Διαδικτυακές Μάθημα στο Πουέρτο Ρίκο

Διαδικτυακές Σειρές Μαθημάτων στο Πουέρτο Ρίκο

Μεταπτυχιακό

Η παρακολούθηση μενομωμένων μαθημάτων μπορεί να βοηθήσει τους φοιτητές να επιδιώξουν τους μακροπρόθεσμους στόχους τους χωρίς να περιοριστούν σε ένα επίσημο πρόγραμμα σπουδών. Αυτή η ευελιξία μπορεί να συμβάλει στην καλύτερη προσαρμογή στις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα επιτρέπει στα άτομα να επιδιώκουν τους στόχους τους.

Υπάρχουν πολλά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκονται σε όλο το Πουέρτο Ρίκο, με το Πανεπιστήμιο του Πουέρτο Ρίκο είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο. Ως έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών, οι πολίτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε επιπλέον ευκαιρίες για εκπαίδευση.

Οι Καλύτερες Διαδικτυακό Μαθήματα στο Πουέρτο Ρίκο 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Ομιλητικός αγγλικά Πρόγραμμα εξ αποστάσεως

Universidad Ana G. Méndez
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Δυτική Όχθη Puerto Rico (US) Online

Ομιλητικός αγγλικά Πρόγραμμα εξ αποστάσεως (ICDP) είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στο Universidad Ana G. Méndez . Τα μαθήματα προσφέρονται εντελώς on-line με πιστοποιημένους ειδικούς στη διδασκαλία της Αγγλικής. [+]

Ομιλητικός αγγλικά Πρόγραμμα εξ αποστάσεως (ICDP) είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στο Universidad Ana G. Méndez . Τα μαθήματα προσφέρονται εντελώς on-line με πιστοποιημένους ειδικούς στη διδασκαλία της Αγγλικής.

Βασικά Αγγλικά ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ/>Αναπτύξτε τις τέσσερις γλωσσικές τέχνες: ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή.Πρακτική και να αναπτύξουν τις δεξιότητες κατανόησης και συζήτησης με γραπτές και προφορικές εργασίες.Χρησιμοποιήστε τις βασικές γραμματικές δομές σε προφορική και γραπτή μορφή.Αναλύστε μια σειρά από γραπτά κείμενα.Χρησιμοποιήστε την αποκτηθείσα γνώση της γλώσσας σε μια πλήρη συζήτηση στην αγγλική γλώσσα.Προσαρμόστε τη γλώσσα σε διαφορετικά περιβάλλοντα, αποδεικνύοντας την κατανόηση της αγγλικής γλώσσας.ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ENGLISH ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΑνάπτυξη των τεσσάρων γλωσσικών τεχνών στο ενδιάμεσο επίπεδο: ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή.Πρακτική και να επικοινωνούν προσευχές για να βοηθήσει στην επίλυση οικογενειακών καταστάσεων.Χρησιμοποιήστε γραμματικές δομές σε προφορική και γραπτή μορφή που θα επιτρέψει τον συντονισμό και την επικοινωνία σε καταστάσεις που σχετίζονται με ταξίδια και καθημερινές αλληλεπιδράσεις.Αναλύστε μια σειρά από γραπτά κείμενα.Χρησιμοποιήστε την αποκτηθείσα γνώση στους συμμετέχοντες να γίνει πιο σίγουροι κατά την επικοινωνία.ADVANCED ENGLISH ομιλητικόςΑποτελεσματική επικοινωνία των μηνυμάτων σε έναν οικείο ή / και επαγγελματικό περιβάλλον.Κατανόηση σημαντικές λεπτομέρειες στην προφορική επικοινωνία.Συμμετοχή σε επίσημες και ανεπίσημες συζητήσεις για την επίλυση προβλημάτων και τη λήψη αποφάσεων.Ανάπτυξη δεξιοτήτων για να εκφραστούν με ένα υψηλό επίπεδο άνεσης μπροστά σε ένα ακροατήριο.Αναφέραμε ένα τεστ για να βοηθήσει στον προσδιορισμό του επιπέδου των σπουδών που πρέπει να συμμετάσχουν!μεθοδολογία... [-]