Filter
Μαθήματα
Βήμα: Όλα

Βρείτε Μαθήματα σε Μηχανολογικό Σχέδιο Διαδικτυακά Μάθημα

Ένα online μάθημα επιτρέπει στους μαθητές να συμμετέχουν σε διδασκαλία από το σπίτι τους ή όπου κι αν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και έναν υπολογιστή. Αυτά τα μαθήματα μπορούν να είναι επωφελής για όσους έχουν ευθύνες στο σπίτι, υποχρεώσεις εργασίας ή οποιοδήποτε άλλο καθήκον που περιορίζει τη διαθεσιμότητά τους.

Τι είναι ένα online μάθημα σχεδιασμού μηχανικής; Αυτό το μάθημα επικεντρώνεται στις μεθόδους εφαρμογής των επιστημονικών γνώσεων με πρακτικούς τρόπους. Εκείνοι που μελετούν μηχανικές εργασίες για την επίλυση ενός προβλήματος ή την ενίσχυση μιας διαδικασίας. Η φάση σχεδιασμού θέτει αυτή τη διαδικασία σε εφαρμογή. Οι εκπαιδευτές μπορούν να έχουν τους συμμετέχοντες στο μάθημα να βρουν λύσεις σε προβλήματα που λαμβάνουν υπόψη τους οικονομικούς παράγοντες, την αισθητική και την αξιοπιστία. Ο μελετητής θα δείξει έπειτα πώς μπορούν να υλοποιηθούν αυτές οι λύσεις.

Ο μηχανικός σχεδιασμός βοηθά τους μαθητές να αξιοποιήσουν τον δημιουργικό τους νου με πρακτικούς τρόπους. Το μάθημα μπορεί να ωθήσει τους μελετητές να σκεφτούν βαθιά για ένα θέμα και να χρησιμοποιήσουν ποιοτική και ποσοτική συλλογιστική για να λύσουν το ζήτημα.Αυτό το μάθημα μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την ανάπτυξη δεξιοτήτων κρίσιμης σκέψης, ενώ ταυτόχρονα τονίζει τη σημασία του δημιουργικού νου.

Το κόστος για ένα online μάθημα σχεδιασμού μηχανικών εξαρτάται από το συγκεκριμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο. Οι υποψήφιοι συμμετέχοντες σε μαθήματα ενθαρρύνονται να επικοινωνούν με το κολέγιο της επιλογής τους για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση.

Εκείνοι που μελετούν το σχεδιασμό μηχανικής μπορούν να εργαστούν σε μια ποικιλία μηχανικών ειδικοτήτων, όπως η πολιτική, μηχανική και δομική. Μπορούν να εργαστούν για τη δημιουργία τοπίων, κτιρίων, προϊόντων, υλικού ηλεκτρονικών υπολογιστών ή οποιουδήποτε άλλου υλικού ή άυλου στοιχείου. Μερικοί μηχανικοί εργάζονται σε εργαστήρια και χρησιμοποιούν χημικές ουσίες και πρώτες ύλες για την ενίσχυση της ιατρικής επιστήμης. Άλλοι μπορεί να μελετήσουν περιβαλλοντικές διαδικασίες για την καταπολέμηση περιβαλλοντικών ζητημάτων.

Online μαθήματα στον σχεδιασμό μηχανικών διατίθενται από διάφορους φορείς σε όλο τον κόσμο.Λόγω της φύσης του διαδικτύου, οι μαθητές είναι σε θέση να παρακολουθήσουν μαθήματα στην πατρίδα τους ή στο εξωτερικό με σχετική ευκολία. Για να μάθετε περισσότερα, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

1 Τα αποτελέσματα σε Μηχανολογικό Σχέδιο

TU Delft Open & Online Education

Η κατανόηση της πολυπλοκότητας των σημερινών εξελιγμένων σιδηροδρομικών συστημάτων θα σας δώσει μια καλύτερη εικόνα για το πώς λειτουργεί αυτό το ασφαλές και αξιόπιστο σύ ... [+]

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι χρειάζεται για να πάρετε το τρένο σας στη σωστή πλατφόρμα την προγραμματισμένη ώρα κάθε μέρα;

Η κατανόηση της πολυπλοκότητας των σημερινών εξελιγμένων σιδηροδρομικών συστημάτων θα σας δώσει μια καλύτερη εικόνα για το πώς λειτουργεί αυτό το ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα μεταφορών. Θα σας δείξουμε τους πολλούς παράγοντες που εμπλέκονται και τον τρόπο με τον οποίο πολλοί άνθρωποι, πίσω από τη σκηνή, έχουν ένα καθημερινό καθήκον που σας επιτρέπει να φτάσετε από το σπίτι στην εργασία. Ταξίδι μαζί μας στον κόσμο των σιδηροδρόμων - ένα πολύπλοκο σύστημα που συνδέει ανθρώπους, πόλεις και χώρες.... [-]

Κάτω Χώρες Netherlands Online
October 2019
Μερική παρακολούθηση
6 εβδομάδες
Διαδίκτυο
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά