Μάθημα Ultimate Πρόγραμμα απώλειας βάρους

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Ultimate Weight Loss Program έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας εξοπλίσει με τις ολοκληρωμένες γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών στόχων σας. Προσφέρει ολοκληρωμένες στρατηγικές για την απώλεια βάρους και την πρόληψη ασθενειών που σχετίζονται με το βάρος, για εκείνους που είναι σοβαροί για την υγεία τους. Αφήστε τους εξειδικευμένους διατροφολόγους και τους διαιτολόγους σας να σας ξεκινήσουν στο δρόμο για μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της απώλειας βάρους ή να επιτύχετε τους μακρύς επιθυμητούς θρεπτικούς στόχους σας. Θα μάθετε πώς να αποκτήσετε μακρόχρονα, αποτελεσματικά αποτελέσματα, ώστε να εγγραφείτε τώρα για να ξεκινήσετε τη μάθηση./>

Λεπτομέρειες μαθήματος

ΜΑΘΗΜΑ 1 - ΓΤΟ, Συμπλήρωση Τροφίμων και Βιολογικά Τρόφιμα

Θα μάθετε τι κάνει η βιομηχανία τροφίμων στα τρόφιμά μας και δείτε εάν υπάρχουν οφέλη από την επιλογή οργανικών ή γενετικώς τροποποιημένων τροφίμων. Θα εξετάσουμε τη συνέργεια των τροφίμων και τα οφέλη από τη λήψη περισσότερων θρεπτικών συστατικών από το φαγητό μας, καθώς χάνουμε τα επιπλέον κιλά.

ΜΑΘΗΜΑ 2 - Καρδιακή νόσος

Αυτό το μάθημα θα διερευνήσει πώς αναπτύσσονται οι κοινές ασθένειες και τις επιζήμιες επιπτώσεις στα σώματά μας. Θα διερευνήσουμε τη θρεπτική αξία των τροφών που θα έπρεπε να τρώμε για να αποτρέψουμε και να αντιστρέψουμε τις ασθένειες ενώ διαχειριζόμαστε το βάρος.

ΜΑΘΗΜΑ 3 - Θεραπεία του διαβήτη τύπου 2

Αυτό το μάθημα εξετάζει τις επεμβάσεις του τρόπου ζωής, συμπεριλαμβανομένου του προγραμματισμού γευμάτων και των καθεστώτων άσκησης για την πρόληψη της ανάπτυξης του Διαβήτη. Θα διερευνήσουμε επίσης πώς μπορείτε να επηρεάσετε θετικά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας μέσω της διαιτητικής ίνας και του γλυκαιμικού δείκτη εάν υποφέρετε από διαβήτη τύπου 2.

ΜΑΘΗΜΑ 4 - Διαχειριστείτε την υγεία του εντέρου σας

Εξετάζουμε τις ραγδαία αυξανόμενες ασθένειες όπως: Η κοιλιοκάκη, η εκκολπωματική νόσος, η δυσανεξία στη λακτόζη και η νόσο του πεπτικού έλκους. Θα διερευνήσουμε την ανάπτυξή τους και θα σχεδιάσουμε δίαιτες προσαρμοσμένες στη διαχείριση των συμπτωμάτων και στην πρόληψη της ανάπτυξης. Αυτό το μάθημα θα διερευνήσει επίσης τρόφιμα που αυξάνουν την υγεία του εντέρου και την αναπλήρωση του τοιχώματος του εντέρου, βοηθώντας επίσης στις πεπτικές διαταραχές.

ΜΑΘΗΜΑ 5 - Διαχείριση άγχους για απώλεια βάρους

Αυτό το μάθημα θα εξετάσει τη μέριμνα για την ανακούφιση του στρες και την κατανόηση των τροφίμων που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του στρες και της κατάθλιψης. Θα εξετάσουμε τις πρακτικές προσεγγίσεις για την ενσωμάτωση περισσότερων από αυτά τα τρόφιμα στη διατροφή σας και τη μείωση των τροφίμων που συμβάλλουν στα επίπεδα άγχους.

ΜΑΘΗΜΑ 6 - Θεραπεύστε το έντερο - θεραπεύστε τον εγκέφαλό σας

Το μυαλό σας είναι το κέντρο ελέγχου σας, αλλά γιατί δεν το τροφοδοτούμε με τα θρεπτικά συστατικά για να το λειτουργήσουμε στο καλύτερο δυνατό; Η παχυσαρκία διαταράσσει ορισμένες φυσιολογικές διεργασίες που παρεμβαίνουν στην λειτουργία του εγκεφάλου. Θα διερευνήσουμε τα υγιή τρόφιμα στον εγκέφαλο, τα οποία βελτιώνουν τη λειτουργία του και τη σηματοδότηση των νευροδιαβιβαστών.

ΜΑΘΗΜΑ 7 - Υλικό Μπόνους: Σχέδιο Απώλειας 12 εβδομάδων

Το σχέδιο απώλειας βάρους 12 εβδομάδων έχει σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν να είναι πιο υγιείς, να χάσουν βάρος, να μειώσουν τον κίνδυνο παχυσαρκίας και γενικά να αυξήσουν τη διατροφή σας. Σε όλες τις 12 εβδομάδες θα σας δοθούν:

  • Οδηγίες για το πώς να ακολουθείτε υγιή βήματα για να διασφαλίσετε ότι μένετε στο σωστό δρόμο
  • Ένα πρότυπο Diary Diary, όπου θα μπορείτε να καταγράφετε την πρόσληψη τροφής σας κάθε μέρα
  • Υγιεινές συνταγές φαγητού για να σας κρατήσουν κίνητρα και να εξασφαλίσετε ότι το φαγητό σας είναι πάντα ευχάριστο
  • Φυλλάδιο οδηγού σνακ
  • Στόχοι απώλειας βάρους για την εφαρμογή κάθε εβδομάδα
  • Μπόνους βίντεο για να σας βοηθήσει να καταλάβετε τις ετικέτες των τροφίμων
  • Χρήσιμες συμβουλές στο τέλος για να σας βοηθήσουν να μείνετε σε καλό δρόμο.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Shaw Academy is the largest live online educator in the world, where you learn practical skills that transform your life and those around you!

Shaw Academy is the largest live online educator in the world, where you learn practical skills that transform your life and those around you! Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη