ONLINESTUDIES

Δείτε όλες τις 4 Σειρές Μαθημάτων σε Εργασιακές Σχέσεις Διαδικτυακή Μάθημα

Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα παρέχουν στους φοιτητές διάφορα εκπαιδευτικά υλικά στο διαδίκτυο. Οι μαθητές μπορούν να μάθουν μέσω βίντεο, ιστοσελίδων, κουίζ, εξετάσεις, υλικό ανάγνωσης, αναρτήσεις ιστολογίου και διάφορα άλλα είδη μαθημάτων. Η εγγραφή σε ένα διαδικτυακό μάθημα μπορεί να είναι πιο αποδοτικό ως προς το χρόνο και το κόστος για τους φοιτητές με υποχρεώσεις.

Τι είναι ένα online μάθημα στις εργασιακές σχέσεις; Αυτός ο τύπος μαθημάτων μπορεί να καλύψει θέματα όπως οι εργασιακές σχέσεις, η δομή της κυβέρνησης, οι δοκιμαστικές και δοκιμαστικές περίοδοι, τα ιατρικά θέματα και η εποικοδομητική πειθαρχία. Ο κύριος στόχος ενός μαθήματος εργασιακών σχέσεων είναι να καταστήσει τους μελετητές πιο καταρτισμένους και αποτελεσματικούς στους τρέχοντες και τους μελλοντικούς τους ρόλους εργασιακών σχέσεων. Το μάθημα μπορεί επίσης να επικαλύπτεται με θέματα κοινά για τους ανθρώπινους πόρους.

Η πραγματοποίηση ενός τέτοιου μαθήματος μπορεί να είναι επωφελής δίνοντας στους σπουδαστές την επαγγελματική αίσθηση που χρειάζονται για να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους, να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στους επαγγελματικούς τους ρόλους και να επωφεληθούν από την αύξηση μισθών.Επιπλέον, οι δεξιότητες που αποκτήθηκαν στο μάθημα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις καθημερινές αλληλεπιδράσεις ενός ατόμου με άλλους.

Ακόμα κι αν τα online μαθήματα είναι συνήθως λιγότερο δαπανηρά από τα κανονικά μαθήματα στο πανεπιστήμιο, είναι ακόμα καλύτερο οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν την έρευνά τους για να δουν πόσο μπορούν να περιμένουν να ξοδέψουν για τα μαθήματα υλικά, δίδακτρα και αμοιβές μαθημάτων. Για να διευκολυνθεί η οικονομική επιβάρυνση, τα σχολεία προσφέρουν συνήθως υποτροφίες, σχέδια πληρωμών και άλλες μορφές οικονομικής βοήθειας.

Παραδείγματα θέσεων εργασίας για τα οποία μπορεί κανείς να αποκτήσει πρόσβαση μετά την ολοκλήρωση ενός διαδικτυακού κύκλου μαθημάτων στις εργασιακές σχέσεις περιλαμβάνουν ειδικό για την κατάρτιση και την ανάπτυξη, διευθυντή του σχεδίου βοήθειας των εργαζομένων, διευθυντή εργασιακών σχέσεων και διευθυντής αποζημίωσης. Εκτός από τη βιομηχανία των σχέσεων εργασίας, οι επιστήμονες ενδέχεται επίσης να θέλουν να διερευνήσουν ευκαιρίες απασχόλησης στον ανθρώπινο δυναμικό. Ανάλογα με τη θέση, οι υποψήφιοι θα πρέπει πρώτα να αποκτήσουν πιστοποίηση ή άδεια πριν μπορέσουν να εξεταστούν.

Πάρτε τη σταδιοδρομία σας και τις ευκαιρίες μάθησης στο επόμενο επίπεδο εγγράφοντας σε μια σχέση εξ αποστάσεως μάθησης. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

4 Τα αποτελέσματα σε Εργασιακές Σχέσεις Filter

άνω ρου στην πρόληψη, διαχείριση και επίλυση συγκρούσεων

INEAF Business School
Μαθήματα
<
Μερικό ωράριο
<
100 ώρες
ισπανικά
Διαδικτυακό

Η ύπαρξη της σύγκρουσης, όπως είναι συνυφασμένες με ανθρώπινο στοιχείο ζωή προκαλεί να αναπτύξει έναν ιδιαίτερο τρόπο στο χώρο εργασίας, λόγω των εντάσεων που δημιουργούνται α ...

περαιτέρω

Νομικό πλαίσιο στο πλαίσιο του μαθήματος ανθρώπινων πόρων της Νότιας Αφρικής

Academy of York
Μαθήματα
Φεβρ. 2021
<
Πλήρες ωράριο
<
Μερικό ωράριο
<
6 μήνες
Αγγλικά
Διαδικτυακό

Αυτό το NQF ευθυγραμμισμένο και SABPP διαπιστευμένο είναι για εκείνους που θέλουν να κατανοήσουν καλύτερα το νομικό πλαίσιο στο SA Ανθρώπινο Δυναμικό. Οι μαθητές που ολοκληρών ...

περαιτέρω

Φυσικά διαχείρισης γραφείου

Oplex Careers
Μαθήματα
<
Μερικό ωράριο
Αγγλικά
Διαδικτυακό

Αυτό Διαχείρισης Μαθημάτων Office θα παρέχει στους εκπαιδευόμενους μια φανταστική εικόνα για την εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων για να εργαστούν σε ένα γραφείο, καθώς και την επι ...

περαιτέρω

HR - Μαθήματα εργασιακών σχέσεων

Academy of York
Μαθήματα
<
Πλήρες ωράριο
<
Μερικό ωράριο
<
9 εβδομάδες
Αγγλικά
Διαδικτυακό

Οι υγιείς εργασιακές σχέσεις είναι ζωτικής σημασίας για πολλές βιομηχανίες στη Νότια Αφρική, καθιστώντας την κατανόηση των διαδικασιών εργασίας θεμελιώδους σημασίας για τις επ ...

περαιτέρω