Διαδικτυακό Μάθημα στην Ιταλία

Διαδικτυακή Σειρές Μαθημάτων στην Ιταλία

Μεταπτυχιακό

Μαθήματα προσφέρονται με πολλούς τρόπους που βοηθούν στην κάλυψη των αναγκών ενός ποικίλου φοιτητικού πληθυσμού. Από τα τυπικά μαθήματα στις αίθουσες διδασκαλίας στα θερινά και τα διαδικτυακά μαθήματα, οι ευκαιρίες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν ήταν ποτέ ευκολότερες.

Επισήμως γνωστή ως η Ιταλική Δημοκρατία, η χώρα βρίσκεται στη νότια Ευρώπη. Η επίσημη γλώσσα είναι η ιταλική και η πολιτιστική πλούσιο κεφάλαιο είναι η Ρώμη. Πολλά από τα πανεπιστήμια του κόσμου 's παλαιότερα βρίσκονται στην Ιταλία, ιδίως το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια (ιδρύθηκε το 1088). Υπάρχουν τρεις Superior Ανωτάτη Σχολή με "καθεστώς πανεπιστημίου ", τρία ινστιτούτα με την ιδιότητα του Διδακτορικού κολέγια, τα οποία λειτουργούν σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

τις Καλύτερα Διαδικτυακή Σειρές Μαθημάτων στην Ιταλία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

σε απευθείας σύνδεση μόδα μάθημα styling

Milan Fashion Campus
Διαδίκτυο 6 μήνες October 2019 Ιταλία Milan

On-line Fashion Styling γκολφ: το πρώτο σας βήμα προς το μέλλον σας στο Fashion Styling & Επεξεργασία κόσμο [+]

Το περιεχόμενο του μαθήματος: Το μάθημα αυτό παρέχει μια εισαγωγή για το ρόλο του στυλίστα στην προσωπική και δημοσίευση τομέα. Είναι αντιπροσωπεύουν τα πρώτα βήματα σε αυτό το δημοφιλές μονοπάτι σταδιοδρομίας μόδας ξεκινώντας από τη βάση. Το μάθημα περιλαμβάνει θέματα όπως: τα χρώματα του δέρματος, των διαφόρων bodyshapes, πώς να χρησιμοποιούν το styling για διαφορετικές καταστάσεις, πώς μεταφράζεται μια ματιά διάδρομο σε μια πραγματική ζωή, πώς ντύσιμο διαφορετικές ηλικιακές ομάδες των γυναικών, πώς να πάρει το στυλ differents διάθεση και πώς στυλιζάρω ένα εβδομάδα κοριτσιού με περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. Επιπλέον, πώς να οικοδομήσουμε μια ματιά σαν ένα αστέρι και μια συλλογή ντουλάπα κάψουλα μέχρι το πώς σχεδιάζουμε μια εκδοτική γυρίσματα της μόδας.... [-]