ONLINESTUDIES.GR

Συγκρίνετε τα 13 Μαθήματα σε Ανθρώπινο Δυναμικό Διαδικτυακή Μάθημα

Online μαθήματα παρέχουν στους φοιτητές την ευκαιρία να κερδίσουν ένα δίπλωμα, πτυχίο ή πιστοποίηση μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Οι φοιτητές που δεν έχουν επιτρέποντας χρονοδιαγράμματα για να παρακολουθήσουν μαθήματα σε μια πανεπιστημιούπολη μπορεί να ωφεληθούν από τη λήψη ένα online μάθημα από διάφορα κολέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Τι είναι ένα online μάθημα σε ανθρώπινο δυναμικό; Το μάθημα αυτό εξοπλίζει τους μαθητές με μια επισκόπηση των σημαντικών εννοιών ανθρωπίνων πόρων, όπως οι στρατηγικές πρόσληψης, οι ευθύνες της διοίκησης, αμοιβές και παροχές, τις έννοιες της κατάρτισης των εργαζομένων, τη διαχείριση των επιδόσεων, καθώς και διατήρηση των προτύπων του εργοδότη όσον αφορά την υγεία και την ασφάλεια. Μερικά προγράμματα φυσικά να επικεντρωθεί σε ένα εξειδικευμένο τομέα των ανθρωπίνων πόρων όπως η διαχείριση του έργου, την οικοδόμηση της ομάδας, και την εποπτεία.

οι μαθητές του ανθρώπινου δυναμικού επίτευξη πολύτιμες δεξιότητες που σχετίζονται με την πρόσληψη, την πρόσληψη και τη διαχείριση των εργαζομένων με επιτυχία. Οι μελετητές μάθετε πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε στο εργασιακό περιβάλλον και να χειριστεί πολύπλοκες καταστάσεις.

Μαθήματα σε ανθρώπινο δυναμικό έκκληση στους φοιτητές σε όλο τον κόσμο και είναι προσβάσιμες εξ αποστάσεως. Δεν υπάρχουν δύο ιδρύματα είναι ομοειδή? Ως εκ τούτου, το κόστος της καταχώρισης και εγγραφής διαφέρουν. Επικοινωνήστε με το φορέα που σας ενδιαφέρει για να καθορίσει τα διάφορα έξοδα και τέλη.

Μια πορεία στο ανθρώπινο δυναμικό μπορεί να οδηγήσει σε μονοπάτια καριέρας που περιλαμβάνουν θέσεις εργασίας με έμφαση στις προσλήψεις, την αποζημίωση, τη διαχείριση του κινδύνου, και την κατάρτιση. διευθυντές προσλήψεων είναι υπεύθυνα για την πλήρωση κενών θέσεων. εργασιακά καθήκοντα περιλαμβάνουν το γράψιμο διαφημίσεις, αναθεώρηση βιογραφικά, συνεντεύξεις υποψηφίων, και κάνοντας επαίνους για τους διαχειριστές. ειδικούς οφέλη εξασφαλίζουν οι εργαζόμενοι αποζημιώνονται κατάλληλα για την εργασία τους και να παρέχουν την απαραίτητη ασφαλιστική κάλυψη. Καθήκοντα περιλαμβάνουν την ανάλυση των δεδομένων των μισθών, τη διεξαγωγή ερευνών μισθό, την προετοιμασία των εκθέσεων αποζημίωση, και τη διαπραγμάτευση ανταμοιβές συσκευασίες με τρίτους προμηθευτές.διευθυντές εκπαίδευσης και ανάπτυξης καθορίσει τις ανάγκες κατάρτισης, παροχή κατάρτισης, και να αξιολογεί τα αποτελέσματα των ολοκληρωμένων προγραμμάτων.

Κολέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρουν ευέλικτο και άνετο επιλογές για τους σπουδαστές που είναι απασχολημένοι επαγγελματίες που εργάζονται. Εγγραφή σε μαθήματα και ολοκληρώνοντας από οπουδήποτε στον κόσμο, είναι δυνατή μέσω της εξ αποστάσεως μάθησης μαθήματα. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

13 Τα αποτελέσματα σε Ανθρώπινο Δυναμικό Filter

Ηλεκτρονικό μάθημα: Διαχείριση ατόμων

University Of The Free State Business School Online
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 2 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Νότια Αφρική Bloemfontein

Τα άτομα (ανθρώπινοι πόροι) θεωρούνται από τους περισσότερους ειδικούς ως το σημαντικότερο πλεονέκτημα οποιουδήποτε οργανισμού. Η διαχείριση των ατόμων μέσα σε έναν οργανισμό είναι συχνά το πιο απαιτητικό και πολύπλοκο έργο που απαιτείται από έναν διαχειριστή

Ηλεκτρονικό μάθημα: Εργασιακές σχέσεις

University Of The Free State Business School Online
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 2 εβδομάδες Ανοικτή Εγγραφή Νότια Αφρική Bloemfontein

Στόχος των εργασιακών σχέσεων είναι να εξοπλίσουν τους συμμετέχοντες ώστε να κατανοήσουν τις εργασιακές σχέσεις και να είναι σε θέση να προετοιμαστούν για πειθαρχική ακρόαση.

να κυριαρχεί η συνέντευξη

Churchill Square Training And Development
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο Πόρτσμουθ

Η συνέντευξη είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της διαδικασίας αναζήτησης εργασίας. Όπως και με κάθε δεξιότητα, μπορούμε να το βελτιώσουμε με την προετοιμασία και την πρακτική. Σε αυτό το εργαστήριο, οι συμμετέχοντες θα διερευνήσουν πώς να προετοιμαστούν για μια συνέντευξη και να εξοικειωθούν με τους τύπους ερωτήσεων που περιμένουν, καθώς και τις ερωτήσεις που πρέπει να σκεφτούν για να τους ζητήσουν.

προσλήψεις για επιτυχία: συνεντεύξεις βάσει ικανοτήτων

Churchill Square Training And Development
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 2 ημέρες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο Πόρτσμουθ

Πώς χωρίζετε το καλό από το μεγάλο, όταν έχουν παρόμοια εργασιακή εμπειρία και δυνατά σημεία για να προσφέρουν; Αυτό το διήμερο εργαστήριο θα σας δώσει τις δεξιότητες και τα εργαλεία για την πρόσληψη επιτυχημένων υποψηφίων.

δημιουργώντας καλύτερες ομάδες

Churchill Square Training And Development
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 1 ημέρα Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο Πόρτσμουθ

Οι ομάδες αποτελούν ένα σημαντικό δομικό στοιχείο επιτυχημένων οργανισμών. Είτε εστιάζεται στην εξυπηρέτηση, την ποιότητα, το κόστος, την αξία, την ταχύτητα, την αποδοτικότητα, τις επιδόσεις ή άλλους παρόμοιους στόχους, οι ομάδες είναι η βασική μονάδα που υποστηρίζει τους περισσότερους οργανισμούς.

Hr για μη-διαχειριστές ώρας

Churchill Square Training And Development
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 3 ημέρες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο Πόρτσμουθ

Αυτό το τριήμερο εργαστήριο θα εισαγάγει αυτούς τους διευθυντές σε έννοιες ανθρώπινου δυναμικού.

εκπαίδευση των εκπαιδευτών Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση 6 μήνες Οκτώβριος 2019 Γερμανία Γερμανία Online

Το μέλλον του κλάδου της φιλοξενίας για να βοηθήσει το σχήμα, για την αντιμετώπιση της έλλειψης ειδικευμένων εργαζομένων να εργαστούν σε ένα ξενοδοχείο και εστιατόριο της βιομηχανίας που λειτουργούν ως εκπαιδευτής / τα προσόντα εκπαίδευσης των εκπαιδευτών είναι όχι μόνο απαραίτητη αλλά και υποχρεωτική.

Φυσικά διαχείρισης γραφείου

Oplex Careers
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Αυτό Διαχείρισης Μαθημάτων Office θα παρέχει στους εκπαιδευόμενους μια φανταστική εικόνα για την εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων για να εργαστούν σε ένα γραφείο, καθώς και την επιτυχή διαχείριση ενός γραφείου. Που καλύπτουν πτυχές της αποτελεσματικής δεξιοτήτων επικοινωνίας, την αλληλεπίδραση με τους πελάτες και τους πελάτες, δημιουργώντας διοικητικές στρατηγικές και περισσότερο.

επίπεδο της διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων 3

Oplex Careers
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο UK Online

Είτε θα πρέπει να φωτίζει μέχρι το βιογραφικό σας σημείωμα, που αναζητούν μια αλλαγή σταδιοδρομίας ή απλά θέλετε να μάθετε κάτι νέο, το online μάθημα Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού είναι ιδανικό για όποιον θέλει να μάθει βασικές δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για την αποτελεσματική διαχείριση και να οδηγήσει μια ομάδα.

άνω ρου στην πρόληψη, διαχείριση και επίλυση συγκρούσεων

INEAF Business School
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 100 ώρες Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Ισπανία Online

Η ύπαρξη της σύγκρουσης, όπως είναι συνυφασμένες με ανθρώπινο στοιχείο ζωή προκαλεί να αναπτύξει έναν ιδιαίτερο τρόπο στο χώρο εργασίας, λόγω των εντάσεων που δημιουργούνται από τις σχέσεις στο εσωτερικό της αλυσίδας εφοδιασμού, καθώς και των σχέσεων που δημιουργούνται ιεραρχία. προβλήματα προσέγγιση από μια δυναμική, αναμένουμε τις συγκρούσεις και να διαχειρίζονται τους τη στιγμή που παράγεται αποτελεί στοιχείο ζωτικής σημασίας για την ...

εμπειρογνώμονας - πρόληψη των επαγγελματικών κινδύνων

Campus Universitario Europeo
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 6 μήνες Σεπτέμβριος 2020 Ισπανία Marbella Α Κορούνια Μαδρίτη +3 περισσότερα

Ο κύριος στόχος του μαθήματος αυτού είναι να εφοδιάσει τους μαθητές με τα απαραίτητα εργαλεία για την εκτέλεση των καθηκόντων της Πρόληψης Κινδύνων ότι όλες οι εταιρείες πρέπει να

Φυσικά σε ανθρώπινους πόρους

International Career Institute
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο Λονδίνο

Φυσικά διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού της ICI έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη βιομηχανία ανθρώπινων πόρων και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Είναι εγγυημένο ότι θα μάθουν με ευκολία και να τελειώσει γρήγορα γιατί το πρόγραμμα είναι σύντομη αλλά περιεκτική.

Επαγγελματικά μαθήματα πιστοποιητικών (Online)

Aston American University
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 12 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένες Πολιτείες Χονολούλου +1 περισσότερα

Τα μαθήματα πιστοποιητικών διδάσκονται από εκπαιδευμένους και καταρτισμένους εκπαιδευτικούς που κατέχουν πτυχία διδακτορικών και μεταπτυχιακών σπουδών. Η επιχειρηματική τους εμπειρία θα είναι ένα πλεονέκτημα για εσάς διότι οι καθηγητές του Aston American University θα παρέχουν επίσης και συμβουλευτική.