ONLINESTUDIES.GR

Συγκρίνετε τα 561 Διαδικτυακό Μαθήματα Ευρώπη

Τα μαθήματα είναι μεμονωμένες ενότητες σπουδών που μπορούν να παρακολουθηθούν ξεχωριστά ή ως σειρά μαθημάτων εστιασμένα σε έναν συγκεκριμένο τομέα σπουδών. Τα ξεχωριστά μαθήματα μπορεί να διαφέρουν σε διάρκεια, κόστος, ή αριθμό συνεδριών ανά βδομάδα.

Υπάρχουν περισσότερα από τέσσερις χιλιάδες ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη, από την κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα σε μικρές, διδασκαλία εστιασμένη πανεπιστήμια. Η ίδια η Ευρώπη δεν είναι τόσο πολύ διαφορετικό από ό, τι άλλες ηπείρους, φθάνοντας από τον Αρκτικό Κύκλο έως την ακτή της Αφρικής.

Ζητήστε Πληροφορίες Διαδικτυακή Σειρές Μαθημάτων Ευρώπη 2019/2020

Προγράμματα Filter

Μαθήματα Cryptocurrency

London Academy of Trading
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 1 εβδομάδα Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Το κρυπτοεγχειρίδιο παίρνει έναν όλο και πιο σημαντικό ρόλο στις χρηματοπιστωτικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Το ηλεκτρονικό μας μάθημα Cryptocurrency θα σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση του τρόπου συναλλαγής σε ψηφιακά νομίσματα όπως Bitcoin, Ethereum και Litecoin, με έμφαση στη διαχείριση κινδύνων και τη διατήρηση κεφαλαίου.

Ηλεκτρονικό μάθημα: LabVetEurope

University of Copenhagen
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Δανία Κοπεγχάγη +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα LabVet Europe σας επιτρέπει να εργαστείτε ως ορισμένος κτηνίατρος εργαστηριακών ζώων σύμφωνα με την οδηγία της ΕΕ του 2010 για την παραγωγή ζώων που χρησιμοποιούνται για επιστημονικούς σκοπούς, γνωστή ως FELASA κατηγορίας D.

Κερδίστε όπως μπορείτε να μάθετε το online μάθημα

UK Trading Academy
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 6 εβδομάδες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Το Earn As You Learn Course έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους δεν έχουν τόσο πολύ χρόνο σε μια εβδομάδα για να περάσουν ώρες μαθαίνοντας πώς να ανταλλάξουν. Πρόκειται για ένα σύντομο μάθημα κατάρτισης που θα σας μεταφέρει σε ταχύτητα με όλα τα βασικά στοιχεία των συναλλαγών και θα γνωρίζετε το δρόμο σας γύρω από μια πλατφόρμα συναλλαγών.

Weiterbildung Betriebswirt / -στη (IUBH)

IUBH Fernstudium
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 18 - 36 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Γερμανία Bad Honnef +1 περισσότερα

Μας εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων / -στη (IUBH) που επιτρέπει σε τρία εξάμηνα άριστη κατάρτιση ή επανεκπαίδευση σε πανεπιστημιακό επίπεδο.

Δημόσια διπλωματία (σε απευθείας σύνδεση)

DiploFoundation
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 10 εβδομάδες Φεβρουάριος 2020 Μάλτα Msida

Το διδακτορικό διδακτορικό διαγωνισμό του Dipl ήταν μια μεγάλη εμπειρία δημιουργίας ικανοτήτων για μένα. Ήταν εντατική και πολύ ανταμείβοντας. Ο σχεδιασμός του μαθήματος πρόσφερε μια εξαιρετική πλατφόρμα όπου θα μπορούσα να μάθω και να συζητήσω τις τελευταίες εξελίξεις τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη με έμπειρους λέκτορες και συναδέλφους από όλο τον κόσμο. Οι προοπτικές ακοής από διάφορες περιοχές μου έδωσαν πολύτιμες γνώσεις.

Montessori βοηθός δάσκαλος 0-3 ετών και 3-6 ετών

International Montessori Institute
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 3 μήνες Μάρτιος 2020 Ισπανία Vilafant Ιταλία Ρώμη Βαρκελώνη +3 περισσότερα

Αυτή η εκπαίδευση δασκάλων Montessori ηλικίας 0-3 ετών και ηλικίας 3-6 ετών, συμπεριλαμβανομένης της κύριας θεωρητικής βάσης της εκπαίδευσης Montessori, διατηρώντας παράλληλα υπόψη τη σημασία των συναισθηματικών παραγόντων και των βασικών σχέσεων για την επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων στην καθημερινή εκπαιδευτική πρακτική. Δημιουργήστε μια επισκόπηση όλων των χώρων εργασίας και ενσωματώστε τα τέλεια στα θεμέλια και στην προσωπική εργασία και πρακτικές της εκπαιδευτικής θεωρίας του Montessori, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόσβαση και την κατανόηση όλων των εργαλείων που απαιτούνται για την εκπαιδευτική προσέγγιση του Montessori.

Ηλεκτρονικό μάθημα τεχνικών ήχου

Campus Training
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 24 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Α Κορούνια

Μπορείτε να φανταστείτε να καταγράφετε τον άμεσο ήχο στη μαγνητοσκόπηση και να κάνετε τη μεταπαραγωγή του, να γράφετε και να δημιουργείτε ένα νέο άλμπουμ της μπάντας ή να ακούτε αμφιθέατρα και θέατρα; Στο Treintaycinco mm έχουμε ό, τι χρειάζεστε για να εκπαιδεύσετε ως εξειδικευμένο τεχνικό ήχου. Έχουμε μια σταθερή βασική εκπαίδευση και τρεις ειδικότητες για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στους στόχους σας.

Δίπλωμα στην εκκαθάριση και προώθηση

ShippingCollege
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 6 μήνες Νοέμβριος 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Διαδικτυακά Δίπλωμα και Πιστοποιητικά που καλύπτουν τη βιομηχανία Εκκαθάρισης και Διαμεσολάβησης με ιδιαίτερη έμφαση στα Διεθνή Συμβόλαια και Πληρωμές, Θαλάσσιες Μεταφορές και Τελωνεία.

Διαδικτυακό μάθημα εξειδίκευσης στην επικοινωνία και την πολιτική ανάλυση

CESCOMPOL - Centro de Estudios Superiores de Comunicación y Marketing Político
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Μαδρίτη

Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε πρόσφατα πτυχιούχους είτε σε πτυχιούχους στους τομείς της Πολιτικής Επιστήμης, του Μάρκετινγκ, της Δημοσιογραφίας, του Δικαίου ή των Διεθνών Σχέσεων. ως προς τους επαγγελματίες με πανεπιστημιακά πτυχία και εμπειρία στον κόσμο της πολιτικής που επιθυμούν να βελτιώσουν τις προσωπικές τους δεξιότητες. Το CESCOMPOL είναι ένα συνεργαζόμενο κέντρο του Πανεπιστημίου της Alcalá de Henares (UAH), ένα από τα παλαιότερα της Ευρώπης. Αυτό το μάθημα διδάσκεται σε ηλεκτρονική μορφή μέσω μιας εικονικής πλατφόρμας, επιτρέποντας στον φοιτητή την πρόσβαση στη μελέτη, ανεξάρτητα από τον τόπο ή τον χρόνο. Σε αυτό το Campus θα βρείτε όλα τα διδακτικά υλικά, τις εργασίες, τα ημερολόγια και ένα μόνιμο σύστημα επικοινωνίας με τον δάσκαλο και τους μαθητές.

Ιστορία Ακαδημία - MasterClass σε σεναριογράφηση

Storyutbildningen
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Σουηδία Fårösund

Ένα εξάμηνο διδακτικό σεμινάριο με πλήρες ωράριο για εμπορικές ταινίες μεγάλου μήκους και σειρές δράματος.

Καταγραφή και ανάμιξη

Microfusa
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ισπανία Βαρκελώνη Μαδρίτη Ισπανία Online +4 περισσότερα

Αυτό το εισαγωγικό μάθημα Sound Engineering αποτελείται από τα δύο πρώτα επίπεδα του διπλώματος στην ηχητική μηχανική και επικεντρώνεται στην καταγραφή και ανάμειξη

Μάθημα εξειδίκευσης στον Διευθυντή Αθλητισμού Ποδόσφαιρο

Universidade Europeia
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 60 ώρες Οκτώβριος 2019 Πορτογαλία Λισαβόνα +1 περισσότερα

Ο Διευθυντής του Αθλητικού Ποδόσφαιρου είναι ο ηγέτης αυτής της δομής που διαχειρίζεται όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη διοίκηση και την κατασκευή της ομάδας, σε συνέργεια με το μοντέλο παιχνιδιού του πούλμαν και το δείκτη αναφοράς ανάπτυξης της βιομηχανίας.

Προχωρημένο Πρόγραμμα Συμμόρφωσης (Online)

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Πλήρης παρακολούθηση 100 ώρες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ισπανία Μαδρίτη Κοινότητα Μαδρίτης +1 περισσότερα

Ολοκληρώστε την εκπαίδευσή σας με επαγγελματίες εμπειρογνώμονες για να αποκτήσετε βαθιά γνώση των ορίων της ποινικής ευθύνης των νομικών προσώπων, να μάθετε πώς να εκτελείτε προγράμματα για την πρόληψη εγκληματικών κινδύνων ή συμμόρφωσης, να τα εφαρμόζετε αποτελεσματικά και να καθορίζετε τις διαδικασίες επίλυσης των νομικών διαδικασιών η εταιρεία ενδέχεται να αντιμετωπίσει την κακή διαχείριση των υπαλλήλων, των διευθυντικών στελεχών ή των εταίρων.

Εξειδικευμένο μάθημα στο πρωτόκολλο

Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado
Διαδικτυακό 6 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Ισπανία Μαδρίτη

Αυτό το μάθημα εμπειρογνωμόνων για το πρωτόκολλο και την οργάνωση των εκδηλώσεων που παρουσιάστηκε από το Ινστιτούτο Seneca, ανταποκρίνεται στην ανάγκη οι επιχειρήσεις και τα ιδρύματα να έχουν εκπαιδευμένους επαγγελματίες και στους δύο τομείς, προκειμένου να διαχειρίζονται διαφορετικά είδη πράξεων, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Ηλεκτρονικό μάθημα: Κλασικές μέθοδοι στην ανάλυση δεδομένων

Elevate Health
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 12 εβδομάδες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Κάτω Χώρες Ολλανδία Online

Αυτό το σε απευθείας σύνδεση ιατρικό μάθημα, που προσφέρεται από το MSc επιδημιολογίας πρόγραμμα των UMC Utrecht και Utrecht University, παρέχει μια κατανόηση των βασικών εφαρμογών της βιοστατιστικής στην ανάλυση των δεδομένων της ιατρικής έρευνας.