ONLINESTUDIES.GR

Βρείτε τα 5 Μαθήματα σε Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Διαδικτυακές Μάθημα

Ένα online μάθημα είναι μια μορφή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ολοκληρώνεται μέσω των ενοτήτων της ιστοσελίδας. Αλληλεπίδραση με τον εκπαιδευτή και άλλους μαθητές συχνά περιλαμβάνει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, φόρουμ συζητήσεων, ζωντανή ροή βίντεο και chat rooms. Τα online μαθήματα συνήθως λαμβάνονται και ολοκλήρωσε με το δικό του προσωπικό υπολογιστή ενός 's με πρόσβαση στο Internet.

Τι είναι ένα online μάθημα στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων; Το μάθημα αυτό δίνει στους φοιτητές μια σταθερή κατανόηση της ηγεσίας, οργανωτικές αξίες, στρατηγικές πρόσληψης, τη διαχείριση, την επίλυση συγκρούσεων, την υγεία και την ασφάλεια, και την οικοδόμηση της ομάδας. Τα περισσότερα μαθήματα περιλαμβάνουν διάφορες πτυχές των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, εκτός από τη διαχείριση. Μαθήματα συχνά παρέχουν τη διορατικότητα βιομηχανία, στυλ ηγεσίας, πώς να ασχοληθεί με διάφορους τύπους προσωπικότητας, και πώς να διατηρήσουν την αξία των εργαζομένων μέσω της αποτελεσματικής ανάπτυξης.

Ανθρώπινα μελετητές διαχείριση των πόρων αποκτήσουν πολύτιμες δεξιότητες στο χώρο εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της εκμάθησης πώς να προσλάβει με επιτυχία, συνέντευξη, διαχείριση και ανάπτυξη υπαλλήλων.Οι μαθητές να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τις βασικές αλλαγές των ανθρώπινων πόρων και πώς να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις καταστάσεις που απαιτούν πειθαρχική δίωξη.

Η ολοκλήρωση ένα online μάθημα στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων μπορεί να οδηγήσει σε μια ποικιλία των επαγγελμάτων του ανθρώπινου δυναμικού, όπως η ειδικός στη διαχείριση του κινδύνου, διευθυντής εκπαίδευσης και διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού. τους ειδικούς διαχείρισης των κινδύνων αναλύει πιθανές περιοχές της βλάβης και την ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει την αξιολόγηση των δυνητικών απώλεια περιουσίας, κακοποίηση, σωματική βλάβη, ή διακρίσεις. διευθυντές της κατάρτισης αναπτύξουν και να εφαρμόσουν προγράμματα κατάρτισης, εκπαιδεύουν τους νέους υπαλλήλους, και να αξιολογεί τα αποτελέσματα των προγραμμάτων. διευθυντές ανθρωπίνων πόρων εποπτεύει επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού. ευθύνες εργασίας συχνά περιλαμβάνουν την ανάπτυξη των στρατηγικών της εταιρείας, που χρησιμεύουν ως σύνδεσμοι μεταξύ της διοίκησης και των εργαζομένων, και να προτείνει νέες πολιτικές για την πρόσληψη και την αποζημίωση.

Online μαθήματα είναι διαθέσιμα σε πανεπιστήμια και κολέγια σε όλο τον κόσμο.Μερικής και πλήρους απασχόλησης επιλογές είναι συχνά διαθέσιμα. Πολυάσχολους επαγγελματίες που απαιτούν μια ευέλικτη εκπαιδευτική διαδικασία θα πρέπει να εξετάσει την εγγραφή σε ένα online μάθημα. εξ αποστάσεως μαθήματα παρέχουν άνεση για τους μαθητές σήμερα 's. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

5 Τα αποτελέσματα σε Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Filter

Ηλεκτρονικό μάθημα: Διαχείριση ατόμων

University Of The Free State Business School Online
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 2 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Νότια Αφρική Bloemfontein

Τα άτομα (ανθρώπινοι πόροι) θεωρούνται από τους περισσότερους ειδικούς ως το σημαντικότερο πλεονέκτημα οποιουδήποτε οργανισμού. Η διαχείριση των ατόμων μέσα σε έναν οργανισμό είναι συχνά το πιο απαιτητικό και πολύπλοκο έργο που απαιτείται από έναν διαχειριστή

προσλήψεις για επιτυχία: συνεντεύξεις βάσει ικανοτήτων

Churchill Square Training And Development
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 2 ημέρες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο Πόρτσμουθ

Πώς χωρίζετε το καλό από το μεγάλο, όταν έχουν παρόμοια εργασιακή εμπειρία και δυνατά σημεία για να προσφέρουν; Αυτό το διήμερο εργαστήριο θα σας δώσει τις δεξιότητες και τα εργαλεία για την πρόσληψη επιτυχημένων υποψηφίων.

Hr για μη-διαχειριστές ώρας

Churchill Square Training And Development
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 3 ημέρες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο Πόρτσμουθ

Αυτό το τριήμερο εργαστήριο θα εισαγάγει αυτούς τους διευθυντές σε έννοιες ανθρώπινου δυναμικού.

εκπαίδευση των εκπαιδευτών Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες Οκτώβριος 2019 Γερμανία Γερμανία Online

Το μέλλον του κλάδου της φιλοξενίας για να βοηθήσει το σχήμα, για την αντιμετώπιση της έλλειψης ειδικευμένων εργαζομένων να εργαστούν σε ένα ξενοδοχείο και εστιατόριο της βιομηχανίας που λειτουργούν ως εκπαιδευτής / τα προσόντα εκπαίδευσης των εκπαιδευτών είναι όχι μόνο απαραίτητη αλλά και υποχρεωτική.

επίπεδο της διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων 3

Oplex Careers
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Είτε θα πρέπει να φωτίζει μέχρι το βιογραφικό σας σημείωμα, που αναζητούν μια αλλαγή σταδιοδρομίας ή απλά θέλετε να μάθετε κάτι νέο, το online μάθημα Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού είναι ιδανικό για όποιον θέλει να μάθει βασικές δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για την αποτελεσματική διαχείριση και να οδηγήσει μια ομάδα.