Το Online Master of Social Work (MSW) του Πανεπιστημίου Widener είναι διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Κοινωνικής Εργασίας (CSWE). Μέσα από το πρόγραμμα σπουδών που εστιάζει σε τραύματα, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το τραύμα των επιπτώσεων - έναν κύριο παράγοντα στην ψυχική υγεία, την κατάχρηση ουσιών και άλλα κοινωνικά-συναισθηματικά ζητήματα - σχετικά με την ποιότητα της ζωής. Το πρόγραμμα MSW του Widener σας προετοιμάζει να βελτιώσετε τόσο τη ζωή σας όσο και τη ζωή των άλλων μέσω κλινικής κοινωνικής εργασίας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Στο Widener, αναπτύσσουμε κοινωνικούς λειτουργούς των οποίων οι επιρροές γίνονται αντιληπτές, ακούγονται και είναι γνωστές σε ολόκληρο τον τομέα και την κοινότητα. Θα επωφεληθείτε από την προσωπική υποστήριξη σε ένα περιβάλλον εκγύμνασης και εμπνευσμένης μάθησης και θα είστε προετοιμασμένοι να καθίσετε για τις εξετάσεις για τους πτυχιούχους κοινωνικούς λειτουργούς (LSW).

Τακτική εισαγωγή, Προηγμένη μόνιμη, Διπλή πτυχή και επιλογές πιστοποιητικού:

  • Τακτική εισαγωγή: Η επιλογή των 64 ωρών πίστωσης Η τακτική εισαγωγή είναι διαθέσιμη σε όλους τους υποψηφίους που έχουν κερδίσει πτυχίο που πιστοποιείται σε τοπικό επίπεδο. Δεν απαιτείται να έχει πτυχίο BSW ή σχετικό πτυχίο κοινωνικών επιστημών.
  • Προχωρημένη στάση: Η προτεινόμενη για προχωρημένους περίοδο 41 ωρών πίστωσης είναι διαθέσιμη σε υποψηφίους που έχουν κερδίσει ένα προπτυχιακό δίπλωμα κοινωνικής μέριμνας (BSW), κατά τα τελευταία έξι χρόνια, από πρόγραμμα που έχει πιστοποιηθεί από το CSWE. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε μόλις δύο χρόνια.
  • Το πρόγραμμα αυτό, το οποίο προετοιμάζει τους κοινωνικούς λειτουργούς που αισθάνονται άνετα να συζητούν τη σεξουαλικότητα στην κοινωνική τους εργασία, πρέπει να είναι επίσης κατάλληλοι για να εργάζονται σε περιοχές που επικεντρώνονται ρητά στη σεξουαλικότητα, όπως η εμπορία ανθρώπων, τα άτομα με ιστορικό σεξουαλικής κακοποίησης και τα θέματα φύλου ή σεξουαλικής ταυτότητας.
  • Πιστοποιητικό τραύματος: ενώ κερδίζετε το MSW σας, έχετε την επιλογή να υποβάλλετε αίτηση για πιστοποιητικό τραυματισμού για να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας και την άμεση εμπειρία. Το πιστοποιητικό τραυματισμού περιλαμβάνει μία επιπλέον πίστωση σε ένα σεμινάριο παρακολούθησης τραύματος.

Σχετικά με τον Widener

Στο Πανεπιστήμιο Widener, καλλιεργούμε με υπερηφάνεια πολύ προκλητικά και πολιτισμικά διαφορετικά περιβάλλοντα μάθησης, όπου οι ακαδημαϊκοί, η ηγεσία και η υπηρεσία έρχονται πρώτοι. Ιδρύθηκε το 1812 στο Τσέστερ, Πενσυλβανία, ο Widener αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο για τη δέσμευσή μας στην αφοσίωση των πολιτών, στην υπηρεσία και στην κοινωνική ευθύνη. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε αληθινούς ηγέτες που εμπνέουν θετικές αλλαγές σε όλη την κοινότητά μας.

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα online μαθήματα Widener University's Master of Social Work ή το υβριδικό διπλό πρόγραμμα MSW / MEd , συμπληρώστε τη φόρμα για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποWidener University Online »

Τελευταία ενημέρωση Αύγουστος 15, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Άλλη