Διαδικτυακή Μαθήματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Μάθημα

Βρείτε τα 41 Σειρές Μαθημάτων σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Διαδικτυακές Μάθημα

Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Online μαθήματα επιτρέπουν στους μαθητές να παρακολουθήσουν τάξη σε μια web-based περιβάλλον και να κερδίσουν πίστωση για ένα βαθμό. Αν και η πορεία πραγματοποιείται σε απευθείας σύνδεση, περιλαμβάνει δοκιμές, την ανάγνωση και τη συζήτηση με τον τρόπο στις πανεπιστημιουπόλεις ομόλογό του θα ήταν τυπικά.

Τι είναι ένα online μάθημα σε μελέτες τροφίμων και ποτών; Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να εισαγάγει τους φοιτητές στις βασικές αρχές και πρακτικές που διέπουν τις επιχειρήσεις στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών. Μερικά από αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν τη φιλοξενία, την εξυπηρέτηση πελατών, την ασφάλεια των τροφίμων, την παρουσίαση και την εμπορία για τα εστιατόρια. Οι μαθητές μπορούν να αναμένουν να εξοικειωθούν με τις διάφορες πτυχές της εργασίας σε, το άνοιγμα, τη διαχείριση και την επιτυχία τρέχει ένα εστιατόριο ή μπαρ. Το μάθημα πιθανότατα θα καλύψει επίσης εισαγωγικό τρόφιμα και τις δεξιότητες προετοιμασίας ποτό, καθώς και βασικές επιχειρηματικές γνώσεις για να εξοπλίσει τους φοιτητές για σταδιοδρομία σε εστιατόρια.

Η κατηγορία αυτή θα μπορούσε να προσφέρει πολλά οφέλη για τους φοιτητές, συμπεριλαμβανομένης της γνώσης που απαιτείται να κατέχει και να λειτουργήσει μια επιχείρηση τροφίμων.Σε μια πιο γενική έννοια, ωστόσο, μεταδίδει διευθυντικές του ικανότητες, το οποίο θα είναι ένα επιθυμητό χαρακτηριστικό σε κάθε εργασία που τυχαίνει να αναζητήσουν, μέσα ή έξω από τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Αν θα θέλατε μια συνοπτική παρουσίαση των δαπανών που σχετίζονται με ένα online μάθημα σε μελέτες τροφίμων και ποτών, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν το κόστος. Το γραφείο εισαγωγών, όμως, θα είναι σε θέση να προσφέρει μια ακριβή εκτίμηση για εσάς.

Μελετώντας μελέτες τροφίμων και ποτών θα εξοπλίσει κυρίως μαθητές για τις θέσεις σε εστιατόρια και μπαρ, αλλά υπάρχουν μια σειρά από θέσεις εργασίας σε αυτά τα περιβάλλοντα που μπορούν να συνταχθούν οι μαθητές να επιλέξουν από. Αν φιλοδοξούμε να έχουν τη δική σας εγκατάσταση, αυτό το μάθημα μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξουν την εμπειρία να το πράξουν. Ίσως έχετε ως στόχο να γίνει ένας διευθυντής και απασχοληθείτε στον τρόπο σας μέχρι τις τάξεις. Το μάθημα αυτό θα μπορούσε επίσης να προσφέρει πολύτιμη τεχνογνωσία που σας προετοιμάζει για την καριέρα σας.

Αν θέλετε να εγγραφείτε σε ένα online μάθημα σε μελέτες τροφίμων και ποτών, να δούμε αν ένα τοπικό σχολείο που προσφέρει.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

Διαβάστε Περισσότερα

Πιστοποιητικό σε απευθείας σύνδεση σε κυκλικές αλυσίδες τροφίμων

Agribusiness Academy
6 - 8 εβδομάδες

Σε όλο τον τομέα, οι επιχειρήσεις εξετάζουν όλο και περισσότερο την ανάπτυξη κυκλικών αλυσίδων αξίας αλλά προσπαθούν να αναπτύξουν λύσεις χωρίς να κατανοήσουν πλήρως πώς να το πράξουν. Προηγουμένως, η διαθέσιμη μάθηση σε αυτόν τον τομέα ήταν δύσκολη και είναι ξεπερασμένη στα παραδοσιακά ιδρύματα μάθησης. Αυτό αφήνει κενά στην βιωσιμότητα της αλυσίδας αξίας που καθίστανται απαράδεκτα για τους καταναλωτές και τους ενδιαφερόμενους φορείς, επηρεάζοντας τελικά τα επιχειρηματικά αποτελέσματα. [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Σε όλο τον τομέα, οι επιχειρήσεις εξετάζουν όλο και περισσότερο την ανάπτυξη κυκλικών αλυσίδων αξίας αλλά προσπαθούν να αναπτύξουν λύσεις χωρίς να κατανοήσουν πλήρως πώς να το πράξουν. Προηγουμένως, η διαθέσιμη μάθηση σε αυτόν τον τομέα ήταν δύσκολη και είναι ξεπερασμένη στα παραδοσιακά ιδρύματα μάθησης. Αυτό αφήνει κενά στην βιωσιμότητα της αλυσίδας αξίας που καθίστανται απαράδεκτα για τους καταναλωτές και τους ενδιαφερόμενους φορείς, επηρεάζοντας τελικά τα επιχειρηματικά αποτελέσματα.... [-]


Πιστοποιητικό Online στην Καινοτομία Απώλειας Τροφίμων

Agribusiness Academy
Διαδίκτυο 6 - 8 εβδομάδες

Τα απόβλητα στην παραγωγή δεν είναι μόνο μια χαμένη ευκαιρία για τη δημιουργία αξίας, αλλά όλο και περισσότερο μια ανησυχία για τους καταναλωτές, καθώς επιδιώκουν πιο βιώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα. Η καινοτομία στην απώλεια τροφίμων και τα απόβλητα είναι μια κρίσιμη επιχειρηματική κίνηση, αλλά μέχρι τώρα η εκπαίδευση σε αυτόν τον τομέα ήταν δύσκολη. [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Τα απόβλητα στην παραγωγή δεν είναι μόνο μια χαμένη ευκαιρία για τη δημιουργία αξίας, αλλά όλο και περισσότερο μια ανησυχία για τους καταναλωτές, καθώς επιδιώκουν πιο βιώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα. Η καινοτομία στην απώλεια τροφίμων και τα απόβλητα είναι μια κρίσιμη επιχειρηματική κίνηση, αλλά μέχρι τώρα η εκπαίδευση σε αυτόν τον τομέα ήταν δύσκολη.... [-]


Πιστοποιητικό σε απευθείας σύνδεση στην επεξεργασία τροφίμων (Συμμόρφωση με την καινοτομία)

Agribusiness Academy
Διαδίκτυο 6 - 8 εβδομάδες

Καθώς ο καθιερωμένος καταναλωτής της αγοράς λαμβάνει όλο και περισσότερο αποφάσεις με βάση την ευκολία και τις περιοριστικές διατροφές, η επεξεργασία τροφίμων μπορεί πολύ γρήγορα να υποχωρήσει και να χάσει το δυναμικό της αγοράς. Η εκπαίδευση σε θέματα καινοτομίας, συμμόρφωσης και αλλεργιογόνων έχει περιοριστεί στο παρελθόν σε δαπανηρούς συμβούλους ή σε ξεπερασμένη διδασκαλία σε παραδοσιακά ιδρύματα. [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Καθώς ο καθιερωμένος καταναλωτής της αγοράς λαμβάνει όλο και περισσότερο αποφάσεις με βάση την ευκολία και τις περιοριστικές διατροφές, η επεξεργασία τροφίμων μπορεί πολύ γρήγορα να υποχωρήσει και να χάσει το δυναμικό της αγοράς. Η εκπαίδευση σε θέματα καινοτομίας, συμμόρφωσης και αλλεργιογόνων έχει περιοριστεί στο παρελθόν σε δαπανηρούς συμβούλους ή σε ξεπερασμένη διδασκαλία σε παραδοσιακά ιδρύματα.... [-]


Online Πιστοποιητικό στην Επεξεργασία Τροφίμων (Business Studies)

Agribusiness Academy
Διαδίκτυο 6 - 8 εβδομάδες

Οι επιχειρήσεις επεξεργασίας τροφίμων πρέπει να έχουν μια σαφή κατανόηση του λιανικού εμπορίου, ώστε να μπορούν να αναπτύξουν και να πάρουν τα σωστά προϊόντα στην αγορά. Ωστόσο, η εύρεση μαθημάτων που εστιάζουν σε αυτό μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς συχνά εξετάζουν τα τεχνικά στοιχεία της επεξεργασίας τροφίμων παρά τις επιχειρηματικές μελέτες για τη δημιουργία μιας κερδοφόρας εταιρείας - γι 'αυτό έχουμε αναπτύξει αυτό το νέο πιστοποιητικό. [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι επιχειρήσεις επεξεργασίας τροφίμων πρέπει να έχουν μια σαφή κατανόηση του λιανικού εμπορίου, ώστε να μπορούν να αναπτύξουν και να πάρουν τα σωστά προϊόντα στην αγορά. Ωστόσο, η εύρεση μαθημάτων που εστιάζουν σε αυτό μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς συχνά εξετάζουν τα τεχνικά στοιχεία της επεξεργασίας τροφίμων παρά τις επιχειρηματικές μελέτες για τη δημιουργία μιας κερδοφόρας εταιρείας - γι 'αυτό έχουμε αναπτύξει αυτό το νέο πιστοποιητικό.... [-]


Ηλεκτρονικό πιστοποιητικό στο λιανικό εμπόριο τροφίμων

Agribusiness Academy
Διαδίκτυο 6 - 8 εβδομάδες

Η νέα καταναλωτική συμπεριφορά μπορεί πολύ γρήγορα να αφήσει πίσω τους τους λιανοπωλητές. από τη διατροφή έως τα νέα κανάλια αγορών, οι επιχειρήσεις πρέπει να παραμείνουν στην κορυφή των καταναλωτικών τάσεων. Μέρος του προβλήματος είναι ότι η παραμονή στην κορυφή των τάσεων μέσω της παραδοσιακής εκπαίδευσης μπορεί να γίνει τόσο ξεπερασμένη. [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η νέα καταναλωτική συμπεριφορά μπορεί πολύ γρήγορα να αφήσει πίσω τους τους λιανοπωλητές. από τη διατροφή έως τα νέα κανάλια αγορών, οι επιχειρήσεις πρέπει να παραμείνουν στην κορυφή των καταναλωτικών τάσεων. Μέρος του προβλήματος είναι ότι η παραμονή στην κορυφή των τάσεων μέσω της παραδοσιακής εκπαίδευσης μπορεί να γίνει τόσο ξεπερασμένη.

Νιώθετε από την επαφή με τις συμπεριφορές και τις τάσεις των καταναλωτών; Αυτό θα μπορούσε να αφήσει την επιχείρησή σας να υποβιβαστεί; Αν ναι, αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας ενημερώνει, συμπεριλαμβανομένου του ειδικού coaching για τις τελευταίες τάσεις.... [-]


Διαδικτυακό πιστοποιητικό στην αειφορία των τροφίμων

Agribusiness Academy
6 - 8 εβδομάδες

Όλο και περισσότερο, οι επιχειρήσεις κατανοούν ότι η επίλυση των προκλήσεων της βιωσιμότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι μια επιχειρηματική και περιβαλλοντική αναγκαιότητα. Μέρος του προβλήματος ήταν παλαιότερα η έλλειψη εκπαίδευσης για επαγγελματίες και επιχειρηματίες που θέλουν να κατανοήσουν αυτές τις προκλήσεις και να αρχίσουν να εργάζονται για λύσεις. [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Όλο και περισσότερο, οι επιχειρήσεις κατανοούν ότι η επίλυση των προκλήσεων της βιωσιμότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι μια επιχειρηματική και περιβαλλοντική αναγκαιότητα. Μέρος του προβλήματος ήταν παλαιότερα η έλλειψη εκπαίδευσης για επαγγελματίες και επιχειρηματίες που θέλουν να κατανοήσουν αυτές τις προκλήσεις και να αρχίσουν να εργάζονται για λύσεις.... [-]


Συνοπτική πορεία στην Brewing Τεχνολογία απευθείας σύνδεση

Siebel Institute of Technology
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση July 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago

Αυτό το σύστημα εκμάθησης web based (on-line) παρέχει μια αποτελεσματική πλατφόρμα για να μεγιστοποιήσετε την κατανόηση του εκπαιδευτικού περιεχομένου σε κάθε μάθησης των μαθητών. Το πρόγραμμα μας είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε η πρόοδος κάθε μαθητή παρακολουθείται από τους εκπαιδευτές και οι μαθητές μπορούν εύκολα να διαβουλεύεται με αυτούς. [+]

Αυτό το σύστημα εκμάθησης web based (on-line) παρέχει μια αποτελεσματική πλατφόρμα για να μεγιστοποιήσετε την κατανόηση του εκπαιδευτικού περιεχομένου σε κάθε μάθησης των μαθητών.

Το πρόγραμμα μας είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε η πρόοδος κάθε μαθητή παρακολουθείται από τους εκπαιδευτές και οι μαθητές μπορούν εύκολα να διαβουλεύεται με αυτούς. Εάν ένας φοιτητής έχει δυσκολία στην κατανόηση μιας προηγμένης έννοια της ζυθοποιίας, εκπαιδευτές εργάζονται με αυτό το άτομο για να εξασφαλιστεί η πλήρης κατανόηση του θέματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το σύστημα αποτελεί μια «μαθητοκεντρική προσέγγιση.»... [-]


Εκτεταμένη επισκόπηση της διαδικασίας ζύμωσης (Online)

Siebel Institute of Technology
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 3 εβδομάδες April 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Chicago

Η εκτελεστική επισκόπηση του μαθήματος "Βιομηχανία ζυθοποιίας" επιτρέπει σε στελέχη, διοικητικό προσωπικό και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στη βιομηχανία ζυθοποιίας σε όλο τον κόσμο να συμμετέχουν σε κατάρτιση αγγλικής γλώσσας σε επαγγελματικό επίπεδο μέσω του Διαδικτύου. [+]

Τα στελέχη της βιομηχανίας ζυθοποιίας και όσοι σκοπεύουν να εισέλθουν στη βιομηχανία πρέπει να γνωρίζουν τις εισόδους και εξόδους των επαγγελματικών επιχειρήσεων ζυθοποιίας προκειμένου να λάβουν αποτελεσματικές αποφάσεις χρηματοοικονομικής και διοικητικής φύσης. Για το σκοπό αυτό, η Παγκόσμια Ακαδημία Ζυθοποιίας (WBA) σχεδίασε ένα διαδικτυακό μάθημα που επιτρέπει στους μαθητές να μάθουν τα βασικά στοιχεία της δυναμικής ζυθοποιίας χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουν. Η εκτελεστική επισκόπηση του μαθήματος "Βιομηχανία ζυθοποιίας" επιτρέπει σε στελέχη, διοικητικό προσωπικό και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στη βιομηχανία ζυθοποιίας σε όλο τον κόσμο να συμμετέχουν σε επαγγελματική κατάρτιση αγγλικής γλώσσας μέσω του Διαδικτύου. Ως μάθημα βασικού επιπέδου, είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες ζυθοί χωρίς προηγούμενη εκπαίδευση ζυθοποιίας σε εμπορικό επίπεδο για την προετοιμασία για πιο προηγμένα μαθήματα ζυθοποιίας.... [-]


Το εστιατόριο αριστοτεχνική IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 24 - 30 μήνες October 2019 Γερμανία Germany Online

Μπορείτε να είστε ο τέλειος οικοδεσπότης - αυτός ο ισχυρισμός σας είναι στο αίμα. Ως κύριο εστιατόριο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο θα εξασφαλίσει ότι οι πελάτες σας να αισθανθεί εντελώς άνετα, οι αρμόδιες συμβουλές και εξυπηρετούνται ταυτόχρονα διατηρώντας οικονομικές πτυχές στο μυαλό. [+]

Επισκόπηση

Μπορείτε να είστε ο τέλειος οικοδεσπότης - αυτός ο ισχυρισμός σας είναι στο αίμα. Ως κύριο εστιατόριο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο θα εξασφαλίσει ότι οι πελάτες σας να αισθανθεί εντελώς άνετα, οι αρμόδιες συμβουλές και εξυπηρετούνται ταυτόχρονα διατηρώντας οικονομικές πτυχές στο μυαλό.

Είναι επαγγελματίες και στελέχη, η ευθύνη εργασίας σε όλες τις πτυχές του σχεδιασμού, παραγωγής και εμπορίας των γαστρονομικών προϊόντων. Με την αριστοτεχνική τις γνώσεις σας πείσει τόσο στη διαχείριση του προσωπικού στον τομέα των υπηρεσιών, καθώς και τη διακονία του επισκέπτη.... [-]


κουζίνα κύριο IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 24 - 30 μήνες October 2019 Γερμανία Germany Online

Ο σεφ είναι κάτι περισσότερο από έναν τίτλο. Οι πιο παραδοσιακές γαστρονομικές μεταπτυχιακά είναι η βάση για την επιτυχή είσοδο στο επίπεδο της διαχείρισης και της διαχείρισης σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, στην κοινότητα εστίασης, στο χώρο της εστίασης - αλλά και στη βιομηχανία, την εκπαίδευση και πολλούς άλλους τομείς. [+]

Επισκόπηση

Ο σεφ είναι κάτι περισσότερο από έναν τίτλο. Οι πιο παραδοσιακές γαστρονομικές μεταπτυχιακά είναι η βάση για την επιτυχή είσοδο στο επίπεδο της διαχείρισης και της διαχείρισης σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, στην κοινότητα εστίασης, στο χώρο της εστίασης - αλλά και στη βιομηχανία, την εκπαίδευση και πολλούς άλλους τομείς. Εδώ, το επάγγελμα του σεφ προσφέρει κάτι περισσότερο από τον επισκέπτη προσανατολισμένη εργασία στην κουζίνα. Οι σεφ θεωρείται ιδανικό ηγέτες για το σχεδιασμό, τη δημιουργία και την εμπορία των γαστρονομικών προϊόντων και υπηρεσιών. Και, επίσης, από τις catering αμέτρητες προοπτικές και τις ευκαιρίες που τους προσφέρονται.... [-]


επαγγελματική εστιατόριο / γυναίκα Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 20 μήνες October 2019 Γερμανία Germany Online

Για να ενεργοποιήσετε ειδικευμένους και ανειδίκευτους προσόντων του ανθρώπινου δυναμικού της επαγγελματικής του Εμπορικού Επιμελητηρίου ως εστιατόριο / -frau Εμπορικό Επιμελητήριο, το Hotel Fernschule Poppe & Neumann προσφέρει μοναδικές στη Γερμανία την ευκαιρία να καλύψουν τη διαφορά σε αυτό το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης εξ αποστάσεως και χωρίς μείωση των αποδοχών. [+]

Επισκόπηση

Ειδικά στη βιομηχανία της φιλοξενίας - επίσης σε υπηρεσία - να κάνει μια τεράστια διαφορά αν κάποιος εργάζεται ή ανειδίκευτοι, ή έχει επαγγελματικά προσόντα!

Για να ενεργοποιήσετε ειδικευμένους και ανειδίκευτους προσόντων του ανθρώπινου δυναμικού της επαγγελματικής του Εμπορικού Επιμελητηρίου ως εστιατόριο / -frau Εμπορικό Επιμελητήριο, το Hotel Fernschule Poppe & Neumann προσφέρει μοναδικές στη Γερμανία την ευκαιρία να καλύψουν τη διαφορά σε αυτό το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης εξ αποστάσεως και χωρίς μείωση των αποδοχών.... [-]


σεφ / μάγειρας Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 20 μήνες October 2019 Γερμανία Germany Online

Για να ενεργοποιήσετε ειδικευμένους και ανειδίκευτους προσόντων του ανθρώπινου δυναμικού της επαγγελματικής του Εμπορικού Επιμελητηρίου ως σεφ / μάγειρας Εμπορικό Επιμελητήριο, το Hotel Fernschule Poppe & Neumann προσφέρει μοναδικές στη Γερμανία την ευκαιρία να καλύψουν τη διαφορά σε αυτό το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης εξ αποστάσεως και χωρίς μείωση των αποδοχών. [+]

Επισκόπηση

Ειδικά στη βιομηχανία της φιλοξενίας - ακόμα και στην κουζίνα - να κάνει μια τεράστια διαφορά αν κάποιος εργάζεται ή ανειδίκευτοι, ή έχει επαγγελματικά προσόντα!

Για να ενεργοποιήσετε ειδικευμένους και ανειδίκευτους προσόντων του ανθρώπινου δυναμικού της επαγγελματικής του Εμπορικού Επιμελητηρίου ως σεφ / μάγειρας Εμπορικό Επιμελητήριο, το Hotel Fernschule Poppe & Neumann προσφέρει μοναδικές στη Γερμανία την ευκαιρία να καλύψουν τη διαφορά σε αυτό το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης εξ αποστάσεως και χωρίς μείωση των αποδοχών.... [-]


επαγγελματική / γυναίκα για τη γαστρονομία του συστήματος Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 20 μήνες October 2019 Γερμανία Germany Online

Επίσης στην επιχείρηση εστίασης κάνει μια τεράστια διαφορά αν κάποιος εργάζεται ή ανειδίκευτοι, ή έχει επαγγελματικά προσόντα! [+]

Επισκόπηση

Επίσης στην επιχείρηση εστίασης κάνει μια τεράστια διαφορά αν κάποιος εργάζεται ή ανειδίκευτοι, ή έχει επαγγελματικά προσόντα!

Για να ενεργοποιήσετε ειδικευμένο και ανειδίκευτο εργατικό δυναμικό επαγγελματικών προσόντων Βιομηχανίας και Εμπορίου, όπως συστήματα / -frau catering Εμπορικό Επιμελητήριο, το Hotel Fernschule Poppe & Neumann προσφέρει μοναδικές στη Γερμανία την ευκαιρία να καλύψουν τη διαφορά σε αυτό το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης εξ αποστάσεως και χωρίς μείωση των αποδοχών.... [-]


Maitre εμπειρογνωμόνων

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση September 2019 Ισπανία Zaragoza

Η εξυπηρέτηση και η προσοχή στο maitre εστιατόριο χρειάζονται όλο και περισσότερο υψηλά προσόντα, ικανό να παρέχει τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών επαγγελματιών. Οι άνθρωποι που κάνουν τις θέσεις μετρ του ξενοδοχείου πρέπει να έχει εξαιρετικές ιδιότητες, τη διαίσθηση, τη γεύση για την εξυπηρέτηση και επιχειρηματικό πνεύμα. Η ανάπτυξη του πολιτισμού των τροφίμων σε όλα τα επίπεδα ... [+]

Εμπειρογνώμονας Maitre

Μάθετε πώς μπορείτε να εκτελέσετε μια άψογη εξυπηρέτηση εστιατορίου

Η εξυπηρέτηση και η προσοχή στο maitre εστιατόριο χρειάζονται όλο και περισσότερο υψηλά προσόντα, ικανό να παρέχει τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών επαγγελματιών. Οι άνθρωποι που κάνουν τις θέσεις μετρ του ξενοδοχείου πρέπει να έχει εξαιρετικές ιδιότητες, τη διαίσθηση, τη γεύση για την εξυπηρέτηση και επιχειρηματικό πνεύμα. Η ανάπτυξη του πολιτισμού των τροφίμων σε όλα τα επίπεδα, προκαλεί τις τραπεζαρίες των ξενοδοχείων και εστιατορίων είναι να μετατραπούν σε πραγματικές τάξεις αίσθηση αντίληψη και γνώση μαγειρικής.... [-]


ζαχαροπλαστικής εμπειρογνώμονα

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση September 2019 Ισπανία Zaragoza

Με αυτόν τον εμπειρογνώμονα προσφέρουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση από το δημοτικό δεοντολογία του επαγγέλματος, αναπτύσσοντας την ικανότητα να προσαρμοστούν στις νέες τάσεις και τη χρήση της φαντασίας και της καινοτομίας ως παράγοντες διαφοροποίησης. Μαθαίνοντας ότι περιλαμβάνει τη γνώση και την εμπειρία σε διεθνή κλασικά γλυκά, σε συνδυασμό με τις τελευταίες τεχνικές στην ... [+]

Ζαχαροπλαστικής Expert

Πάρτε εκπαιδεύονται σε όλους τους τομείς της αρτοποιίας και Διαφοροποίηση

Σήμερα αποτιμάται περισσότερο από ποτέ τις βιοτεχνίες που γνωρίζουν και μπορούν να δώσουν ικανοποιητικές απαντήσεις στην απαιτητική αγορά χρειάζεται απαντήσεις. Οι πρόοδοι στην τεχνολογία και σύγχρονες μεθόδους της προ-επεξεργασίας και αποθήκευσης, είναι απολύτως κατάλληλη για ζαχαροπλαστική "κύριος χέρια" πολλαπλασιάζονται χωρίς να χάσει στο τελικό προϊόν.... [-]