Filter
Μαθήματα
Βήμα: Όλα

Βρείτε τα 2 Σειρές Μαθημάτων σε Καλές Τέχνες Διαδικτυακά Μάθημα

Οι σπουδαστές που θέλουν να ξεκινήσουν την εκπαίδευσή τους, ενώ ξοδεύουν χρόνο για την οικοδόμηση της σταδιοδρομίας τους ωφελούνται σε μεγάλο βαθμό από την εξ αποστά Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση που επιτρέπει στους μαθητές να ξοδεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο προωθώντας τη σταδιοδρομία τους.

Τι είναι ένα διαδικτυακό μάθημα καλών τεχνών; Πρόκειται για μια ευρεία κατηγορία τέχνης που ενσωματώνει συνήθως πολλούς διαφορετικούς κλάδους. Οι συγκεκριμένες μορφές τέχνης που μελετήθηκαν εξαρτώνται από το ενδιαφέρον του σπουδαστή. Είναι δυνατή η μελέτη ζωγραφικής, γλυπτικής, μουσικής, κινηματογράφου και άλλων. Είναι επίσης πολύ συνηθισμένο ένα πρόγραμμα καλών τεχνών να επικεντρωθεί στην ιστορία της τέχνης, με τη μελέτη να χωρίζεται μεταξύ της θεωρίας της τέχνης και της πρακτικής.

Κατά τη διάρκεια της μελέτης, οι μαθητές έχουν συχνά περισσότερο χρόνο επειδή δεν απαιτείται να ταξιδέψουν σε μια φυσική θέση. Μετά την ολοκλήρωση, οι μαθητές μπορούν να απολαύσουν τα ίδια οφέλη με ένα πτυχίο που αποκτήθηκε μέσω ενός παραδοσιακού προγράμματος, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να εισέλθουν σε προηγμένες θέσεις και να κερδίσουν υψηλότερο μισθό.

Το κόστος της διδασκαλίας καλών τεχνών επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Αυτοί οι παράγοντες μπορεί να περιλαμβάνουν τη χώρα και τη διάρκεια της μελέτης, το συγκεκριμένο σχολείο και το πρόγραμμα που επιλέγετε και το καθεστώς σπουδαστών σας κατά τη διάρκεια της φοίτησης. Πριν από την εγγραφή σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πλήρη κατανόηση όλων αυτών των πτυχών.

Υπάρχουν δύο βασικές επιλογές σταδιοδρομίας για σπουδαστές καλών τεχνών. Για όσους ενδιαφέρονται περισσότερο για την άσκηση μιας τέχνης, το μάθημα τους βοηθά να προετοιμαστούν για να γίνουν καλλιτέχνες, είτε με ένα στούντιο, είτε με εταιρία είτε ανεξάρτητα. Εάν η θεωρία της τέχνης σας ενδιαφέρει περισσότερο, μπορεί να σας ενδιαφέρει να γίνετε δάσκαλος. Ακόμη και με βαθμούς χαμηλού επιπέδου, είναι δυνατόν να διδάξετε την τέχνη δημοτικού ή γυμνασίου. Τέλος, το πεδίο των καλών τεχνών προετοιμάζει τους μαθητές για επαγγελματική σταδιοδρομία στα πολυμέσα ιδιαίτερα καλά.

Βρείτε ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

2 Τα αποτελέσματα σε Καλές Τέχνες

Think Tank Training Centre

Το πρόγραμμα Think Tank Online έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύει τους καλλιτέχνες που εργάζονται για τη βιομηχανία CG στους ακόλουθους ρόλους: - περιβάλλοντα παιχνιδιών ( ... [+]

Βγαίνοντας από την επιτυχία του προγράμματος πανεπιστημιούπολης, το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα είναι ένας πλήρης 4 όρος (σύνολο 16 μηνών) με κάθε όρο 14 εβδομάδες σε μήκος. Όρος 1 Θεμελιώσεις, οποιοσδήποτε μπορεί να υποβάλει αίτηση (εάν ο υποψήφιος πληροί τις απαιτήσεις του συστήματος κ.λπ.). Μετά την ολοκλήρωση αυτού του όρου, στη συνέχεια, προχωρήστε για να επιλέξετε την ειδικότητα σταδιοδρομίας σας σε ΕΝΑΣ από τους ακόλουθους κλάδους.... [-]

Καναδάς Canada Online
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
16 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Rocket Sky 3D Animation School | ONLINE

Ονειρεύεστε μια καριέρα που εργάζεται στην καταπληκτική βιομηχανία κινουμένων σχεδίων; Το Rocket Sky είναι ένα σχολείο online κινούμενων σχεδίων που διδάσκεται από επαγγε ... [+]

Η συμμετοχή στο Rocket Sky Team είναι μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή και το 96% των αποφοίτων μας είναι επαγγελματίες εμψυχωτές σήμερα.

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΡΟΚΙΤΕ;

Είμαστε διαφορετικοί. Το Rocket Sky χρησιμοποιεί μια προσέγγιση «προσομοιωμένου περιβάλλοντος παραγωγής» στη μάθηση, η οποία μιμείται ένα πραγματικό στούντιο κινούμενων σχεδίων. Αυτή η διαδικασία αναπτύσσει δεξιότητες στα υψηλότερα επίπεδα, ενώ παράλληλα προετοιμάζει τους μαθητές μας να δουλεύουν στον πραγματικό κόσμο, όλοι ενώ είναι ακόμα στο σχολείο.... [-]

Καναδάς Edmonton Saint John
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1.5 - 3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά