Filter
Μαθήματα
Βήμα: Όλα

Δείτε όλες τις 3 Σειρές Μαθημάτων σε Εργασιακές Σχέσεις Διαδικτυακή Μάθημα

Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα παρέχουν στους φοιτητές διάφορα εκπαιδευτικά υλικά στο διαδίκτυο. Οι μαθητές μπορούν να μάθουν μέσω βίντεο, ιστοσελίδων, κουίζ, εξετάσεις, υλικό ανάγνωσης, αναρτήσεις ιστολογίου και διάφορα άλλα είδη μαθημάτων. Η εγγραφή σε ένα διαδικτυακό μάθημα μπορεί να είναι πιο αποδοτικό ως προς το χρόνο και το κόστος για τους φοιτητές με υποχρεώσεις.

Τι είναι ένα online μάθημα στις εργασιακές σχέσεις; Αυτός ο τύπος μαθημάτων μπορεί να καλύψει θέματα όπως οι εργασιακές σχέσεις, η δομή της κυβέρνησης, οι δοκιμαστικές και δοκιμαστικές περίοδοι, τα ιατρικά θέματα και η εποικοδομητική πειθαρχία. Ο κύριος στόχος ενός μαθήματος εργασιακών σχέσεων είναι να καταστήσει τους μελετητές πιο καταρτισμένους και αποτελεσματικούς στους τρέχοντες και τους μελλοντικούς τους ρόλους εργασιακών σχέσεων. Το μάθημα μπορεί επίσης να επικαλύπτεται με θέματα κοινά για τους ανθρώπινους πόρους.

Η πραγματοποίηση ενός τέτοιου μαθήματος μπορεί να είναι επωφελής δίνοντας στους σπουδαστές την επαγγελματική αίσθηση που χρειάζονται για να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους, να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στους επαγγελματικούς τους ρόλους και να επωφεληθούν από την αύξηση μισθών.Επιπλέον, οι δεξιότητες που αποκτήθηκαν στο μάθημα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις καθημερινές αλληλεπιδράσεις ενός ατόμου με άλλους.

Ακόμα κι αν τα online μαθήματα είναι συνήθως λιγότερο δαπανηρά από τα κανονικά μαθήματα στο πανεπιστήμιο, είναι ακόμα καλύτερο οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν την έρευνά τους για να δουν πόσο μπορούν να περιμένουν να ξοδέψουν για τα μαθήματα υλικά, δίδακτρα και αμοιβές μαθημάτων. Για να διευκολυνθεί η οικονομική επιβάρυνση, τα σχολεία προσφέρουν συνήθως υποτροφίες, σχέδια πληρωμών και άλλες μορφές οικονομικής βοήθειας.

Παραδείγματα θέσεων εργασίας για τα οποία μπορεί κανείς να αποκτήσει πρόσβαση μετά την ολοκλήρωση ενός διαδικτυακού κύκλου μαθημάτων στις εργασιακές σχέσεις περιλαμβάνουν ειδικό για την κατάρτιση και την ανάπτυξη, διευθυντή του σχεδίου βοήθειας των εργαζομένων, διευθυντή εργασιακών σχέσεων και διευθυντής αποζημίωσης. Εκτός από τη βιομηχανία των σχέσεων εργασίας, οι επιστήμονες ενδέχεται επίσης να θέλουν να διερευνήσουν ευκαιρίες απασχόλησης στον ανθρώπινο δυναμικό. Ανάλογα με τη θέση, οι υποψήφιοι θα πρέπει πρώτα να αποκτήσουν πιστοποίηση ή άδεια πριν μπορέσουν να εξεταστούν.

Πάρτε τη σταδιοδρομία σας και τις ευκαιρίες μάθησης στο επόμενο επίπεδο εγγράφοντας σε μια σχέση εξ αποστάσεως μάθησης. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

3 Τα αποτελέσματα σε Εργασιακές Σχέσεις

University Of The Free State Business School Online

Στόχος των εργασιακών σχέσεων είναι να εξοπλίσουν τους συμμετέχοντες ώστε να κατανοήσουν τις εργασιακές σχέσεις και να είναι σε θέση να προετοιμαστούν για πειθαρχική ακρό ... [+]

Εργασιακές σχέσεις

Στόχος των εργασιακών σχέσεων είναι να εξοπλίσουν τους συμμετέχοντες ώστε να κατανοήσουν τις εργασιακές σχέσεις και να είναι σε θέση να προετοιμαστούν για πειθαρχική ακρόαση.

Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα Εργασιακές Σχέσεις ξεκινά την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα. Οι αιτήσεις θα κλείσουν στις 15 του προηγούμενου μήνα.

Εκτίμηση

Η αξιολόγηση των SLP αποτελείται από κουίζ, συζητήσεις, τελική ανάθεση και online δοκιμασία.... [-]

Νότια Αφρική Bloemfontein
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Oplex Careers

Αυτό Διαχείρισης Μαθημάτων Office θα παρέχει στους εκπαιδευόμενους μια φανταστική εικόνα για την εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων για να εργαστούν σε ένα γραφείο, καθώς και τη ... [+]

Εφαρμόστε τώρα για το καλοκαίρι 2017

Αυτό Φυσικά διαχείρισης γραφείου θα παρέχει μαθητές με μια φανταστική εικόνα για την εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων για να εργαστούν σε ένα γραφείο, καθώς και την επιτυχή διαχείριση ενός γραφείου. Που καλύπτουν πτυχές της αποτελεσματικής δεξιοτήτων επικοινωνίας, την αλληλεπίδραση με τους πελάτες και τους πελάτες, δημιουργώντας διοικητικές στρατηγικές και περισσότερο. Είτε είστε σε θέση ήδη εργάζονται σε ένα γραφείο και θέλουν να προχωρήσουν σε ένα ρόλο διαχείρισης, ή επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα αυτό και χρειάζονται την εμπιστοσύνη για να ξεκινήσει, ή απλά θέλουν να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, αυτή η πορεία είναι τέλεια.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο UK Online
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
INEAF Business School

Η ύπαρξη της σύγκρουσης, όπως είναι συνυφασμένες με ανθρώπινο στοιχείο ζωή προκαλεί να αναπτύξει έναν ιδιαίτερο τρόπο στο χώρο εργασίας, λόγω των εντάσεων που δημιουργούν ... [+]

Η ύπαρξη της σύγκρουσης, όπως είναι συνυφασμένες με ανθρώπινο στοιχείο ζωή προκαλεί να αναπτύξει έναν ιδιαίτερο τρόπο στο χώρο εργασίας, λόγω των εντάσεων που δημιουργούνται από τις σχέσεις στο εσωτερικό της αλυσίδας εφοδιασμού, καθώς και των σχέσεων που δημιουργούνται ιεραρχία. προβλήματα προσέγγιση από μια δυναμική, αναμένουμε τις συγκρούσεις και να διαχειρίζονται τους τη στιγμή που παράγεται είναι ζωτικής σημασίας για την υγιή ζωή των εταιρειών στοιχείου, προβάλλοντας μια εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος, καθώς και η προώθηση της συνεργασίας ως μέσο για την επίλυση των διαφωνιών .... [-]

Ισπανία Ισπανία Online
Ανοικτή Εγγραφή
ισπανικά
Μερική παρακολούθηση
100 ώρες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά