Filter
Μαθήματα
Βήμα: Όλα

Δείτε τις 2 Μαθήματα σε Ιστορία Διαδικτυακά Μάθημα

Τα μαθήματα είναι γενικά ανοικτά σε φοιτητές που έχουν τουλάχιστον ένα δίπλωμα γυμνασίου. Παρέχουν την ευκαιρία να μάθουν για μια συγκεκριμένη περιοχή εστίασης. Ορισμένα μαθήματα διαρκούν λίγες εβδομάδες ενώ άλλα μαθήματα χρειάζονται χρόνια για να ολοκληρωθούν.

Τι είναι ένα διαδικτυακό μάθημα στην ιστορία; Είναι η ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για τα παρελθόντα γεγονότα και τον αντίκτυπό τους στον σημερινό κόσμο. Μερικά μαθήματα θα μπορούσαν να παρέχουν μια γενική εικόνα της ιστορίας από τους προϊστορικούς χρόνους έως τη σύγχρονη εποχή. Είναι επίσης κοινό για τα μαθήματα να επικεντρωθούν σε μια συγκεκριμένη περιοχή, όπως η ιστορία της Αμερικής ή η ευρωπαϊκή ιστορία. Ορισμένα σημαντικά ιστορικά γεγονότα, όπως ο Επαναστατικός Πόλεμος, ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος και ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, μπορεί να έχουν τα δικά τους μαθήματα Τα μαθήματα επικεντρώνονται επίσης στην αιτιώδη συνάφεια και τις συνέπειες των ιστορικών γεγονότων, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο συνεχίζουν να επηρεάζουν την κοινωνία.

Είναι σημαντικό να έχουμε μια ισχυρή κατανόηση της ιστορίας, προκειμένου να αποφύγουμε την επανάληψή της. Τα μαθήματα στην ιστορία θα μπορούσαν να αποτελέσουν το έδαφος για προχωρημένους βαθμούς.Επιπλέον, παρέχει την ευκαιρία να ακονιστούν δεξιότητες έρευνας και επικοινωνίας, οι οποίες είναι ανεκτίμητες σε πολλές διαφορετικές σταδιοδρομίες.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για την πραγματοποίηση ενός διαδικτυακού μαθήματος στην ιστορία και ο καθένας έχει τη δυνατότητα να κοστίσει ένα διαφορετικό τέλος. Η συνολική οικονομική απαίτηση βασίζεται σε πολλούς παράγοντες, οπότε είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε απευθείας με το ίδρυμα που σας ενδιαφέρει για να μάθετε περισσότερα.

Υπάρχουν πολλές πιθανές επιλογές σταδιοδρομίας για αποφοίτους ενός μαθήματος στην ιστορία. Μερικοί φοιτητές επιλέγουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στην ιστορία και να προχωρήσουν για να αποκτήσουν ένα προηγμένο πτυχίο, όπως ένα μεταπτυχιακό ή διδακτορικό. Μερικοί μαθητές ίσως επιλέξουν να εργαστούν στην εκπαίδευση. Πολλές επιχειρήσεις, κυβερνητικές υπηρεσίες και οργανώσεις εκτιμούν επίσης τους σπουδαστές που έχουν μια ισχυρή γνώση της ιστορίας και την ικανότητα να δουν πώς ορισμένα γεγονότα έχουν σενάρια παγκόσμιου αιτίου-αποτελέσματος.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για την πραγματοποίηση ενός διαδικτυακού μαθήματος στην ιστορία, ειδικά με την ικανότητα να παρακολουθήσετε το μάθημα από οπουδήποτε στον κόσμο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

2 Τα αποτελέσματα σε Ιστορία

UK Open College

Η ιστορία είναι η μελέτη των γεγονότων του παρελθόντος. Για να κατανοήσουμε το παρόν καλά, θα πρέπει να εξετάσουμε σε γεγονότα του παρελθόντος και να δούμε πώς επηρεάζουν ... [+]

Η ιστορία είναι η μελέτη των γεγονότων του παρελθόντος. Για να κατανοήσουμε το παρόν καλά, θα πρέπει να εξετάσουμε σε γεγονότα του παρελθόντος και να δούμε πώς επηρεάζουν την τρέχουσα κατάσταση του κόσμου. Θα ήταν αδύνατο να κατανοήσουμε το παρόν κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό κλίμα χωρίς να αναφερθεί στα γεγονότα του 20ου αιώνα. Ομοίως, θα ήταν δύσκολο να κατανοήσουμε τα γεγονότα του 1900, χωρίς να κοιτάζει το 1800. Αυτό IGCSE Ιστορία Distance Learning Course θα σας όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να περάσει τις εξετάσεις διδάξει. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο UK Online
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
300 ώρες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
UK Open College

Κατανοώντας το παρελθόν είναι το κλειδί για την αποκωδικοποίηση του παρόντος. Το γεγονός αυτό καθιστά Μια ιστορία Επίπεδο μας μάθημα ενδιαφέρον και ελκυστικό, παρέχοντας ... [+]

Κατανοώντας το παρελθόν είναι το κλειδί για την αποκωδικοποίηση του παρόντος. Το γεγονός αυτό καθιστά Μια ιστορία Επίπεδο μας μάθημα ενδιαφέρον και ελκυστικό, παρέχοντας λεπτομερή στοιχεία για την σύγχρονη ιστορία της Βρετανίας, καθώς και την ανάπτυξη βασικών αναλυτικών και ερευνητικών δεξιοτήτων.

Η ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος ισοδυναμεί με την εκπλήρωση ενός πλήρους A-level. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για την ιστορία μας ένα μάθημα εξ αποστάσεως μάθηση Επιπέδου και πώς μπορείτε να μάθετε με καταπληκτική υλικά και την υποστήριξή μας. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο UK Online
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
700 ώρες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά