Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μάστερ σε απευθείας σύνδεση - Διοίκηση Επιχειρήσεων

Το Master στη Διοίκηση έχει σχεδιαστεί ειδικά για το μαθητή να προσεγγίσει τον κόσμο της διοίκησης επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους, με μια κατ 'εξοχήν πρακτική όραμα.

Ποιοι είναι οι στόχοι του προγράμματος;

Ο στόχος του Master στη Διοίκηση είναι να παράγει αποφοίτους με τις δεξιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για να κάνουν τις σωστές αποφάσεις, και να κατανοήσουν τις συνέπειες των αποφάσεων αυτών έχουν σε διάφορους τομείς της κάθε εταιρείας.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Η μεθοδολογία της μάθησης βασίζεται στη «μέθοδο των περιπτώσεων», μαθήματα βίντεο, εικονικές συνεδρίες και διαδραστικές ασκήσεις. Ο μαθητής έχει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα των εργασιών και των προσωπικών ακολουθήσει ένα δάσκαλο. Η σχολή αποτελείται από επαγγελματίες στο χώρο.

Κλήσεις ακαδημαϊκό έτος

  • Φεβρουάριος
  • Ιούνιος
  • Οκτώβριος

Διαδικασία εισαγωγής

Για κάθε πρόσκληση, τα εξής διαδικασία εισαγωγής πραγματοποιείται, βασίζεται στην επιλογή των φοιτητών για τις περιορισμένες θέσεις προσφέρονται:

  1. Οι σύμβουλοι επιχειρήσεων IEP ενημερώνουν τον υποψήφιο για όλα τα θέματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα και τις απαιτήσεις της διαδικασίας και την εισαγωγή (Όροι Χρηματοδότησης, Υποτροφίες, κλπ).
  2. Ο υποψήφιος πρέπει να συμπληρώσει το "έντυπο αίτησης", το οποίο θα αποσταλεί και να το στείλετε σε ιρλανδικές λίρες μαζί με τα ακόλουθα έγγραφα:
  • Βιογραφικό
  • Titulación Universitaria
Μετά την παραλαβή του φακέλου, ο υποψήφιος για μια τηλεφωνική συνέντευξη, θα συγκληθεί για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης.
Η Επιτροπή Αξιολόγησης θα εξετάσει το ρεκόρ και μέσα σε περίπου μία εβδομάδα θα λάβετε το πιστοποιητικό σας εισδοχής, εφ 'όσον δύνανται, η οποία δίνει τη θέση για να μελετήσει το πρόγραμμα.
Μετά την παραλαβή του πιστοποιητικού εισαγωγής, οι μαθητές θα επισημοποιήσει την εγγραφή τους.

Υποτροφίες σπουδών / Υποτροφίες

Το Ινστιτούτο έχει ένα πρόγραμμα επιδότησης έως και 35% του κόστους των διδάκτρων. Για κάθε καλέσετε έναν περιορισμένο αριθμό υποτροφιών με βάση την προσωπική, επαγγελματική και οικονομική κατάσταση των υποψηφίων που προσφέρονται. Για δικαστική απόφαση, μια αυστηρή παρακολούθηση προτεραιότητας.

Τιμή: 8231

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά

Κοιτάξτε12 περισσότερα μαθήματα αποInstituto Europeo de Posgrado »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
14 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
1,522,058 COP
Τιμή με 35% υποτροφίας: € 5350
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη