Filter
Μαθήματα
Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε 2 Σειρές Μαθημάτων σε Δημόσιες Σχέσεις Διαδικτυακή Μάθημα

Ένα μάθημα είναι ένα πρόγραμμα σπουδών σχεδιασμένο να διδάσκει τις δεξιότητες και τις γνώσεις των μαθητών μέσα σε ένα συγκεκριμένο πεδίο. Η διάρκεια μπορεί να ποικίλλει από λίγες μόνο ημέρες έως και αρκετούς μήνες. Μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ποικίλες μορφές, συμπεριλαμβανομένου εργαστηρίου, σεμιναρίου ή περιβάλλοντος στην τάξη.

Τι είναι το μάθημα των δημοσίων σχέσεων; Αυτό το μάθημα μπορεί να καλύψει θέματα όπως δεξιότητες στα μέσα ενημέρωσης, διαχείριση δημοσίων σχέσεων, ανθρώπινο δυναμικό, ανάπτυξη ηγεσίας και δημόσια ομιλία. Το υλικό μπορεί να παρουσιάζεται σε ηλεκτρονική μορφή, σε περιβάλλον τάξης που διδάσκεται από έμπειρους εκπαιδευτές ή σε εργαστήριο. Οι μελετητές μπορούν να διδαχθούν πώς να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο δίκτυο, πώς να γίνουν καλύτεροι δημόσιοι ομιλητές και πώς να διαχειριστούν την εικόνα και το εμπορικό σήμα μιας εταιρείας.

Οι πτυχιούχοι ενός μαθήματος δημόσιων σχέσεων μπορούν να μάθουν πώς να αυξήσουν τις πωλήσεις μιας επιχείρησης, καθώς και πώς να διαχειριστούν με επιτυχία μια αρνητική δημόσια εκδήλωση για μια εταιρεία, δεξιότητες που είναι σε υψηλή ζήτηση στον εταιρικό κόσμο. Μπορούν επίσης να αναπτύξουν βελτιωμένες επικοινωνιακές δεξιότητες ευεργετικές τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική ζωή.

Οι δαπάνες για κάθε μάθημα ποικίλλουν ανάλογα με το μήκος του προγράμματος, τη μορφή της διδακτικής ατμόσφαιρας και τη θέση του μαθήματος. Οι υποψήφιοι φοιτητές πρέπει να ερευνούν κάθε σχολείο για να αποκτήσουν μια σαφέστερη κατανόηση του κόστους.

Μετά την ολοκλήρωση ενός μαθήματος δημοσίων σχέσεων, οι εκπαιδευόμενοι μπορεί να είναι σε θέση να υποβάλουν αίτηση για έναν αριθμό τίτλων εργασίας, καθώς και να προχωρήσουν σε μια τρέχουσα εργασία. Μπορεί να είναι σε θέση να ανεβαίνουν σε μια υπηρεσία δημοσίων σχέσεων από προσωπικό γραφείου σε διευθυντή ή επόπτη. Οι τίτλοι εργασίας που συνήθως διατίθενται στους αποφοίτους περιλαμβάνουν διαχειριστή δημοσίων σχέσεων, γραμματέα Τύπου, συντάκτη ενημερωτικών δελτίων, διαχειριστή δημοσιότητας, λέκτορα, διευθυντή πωλήσεων, υπεύθυνο πωλήσεων και διευθυντή επικοινωνιών.

Τα ενδιαφερόμενα άτομα μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία προγραμμάτων σπουδών που προσφέρονται μέσω ενός πλήθους εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

2 Τα αποτελέσματα σε Δημόσιες Σχέσεις

Churchill Square Training And Development

Ένας μεγάλος παρουσιαστής έχει δύο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά: κατάλληλες δεξιότητες και προσωπική εμπιστοσύνη. Η εμπιστοσύνη προέρχεται από το να γνωρίζεις τι θέλεις να ... [+]

Περίληψη μαθήματος

Ένας μεγάλος παρουσιαστής έχει δύο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά: κατάλληλες δεξιότητες και προσωπική εμπιστοσύνη. Η εμπιστοσύνη προέρχεται από το να γνωρίζεις τι θέλεις να πεις και να είσαι άνετος με τις ικανότητές σου στην επικοινωνία. Σε αυτό το διήμερο εργαστήριο, θα μάθετε τις δεξιότητες που θα σας κάνουν καλύτερο ομιλητή και παρουσιαστή.

Τι μαθαίνουν ... [-]
Ηνωμένο Βασίλειο Portsmouth
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 ημέρες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International Career Institute

Μια επιτυχημένη καριέρα στον απαιτητικό τομέα των δημοσίων σχέσεων είναι πολύ πιθανό με τις δημόσιες σχέσεις πορεία της ICI. Μετά από όλα, βέβαια μας έχει αναπτυχθεί από ... [+]

Μια επιτυχημένη καριέρα στον απαιτητικό τομέα της δημόσιες σχέσεις είναι πολύ πιθανό με τις δημόσιες σχέσεις πορεία της ICI. Μετά από όλα, βέβαια μας έχει αναπτυχθεί από άτομα που έχουν κατακτηθεί δημοσίων σχέσεων. Μάθετε τι έχουν συγκεντρωθεί από χρόνια εμπειρίας στην επιτυχή διαμόρφωση και την αξιολόγηση της δημόσιας αντιδράσεις, καθώς και τα γεγονότα και συμπεριφορές για διάφορους οργανισμούς και ιδιώτες.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά