Filter
Μαθήματα
Ηνωμένες Πολιτείες Βήμα: Όλα

Δείτε όλα τα Διαδικτυακές Σειρές Μαθημάτων σε Διοικητική Υποστήριξη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 2019

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επεκτείνει κανείς τους επαγγελματικούς του στόχους, είναι η επένδυση στην ανώτερη εκπαίδευση. Παρακολουθώντας μαθήματα στον τομέα τους, οι φοιτητές αποδεικνύουν δέσμευση στην σταδιοδρομία τους. Μεμονωμένα μαθήματα μπορούν να παρέχουν πολύτιμες δεξιότητες και προχωρημένη κατάρτιση.

Ένα πτυχίο στη διοικητική υποστήριξη μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που ενδιαφέρονται στις εργασίες και διαδικασίες αποθήκης. Αυτό το πτυχίο παρέχει στους φοιτητές εις βάθος μελέτη της τακτικής και των διαδικασιών συντονισμού για να διασφαλιστεί η ομαλή μεταφορά και αποθήκευση των εμπορευμάτων. Οι απόφοιτοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη γνώση σε μια σειρά διαφορετικών σταδιοδρομιών.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι μια μεγάλη χώρα στη Βόρεια Αμερική, που συχνά αναφέρεται ως το "USA ", το "ΗΠΑ ", το "Ηνωμένες Πολιτείες ", "America ", ή απλά "η Τα κράτη ". Τα αμερικανικά κολλέγια που χρηματοδοτούνται από το "δίδακτρα " που χρεώνονται στο φοιτητή, το οποίο συχνά είναι αρκετά ακριβά, πολύ συχνά φθάνει σε δεκάδες χιλιάδες δολάρια το χρόνο.

Ζητήστε Πληροφορίες Κορυφαίο Διαδικτυακές Μαθήματα σε Διοικητική Υποστήριξη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 2019

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

1 Τα αποτελέσματα σε Διοικητική Υποστήριξη, Ηνωμένες Πολιτείες

Rowan University College of Business

Ολικής Παραγωγικής Συντήρησης (TPM) και Μηχανήματα Αντιμετώπιση προβλημάτων έχουν γίνει σημαντικά εργαλεία για τους παγκόσμιους ανταγωνιστές. MI προσφέρει "προσαρμοσμένο" ... [+]

Ολικής Παραγωγικής Συντήρησης (TPM) και Μηχανήματα Αντιμετώπιση προβλημάτων έχουν γίνει σημαντικά εργαλεία για τους παγκόσμιους ανταγωνιστές. MI προσφέρει "προσαρμοσμένο" προγραμμάτων στους τομείς αυτούς.Ολικής Παραγωγικής Συντήρησης (TPM) έχει αναδειχθεί ως αναπόσπαστο μέρος των επιτυχιών ενημερωθεί από τις οργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου σήμερα. Για τους κατασκευαστές και νοσοκομεία? και τα τρόφιμα, επεξεργαστές πετρελαίου και φυσικού αερίου, η συντήρηση Λειτουργία είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της επιτυχίας.Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων ετών από την υιοθέτηση μεθοδολογιών TPM μπορείτε να περιμένετε να πραγματοποιήσει μια αύξηση 15% σε 25% κατά τη λειτουργία του εξοπλισμού. Ορισμένες εταιρείες αναφέρουν υπολογιστές που τρέχουν σε 95% uptime σε λιγότερο από 5 χρόνια! Με τους αριθμούς όπως αυτό, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί η DuPont, η Ford Motor Company, Eastman Kodak, Dana Corporation, Allen Bradley, και Harley Davidson είναι μόνο μερικές από τις εταιρείες του Fortune 500 που έχουν εφαρμόσει με επιτυχία TPM.TPM - Μια εταιρική σχέση για την επιτυχίαΟλικής Παραγωγικής Συντήρησης είναι μια συστηματική προσέγγιση για τη συνεχή βελτίωση των δραστηριοτήτων συντήρησης σας. Πρόκειται για μια εταιρική σχέση μεταξύ του προσωπικού συντήρησης, πράξεις διαχείρισης, τα μέρη αποθεμάτων, και των φορέων εκμετάλλευσης. Αυτή η στρατηγική της ομάδας εστιάζεται στον εντοπισμό των πιθανών προβλημάτων και την επίλυσή τους πρόσφορο. TPM είναι όπως Six Sigma στο ότι χρησιμοποιεί βασικές μετρήσεις εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων: Συνολικά Εξοπλισμός Αποτελεσματικότητα, Μέση Ώρα να επισκευάσει και μέσο χρόνο μεταξύ βλαβών. Ο στόχος του TPM είναι να βελτιώνουμε συνεχώς αυτές τις μετρήσεις απόδοσης.ΕΥΕΛΙΞΙΑΠρακτικές TPM δεν περιορίζονται σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Αυτές οι μέθοδοι μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε πολλές άλλες... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Glassboro
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά