα εξ αποστάσεως μάθησης μερικής απασχόλησης που απευθύνεται σε επαγγελματίες εκπαιδευτικούς που εργάζονται σε χώρες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Διαδικτυακό μάθημα εξειδίκευσης στην επικοινωνία και την πολιτική ανάλυση

CESCOMPOL - Centro de Estudios Superiores de Comunicación y Marketing Político
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Μαδρίτη

Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε πρόσφατα πτυχιούχους είτε σε πτυχιούχους στους τομείς της Πολιτικής Επιστήμης, του Μάρκετινγκ, της Δημοσιογραφίας, του Δικαίου ή των Διεθνών Σχέσεων. ως προς τους επαγγελματίες με πανεπιστημιακά πτυχία και εμπειρία στον κόσμο της πολιτικής που επιθυμούν να βελτιώσουν τις προσωπικές τους δεξιότητες. Το CESCOMPOL είναι ένα συνεργαζόμενο κέντρο του Πανεπιστημίου της Alcalá de Henares (UAH), ένα από τα παλαιότερα της Ευρώπης. Αυτό το μάθημα διδάσκεται σε ηλεκτρονική μορφή μέσω μιας εικονικής πλατφόρμας, επιτρέποντας στον φοιτητή την πρόσβαση στη μελέτη, ανεξάρτητα από τον τόπο ή τον χρόνο. Σε αυτό το Campus θα βρείτε όλα τα διδακτικά υλικά, τις εργασίες, τα ημερολόγια και ένα μόνιμο σύστημα επικοινωνίας με τον δάσκαλο και τους μαθητές.

Δίπλωμα στην εκκαθάριση και προώθηση

ShippingCollege
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 6 μήνες Νοέμβριος 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Διαδικτυακά Δίπλωμα και Πιστοποιητικά που καλύπτουν τη βιομηχανία Εκκαθάρισης και Διαμεσολάβησης με ιδιαίτερη έμφαση στα Διεθνή Συμβόλαια και Πληρωμές, Θαλάσσιες Μεταφορές και Τελωνεία.

Ιστορία Ακαδημία - MasterClass σε σεναριογράφηση

Storyutbildningen
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Σουηδία Fårösund

Ένα εξάμηνο διδακτικό σεμινάριο με πλήρες ωράριο για εμπορικές ταινίες μεγάλου μήκους και σειρές δράματος.