Μαθήματα αθλητικής προπόνησης

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Μάθετε πώς να αναπτύσσετε, να καθοδηγείτε και να παρακινείτε αθλητικές ομάδες υψηλής απόδοσης χρησιμοποιώντας σημαντικές στρατηγικές προπόνησης αθλητισμού.

Αναβαθμίστε την ηγεσία και την προπόνηση στον αθλητισμό για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της ομάδας σας

Οι προπονητικές δεξιότητες έχουν γίνει όλο και πιο περιζήτητες για τη βελτίωση της ομαδικής και ατομικής προπόνησης.

Σε αυτό το μικρο διαπιστευτήριο, θα είστε εξουσιοδοτημένοι να γίνετε αυτοπεποίθηση και εμπνευσμένος αθλητικός προπονητής.

Χρησιμοποιώντας τη διεθνή εμπειρία προπόνησης των επιχειρηματιών και του ελίτ αθλητικού προπονητή, Paddy Upton, θα εξερευνήσετε έννοιες από την αθλητική ψυχολογία, την καθοδήγηση και την ηγεσία που μπορούν να εφαρμοστούν σε ομάδες σε διάφορα περιβάλλοντα.

Θα ανακαλύψετε την αξία της χρήσης κινητήριων στρατηγικών και πληροφοριών για τη βελτίωση των αθλητικών σας ηγετικών δεξιοτήτων και θα γίνετε ένας πιο αποτελεσματικός, επιτυχημένος προπονητής.

Τα μαθήματα Sport Management της Deakin κατατάσσονται # 1 στην Αυστραλία και βρίσκονται στα 20 κορυφαία παγκοσμίως. *

* Sports Business International 2019

Αυτό το μικρο διαπιστευτήριο προσφέρει 1 πίστωση για μεταπτυχιακό πτυχίο στο Πανεπιστήμιο Deakin, που ισοδυναμεί με 15 μονάδες στο ECTS:

Ντέικιν ECTS *
1 πίστωση 15 μονάδες

* Ευρωπαϊκό σύστημα μεταφοράς πίστωσης

Αυτό το μικρο-διαπιστευτήριο πληροί τα πρότυπα που καθορίζονται από το Κοινό Πλαίσιο Μικρο-διαπιστευτηρίων

Τι δεξιότητες θα μάθετε;

 • Ηγεσία
 • Ηγετική υπηρεσία
 • Κτίριο Πολιτισμού
 • Προπόνηση με επίκεντρο τον παίκτη
 • Αυτοπροπόνηση
 • Ψυχολογία της ηγεσίας
 • Αθλητική ηγεσία
 • Αθλητισμός-διαχείριση
 • Προπόνηση με βάση τις αξίες

Πότε θα θέλατε να ξεκινήσετε;

Στόχος μας είναι η εκτέλεση των μικρο διαπιστευτηρίων μας κάθε λίγους μήνες. Εγγραφείτε στην ημερομηνία που σας ταιριάζει ή εγγραφείτε για να ενημερωθείτε από έναν σύμβουλο εγγραφής για μελλοντικές εκδόσεις και ενημερώσεις.

 • 19 Οκτωβρίου 2020

Τι θα επιτύχετε;

Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα μπορείτε:

 • Διερευνήστε τον αντίκτυπο μιας προσέγγισης με επίκεντρο τον προπονητή ή τον παίκτη στην ανάπτυξη και την απόδοση των παικτών και εφαρμόστε αυτές τις αρχές στην πράξη.
 • Αναγνωρίστε το μεταβαλλόμενο τοπίο της καθοδήγησης / ηγεσίας και εφαρμόστε καινοτόμες προσεγγίσεις στην καθοδήγηση που προχωρούν πέρα από την καθοδήγηση.
 • Διερευνήστε το ρόλο που διαδραματίζουν οι επιτυχημένοι προπονητές στην ανάπτυξη μιας θετικής και συνεκτικής ομαδικής κουλτούρας και εφαρμόστε το στην πράξη.
 • Αναλύστε τη διαφορά μεταξύ της σκέψης και του ενστικτώδους εγκεφάλου και αξιολογήστε πώς οι ξεχωριστές λειτουργίες τους επηρεάζουν βασικές στιγμές κατά την εφαρμογή πλαισίων και στρατηγικών για την καθοδήγηση του ψυχικού παιχνιδιού.

Τι θα λάβετε

Αναγνώριση Προηγούμενης Μάθησης (RPL) σε μεταπτυχιακό επίπεδο από το Πανεπιστήμιο Deakin

Η ακαδημαϊκή πίστωση που κερδίζεται από αυτήν τη μικρο-πιστοποίηση ισούται με μία ενότητα μεταπτυχιακών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Deakin.

Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης από το Πανεπιστήμιο Deakin

Είστε επιλέξιμοι για αυτό το μικρο διαπιστευτήριο;

Δεν υπάρχει προϋπόθεση για αυτό το μικροπιστευτικό. Ωστόσο, έχει σχεδιαστεί για ηγέτες που επιθυμούν να βελτιώσουν την ικανότητά τους να διαχειρίζονται και να καθοδηγούν ομάδες, οπότε συνιστάται πτυχίο ή σχετική επαγγελματική εμπειρία.

Για να διεκδικήσετε την αναγνώριση της προηγούμενης μάθησης για αυτό το μικροπιστευτικό σε ένα πτυχίο Pathway στο Deakin, θα πρέπει να αποδείξετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα στο IELTS 6.5 ή παραπάνω και να πληροίτε τις προϋποθέσεις παραμονής για τυχόν εγγραφές στην πανεπιστημιούπολη.

Αυτό το μικρο-διαπιστευτήριο είναι κατάλληλο για εσάς;

Η ικανότητα προπόνησης ομάδων υψηλής απόδοσης είναι απαραίτητη για όσους προπονούνται σε αθλητικό επίπεδο. Θα αποκτήσετε γνώσεις για την ψυχολογία πίσω από την προπόνηση και θα μάθετε από ένα από τα καλύτερα μυαλά στον τομέα.

Οι δεξιότητες που αντλήθηκαν σε αυτό το μικροπιστευτικό σύστημα θα ωφελήσουν ιδιαίτερα:

 • Τρέχοντες ή μελλοντικοί προπονητές που θέλουν να διευρύνουν τις δεξιότητές τους και να γίνουν καλύτεροι προπονητές και εκπαιδευτές.
 • Αθλητές που μεταβαίνουν σε επαγγελματική εργασία PT.
 • Φοιτητές που εξετάζουν μεταπτυχιακές σπουδές στον αθλητισμό ή τη διατροφή.
 • Όποιος ενδιαφέρεται να εφαρμόσει μεθόδους αθλητικής προπόνησης για την ανάπτυξη ομάδων στην επιχείρηση.

Με ποιον θα μάθετε;

Πάντυ Ούπτον

Είμαι Καθηγητής Πρακτικής στο Πανεπιστήμιο Deakin, προπονητής επαγγελματικών ομάδων κρίκετ και αθλητών, και προπονητής επιχειρήσεων - που κάνω για να υποστηρίξω τις συνήθειες μου για σέρφινγκ, ψάρεμα και στάση.

Kylie Bellesini

Διδάσκω στο Master of Applied Sport Science στο Deakin και το διδακτορικό μου εξέτασε τις φιλοσοφίες των προπονητών μπάσκετ. Έχω πραγματοποιήσει έρευνα με την κολύμβηση της Αυστραλίας και της Αυστραλιανής Ποδοσφαίρου.

Μάθηση εστιασμένη σταδιοδρομία από

Deakin University

Το Πανεπιστήμιο Deakin είναι ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αυστραλίας με περισσότερους από 61.000 φοιτητές και πάνω από 15.000 διαδικτυακούς.

Τι είναι ένα μικρο διαπιστευτήριο;

Τα μικροπιστευτικά στοιχεία έχουν σχεδιαστεί για να σας ικανοποιούν για εργασία σε ταχέως αναπτυσσόμενες βιομηχανίες, χωρίς τη δέσμευση χρόνου και κόστους ενός πλήρους βαθμού. Το μικροπιστευτικό σας μπορεί να είναι αυτόνομο ως ανεξάρτητο διαπιστευτήριο, και μερικά προσφέρουν επίσης ακαδημαϊκή πίστωση για χρήση σε ένα πτυχίο.

Μάθετε online με ειδικούς εκπαιδευτές

Πλήρης διαδικτυακά μαθήματα με επικεφαλής εμπειρογνώμονες άνω των 12-16 εβδομάδων με ειδική ομάδα επαγγελματιών.

+

Πλήρεις αξιολογήσεις βάσει έργου

Δοκιμάστε την κατανόησή σας με διαδικτυακές αξιολογήσεις και ασκήσεις που χαρακτηρίζονται από εκπαιδευτικούς.

+

Κερδίστε επαγγελματικό διαπιστευτήριο

Ολοκληρώστε τη μάθησή σας και περάστε τις αξιολογήσεις σας για να αποκτήσετε ένα διαπιστευμένο διαπιστευτήριο.

=

Προχωρήστε περαιτέρω στην καριέρα σας

Χρησιμοποιήστε το μικρο-διαπιστευτήριό σας ως απόδειξη των εξειδικευμένων δεξιοτήτων σας και προχωρήστε περαιτέρω στον κλάδο σας.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη