close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Δείτε όλες τις 2 Σειρές Μαθημάτων σε Οργάνωση Διαδικτυακό Μάθημα

Ένα μάθημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι μια τάξη που διδάσκει συγκεκριμένα σύνολα ικανοτήτων σε ένα δεδομένο τομέα σπουδών. Η πίστωση γενικά επιτυγχάνεται με την ολοκλήρωση ενός μαθήματος, το οποίο συνήθως διδάσκε… περαιτέρω

Ένα μάθημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι μια τάξη που διδάσκει συγκεκριμένα σύνολα ικανοτήτων σε ένα δεδομένο τομέα σπουδών. Η πίστωση γενικά επιτυγχάνεται με την ολοκλήρωση ενός μαθήματος, το οποίο συνήθως διδάσκεται με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να απαιτούνται ειδικά μαθήματα για την απόκτηση διαφορετικών τύπων πτυχίων.

Τι είναι το μάθημα της οργάνωσης; Ο τομέας αυτός επικεντρώνεται σε μερικές από τις αρχές της ψυχολογίας και τις εφαρμόζει στις πραγματικές καταστάσεις. Αυτό το μάθημα μπορεί να συζητήσει τις τεχνικές διαχείρισης του χρόνου και να ενημερώσει τους μαθητές για ορισμένα από τα ζωτικά στοιχεία της εργασίας σε μια ομάδα, όπως η ηθική και η επίλυση συγκρούσεων. Συχνά σχεδιάζεται για φοιτητές που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με άλλους ανθρώπους, διότι μπορεί να διδάξουν τόσο προσωπικές δεξιότητες διαχείρισης όσο και δεξιότητες διαχείρισης ομάδων.

Οι τεχνικές προσωπικής διαχείρισης που μαθαίνουν σε ένα οργανωτικό μάθημα μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλές καταστάσεις, βοηθώντας έναν σπουδαστή να πετύχει καλύτερα τις καθημερινές του προσπάθειες. Η γνώση των δεξιοτήτων ηγεσίας μπορεί να βοηθήσει στην απόκτηση ευκαιριών ηγεσίας στον εργασιακό χώρο και η κατανόηση στρατηγικών κινήτρων θα μπορούσε να ενισχύσει την ικανότητα ενός μαθητή να συνεργαστεί σε μια ομάδα.

Το κόστος ενός μαθήματος μπορεί να ποικίλει. Μπορεί να είναι υψηλότερο ή χαμηλότερο ανάλογα με παράγοντες όπως η τοποθεσία του σχολείου, η διάρκεια του μαθήματος, τα έξοδα σπουδών και άλλα.

Ένα μάθημα στην οργάνωση μπορεί δυνητικά να προετοιμάσει έναν φοιτητή για μια ποικιλία σταδιοδρομιών. Οποιεσδήποτε δεξιότητες ηγεσίας και επίλυσης προβλημάτων μπορούν να καταστήσουν τους μαθητές πιο κατάλληλους να κατέχουν υψηλότερες διοικητικές θέσεις σε μια επιχείρηση, όπως είναι ο διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρείας. Υπάρχουν επίσης εξειδικευμένα προγράμματα οργάνωσης, προσφέροντας καριέρες όπως διαχειριστής ανθρώπινου δυναμικού ή διαχειριστής υγειονομικής περίθαλψης. Ουσιαστικά, ένα άτομο που ενδιαφέρεται να κατέχει μια ηγετική θέση σε μια επιχείρηση ή μια επιχείρηση θα επωφεληθεί μάλλον από τη λήψη ενός μαθήματος στην οργάνωση.

Μαθήματα στην οργάνωση είναι διαθέσιμα σε πολλά σχολεία σε όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται μπορεί να ποικίλει μεταξύ των ιδρυμάτων για να καλύψει μια ποικιλία των συμφερόντων των μαθητών. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
format_list_bulleted Φίλτρα
Saïd Business School, University of Oxford
Οξφόρδη, Ηνωμένο Βασίλειο

Εξελίξτε την οργανωτική σας στρατηγική για έναν κόσμο που αλλάζει ταχύτατα

Εξελίξτε την οργανωτική σας στρατηγική για έναν κόσμο που αλλάζει ταχύτατα -
Μαθήματα
Μερικό ωράριο
7 εβδομάδες
Αγγλικά
Αύγ. 2021
Διαδικτυακό
 
Management Development Centre International (MDCI)
Μανάμα, Μπαχρέιν

Αυτό το μάθημα είναι μια εντατική εισαγωγή στον ρόλο του Διοικητικού Συμβουλίου και τη δοκιμή και ανάπτυξη των δεξιοτήτων αποτελεσματικότητας. Είναι χρήσιμο τόσο για υπάρχοντε ... +

Αυτό το μάθημα είναι μια εντατική εισαγωγή στον ρόλο του Διοικητικού Συμβουλίου και τη δοκιμή και ανάπτυξη των δεξιοτήτων αποτελεσματικότητας. Είναι χρήσιμο τόσο για υπάρχοντες όσο και για νέους διευθυντές και μη εκτελεστικούς διευθυντές. -
Μαθήματα
Μερικό ωράριο
3 ημέρες
Αγγλικά
Διαδικτυακό
 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ! Εάν εκπροσωπείτε κάποια σχολή και θέλετε να προσθέσετε τα προγράμματά σας στις καταχωρίσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ