Μαθήματα ευεξίας και ανθεκτικότητας στην εργασία

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Ανακαλύψτε πώς να διατηρήσετε την ανθεκτικότητα και την προσαρμοστικότητα και εξερευνήστε την αξία της καλής υγείας και ευεξίας στο χώρο εργασίας.

Αυτό το μάθημα είναι μέρος του προγράμματος Thriving in the Digital Workplace, το οποίο θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε μπροστά σε αλλαγές στην τεχνολογία και στον ψηφιακό χώρο εργασίας.

Αναπτύξτε την κατανόησή σας για την ευημερία στην εργασία

Ο σημερινός κόσμος της εργασίας είναι συχνά απαιτητικός και γρήγορα αλλάζει.

Οι επαγγελματίες πρέπει να αναπτύξουν νέες δεξιότητες για να κάνουν τη δουλειά τους πιο αποτελεσματικά ή να αλλάξουν τον τρόπο που εργάζονται προκειμένου να προσαρμοστούν σε νέους ρόλους.

Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε τη σημασία της ανθεκτικότητας και της προσαρμοστικότητας για να πλοηγηθείτε σε αυτές τις αλλαγές και να εξερευνήσετε γιατί οι εργοδότες αναζητούν αυτές τις δεξιότητες.

Θα μάθετε πώς να αξιολογείτε τις τρέχουσες δυνάμεις σας στην εργασία και να προσδιορίζετε την πραγματική αξία της ευημερίας στο χώρο εργασίας για τον εαυτό σας.

Περίληψη

Εβδομάδα 1: Πώς μπορεί η ελαστικότητα να με βοηθήσει να ευδοκιμήσω;

 • καλως ΗΡΘΑΤΕ
 • Τι είναι η ανθεκτικότητα;
 • Πώς να είστε ανθεκτικοί
 • Το σχέδιο ανθεκτικότητάς σας
 • Περίληψη

Εβδομάδα 2: Πώς μπορείτε να προσαρμοστείτε σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο;

 • Καλώς ορίσατε στην Εβδομάδα 2
 • Ικανότητα προσαρμογής
 • Σκεφτόμαστε την προσαρμοστικότητα σας
 • Επίδειξη της ανθεκτικότητάς σας και της προσαρμοστικότητάς σας
 • Περίληψη

Πότε θα θέλατε να ξεκινήσετε;

Τα περισσότερα μαθήματα FutureLearn εκτελούνται πολλές φορές. Κάθε διαδρομή ενός μαθήματος έχει μια καθορισμένη ημερομηνία έναρξης, αλλά μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτό και να το εργαστείτε μετά την έναρξη.

 • Διαθέσιμο τώρα

Τι θα επιτύχετε;

Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα μπορείτε:

 • Προσδιορίστε τα βασικά χαρακτηριστικά της ανθεκτικότητας.
 • Αξιολογήστε τις τεχνικές για την αύξηση της ανθεκτικότητάς σας.
 • Αναπτύξτε ένα σχέδιο για τη βελτίωση της ανθεκτικότητάς σας.
 • Προσδιορίστε τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικής προσαρμοστικότητας.
 • Αξιολογήστε την προσαρμοστικότητα σας και αναπτύξτε ένα σχέδιο για τη βελτίωσή του.
 • Δείξτε την ικανότητά σας να προσαρμόζεστε.

Ποιος είναι ο δρόμος;

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για άτομα που έχουν ψηφιακές δεξιότητες αλλά θα ήθελαν να δημιουργήσουν εμπιστοσύνη στη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας στο χώρο εργασίας.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει εκείνους που σπουδάζουν για Α-επίπεδα, εκείνους που έχουν πτυχίο ή εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους.

Το μάθημα θα είναι επίσης χρήσιμο για όσους εργάζονται και θέλουν να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες ή όσους επιστρέφουν στον χώρο εργασίας που θα ήθελαν να αποκτήσουν εμπιστοσύνη στον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε η εργασιακή πρακτική.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει τα άλλα μαθήματα της συλλογής Digital Skills for the Workplace από το Πανεπιστήμιο του Leeds και το Institute of Coding.

Με ποιον θα μάθετε;

Σόφι Πέντρελ

Η Sophie συνεργάστηκε με ψηφιακά μέσα για πάνω από 30 χρόνια ως καλλιτέχνης, παραγωγός και εκπαιδευτικός. Τώρα εργάζεται εξ αποστάσεως από το σπίτι της δίπλα στη θάλασσα.

Ποιος ανέπτυξε το μάθημα;

Πανεπιστήμιο του Λιντς

Ως ένα από τα μεγαλύτερα ερευνητικά πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου, το Πανεπιστήμιο του Leeds είναι μέλος του κύρους ομίλου Russell και κέντρο αριστείας για τη διδασκαλία.

Ινστιτούτο Κωδικοποίησης

Το Ινστιτούτο Κωδικοποίησης είναι μια οικογένεια μαθητών, επιχειρήσεων και εκπαιδευτικών που δημιουργούν έναν νέο τρόπο ανάπτυξης των ψηφιακών δεξιοτήτων που απαιτούνται στην εργασία και πέραν αυτής.

Τι περιλαμβάνεται;

Το Πανεπιστήμιο του Λιντς προσφέρει σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό το μάθημα δωρεάν ψηφιακή αναβάθμιση, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τα πλήρη οφέλη της δωρεάν online μελέτης. Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε:

 • Απεριόριστη πρόσβαση σε αυτό το μάθημα.
 • Περιλαμβάνει άρθρα, βίντεο, αξιολογήσεις από ομοτίμους και κουίζ.
 • Δοκιμές για την επικύρωση της μάθησής σας.
 • Ένα πιστοποιητικό PDF Achievement για να αποδείξετε την επιτυχία σας όταν πληροίτε τις προϋποθέσεις.
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Διαβάστε Λιγότερα
Λονδίνο , Είδος σκωτσέζικου τερριέ , Ώκλαντ , Βαλτιμόρη , Βαρκελώνη , Λούτρο , Bathurst , Μπέργκεν , Biel / Bienne , Μπέρμιγχαμ , Bracknell , Μπρίσμπεϊν Σίτι , Cambridge , Κέιπ Τάουν , Clayton , Crawley , Σαρλότσεβιλ , Delhi , Δουβλίνο , Νταντί , Durham , Εδιμβούργο , Enschede , Έξετερ , Fiesole , Γενεύη , Βασιλικός δήμος του Γκρήνουιτς , Γκρενόμπλ , Γκρόνινγκεν , Λευκάγκαθα , Hsinchu , Ιερουσαλήμ , Καντέρμπερι , Χονγκ Κονγκ , Lancaster , Λιντς , Leicester , Λεύκεν , Μαδρίτη , Μακάτι , Manchester , Μελβούρνη , Ann Arbor , Μίλτον Κέινς , Montreux , Murdoch , Norman Gardens , Νόριτς , Οξφόρδη , Padua , Παρίσι , Darling Heights , ΑΝΑΓΝΩΣΗ , Rehovot , Σεούλ , Σέφιλντ , Κέλυφος , Σαουθάμπτον , Γλασκώβη , Guildford , Σίδνεϊ , Ταϊπέι , Τόκιο , Trondheim , Ουψάλα , Warwick , West Lafayette , Υόρκη , Σικάγο + 68 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη