close

Φίλτρα

Δείτε τα αποτελέσματα

Συγκρίνετε Μαθήματα σε Δημόσια Διοίκηση Διαδικτυακά Μάθημα

Εάν σκέφτεστε να βελτιώσετε τα εκπαιδευτικά σας διαπιστευτήρια, τότε ένα online μάθημα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε. Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν στους μαθητές την ευκαιρία να εργαστούν όποτε και όπου… περαιτέρω

Εάν σκέφτεστε να βελτιώσετε τα εκπαιδευτικά σας διαπιστευτήρια, τότε ένα online μάθημα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε. Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν στους μαθητές την ευκαιρία να εργαστούν όποτε και όπου είναι πιο βολικό γι 'αυτούς, επιτρέποντας την μέγιστη ευελιξία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκμάθησης.

Τι είναι ένα online μάθημα στη δημόσια διοίκηση; Αυτός ο τύπος προγράμματος ασχολείται με τη διαχείριση και τη λειτουργία κυβερνητικών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων των δήμων, των περιφερειακών κυβερνήσεων ή ακόμη και των εθνικών φορέων. Τα μαθήματα μπορούν να περιλαμβάνουν θέματα όπως οι δημόσιες σχέσεις, ο πολεοδομικός σχεδιασμός, οι νόμοι και οι κανονισμοί, ο προϋπολογισμός, οι κυβερνητικές θεωρίες, η δημόσια πολιτική και πολλά άλλα. Οι μαθητές μπορούν επίσης να καταλήξουν να μαθαίνουν για σημαντικές αρχές ηγεσίας ή διαχείρισης.

Υπάρχουν πολλά οφέλη που μπορούν να προκύψουν από τη μελέτη της δημόσιας διοίκησης, συμπεριλαμβανομένων βελτιωμένων δεξιοτήτων κριτικής σκέψης και καλύτερης κατανόησης της δημόσιας τάξης.Επιπλέον, οι μαθητές μπορεί να διαπιστώσουν ότι η εμπειρία σε αυτόν τον τομέα μπορεί να τους βοηθήσει στην αναζήτηση απασχόλησης.

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι το συνολικό κόστος ενός τέτοιου προγράμματος εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το κόστος υλικών και τα θεσμικά τέλη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πραγματοποιήσει έρευνα σχετικά με οικονομικά θέματα πριν αποφασίσετε να συμμετάσχετε σε ένα διαδικτυακό μάθημα. Επικοινωνήστε με το φορέα που επιλέξατε για να μάθετε περισσότερα.

Πολλές σταδιοδρομίες επιτρέπουν στους μαθητές να χρησιμοποιούν τις γνώσεις τους για τη δημόσια διοίκηση. Μπορεί να είναι σε θέση να εργάζονται σε κυβερνητικές υπηρεσίες, υπουργεία, οργανισμούς και άλλους φορείς. Μπορεί επίσης να είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν ως σύμβουλοι μη κερδοσκοπικών οργανισμών ή ιδιωτικών εταιρειών. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να αποφασίσουν να μπουν στην πολιτική σφαίρα, να συνεργαστούν με εκλεγμένους υπαλλήλους ή άλλους δημόσιους υπαλλήλους. Κάποιοι επιλέγουν να συνεχίσουν να εργάζονται στον ακαδημαϊκό χώρο για να αποκτήσουν προηγμένο πτυχίο.

Η βάση δεδομένων μας περιλαμβάνει μια ποικιλία διαφορετικών προγραμμάτων που σχετίζονται με τη δημόσια πολιτική. Ξεκινώντας είναι εύκολο να το κάνετε.Απλά αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισόδου του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών: 
format_list_bulleted Φίλτρα
Ταξινόμηση κατά:
  • Δημοφιλή Πιο πρόσφατα Τίτλος
  • Δημοφιλή
  • Πιο πρόσφατα
  • Τίτλος
University of Birmingham Online
UK Online, Ηνωμένο Βασίλειο

Σε όλο τον κόσμο, οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να είναι πιο προνοητικοί και τεχνολογικοί γνώστες από ποτέ. Πλήρης με σύγχρονα θέματα και την πιο πρόσφατη σκέψη από όλο τον κόσ ... +

Σε όλο τον κόσμο, οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να είναι πιο προνοητικοί και τεχνολογικοί γνώστες από ποτέ. Πλήρης με σύγχρονα θέματα και την πιο πρόσφατη σκέψη από όλο τον κόσμο, τα διαδικτυακά σύντομα μαθήματα 8 εβδομάδων, 100% - ή Μεταπτυχιακά Μικροπιστευτικά - θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε αυτόν τον δυναμικό και εξελισσόμενο τομέα. Καλύπτοντας θέματα όπως ηγεσία, διακυβέρνηση και διαχείριση επιδόσεων, κάθε μεταπτυχιακό μικρο-διαπιστευτήριο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει να βελτιώσει τις δεξιότητές σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα δημόσιων υπηρεσιών. Όχι μόνο είναι ένας γρηγορότερος τρόπος για να ενισχύσετε το βιογραφικό σας, αλλά σας διδάσκουν επίσης τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να υποστηρίξετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας και τη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη (CPD) - χωρίς τη δέσμευση μακροχρόνιας μελέτης. Στο τέλος του μαθήματος των 8 εβδομάδων, θα λάβετε ένα επίσημο πιστοποιητικό Μεταπτυχιακού Μικροπιστευτικού Πανεπιστημίου του Μπέρμιγχαμ αξίας 10 μονάδων και ένα αντίγραφο που θα επισημαίνει τα νέα διαπιστευτήριά σας τόσο στους τρέχοντες όσο και στους υποψήφιους εργοδότες. -
Μαθήματα
Μερικό ωράριο
8 εβδομάδες
Αγγλικά
Διαδικτυακό