Μάθημα στη διαχείριση ποιότητας ατμοσφαιρικού αέρα

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Η ατμοσφαιρική ρύπανση σκοτώνει περισσότερους από 4,2 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο. Ο αυξανόμενος πληθυσμός, η αυξημένη αστικοποίηση και οι βελτιωμένες συνθήκες διαβίωσης είναι σημαντικοί παράγοντες που συμβάλλουν στην αύξηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Πληροφορίες μαθήματος

  • 2,5 μονάδες
  • Τοποθεσία μελέτης: Συνδεδεμένοι
  • Ημερομηνία έναρξης: 2020-11-09 - 2020-12-06 (μερική απασχόληση 33%)
  • Εκπαιδευτικό διάταγμα: Δεύτερος κύκλος
  • Κωδικός μαθήματος: MTK315
  • Κύριος τομέας: Μηχανική περιβάλλοντος

Σχετικά με αυτό το μάθημα

Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε για τους πιο κοινούς ατμοσφαιρικούς ρύπους και τις εκπομπές τους. Θα μάθετε πώς να παρακολουθείτε, να αξιολογείτε και να μοντελοποιείτε τη διανομή της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και πώς να ελέγχετε τις εκπομπές από μηχανοκίνητα οχήματα και σταθερές πηγές.

Ο σκοπός του μαθήματος είναι να σας δώσει βελτιωμένη γνώση για όλες τις πτυχές που σχετίζονται με ένα σύγχρονο λειτουργικό σύστημα διαχείρισης ποιότητας αέρα.

Το μάθημα έχει μια υπερυψωμένη εικόνα του θέματος, εξετάζοντας πτυχές όπως: πηγές ατμοσφαιρικής ρύπανσης, μέθοδοι παρακολούθησης και μοντελοποίησης της ποιότητας του αέρα, οργάνωση της στρατηγικής AQM και πλαισίων πολιτικής στη Σουηδία και αλλού, πρότυπα και κανονισμούς και επιβολή.

Όταν αποφοιτήσετε από αυτό το μάθημα θα είστε σε θέση να συμβάλλετε στην ανάπτυξη και διαχείριση συστημάτων AQM.

Το μάθημα θα ωφελήσει τους επιστημονικούς αξιωματούχους σε διάφορα επίπεδα τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, περιβαλλοντικούς μηχανικούς και συμβούλους σε τομείς όπως οι έρευνες για την ποιότητα του αέρα, οι εκτιμήσεις περιβαλλοντικών επιπτώσεων, οι άδειες και η πιστοποίηση και η ρύθμιση.

Το μάθημα δίνεται για τέσσερις εβδομάδες με ρυθμό 33%, που αντιστοιχεί σε περίπου 12 ώρες σπουδών την εβδομάδα. Το μάθημα ξεκινά στις 9 Νοεμβρίου και τελειώνει στις 6 Δεκεμβρίου 2020.

Σημειώστε ότι αυτό το μάθημα δεν μπορεί να συνδυαστεί με το μάθημα Ποιότητα αέρα MTK324.

Προυποθέσεις εισόδου

  • 120 μονάδες εκ των οποίων 90 πιστώσεις μηχανικής ή φυσικής επιστήμης και 7,5 μονάδων μαθηματικών.
  • Επιπλέον, απαιτείται μαθήματα Αγγλικών A / English 6.

Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για το μάθημα και να αξιολογήσετε την καταλληλότητά σας με βάση τις γνώσεις που αποκτήθηκαν με άλλους τρόπους, όπως εργασιακή εμπειρία, άλλες μελέτες κ.λπ.

Τίτλος μαθήματος στα Σουηδικά

Luftkvalitetshantering

Πληροφορίες εφαρμογής

Αφού υποβάλετε την ηλεκτρονική σας αίτηση, το επόμενο βήμα είναι να υποβάλετε τεκμηρίωση για να αποδείξετε την επιλεξιμότητά σας για το μάθημα για το οποίο έχετε υποβάλει αίτηση. Για να τεκμηριώσετε την επιλεξιμότητά σας, πρέπει να παρέχετε το δίπλωμα γυμνασίου και το πανεπιστημιακό αντίγραφο και απόδειξη της επάρκειας στην αγγλική σας γλώσσα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αιτήσεων μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπό μας .

Προυποθέσεις εισόδου

Για να ικανοποιήσετε τις προϋποθέσεις συμμετοχής σε αυτό το μάθημα πρέπει να έχετε προηγούμενα ακαδημαϊκά προσόντα (πανεπιστημιακές σπουδές). Θα βρείτε τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις εισόδου παραπάνω.

Δεν υπάρχουν ακαδημαϊκά προσόντα;

Εάν δεν έχετε τα επίσημα ακαδημαϊκά προσόντα που απαιτούνται για ένα συγκεκριμένο μάθημα, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το μάθημα και να αξιολογήσετε την καταλληλότητά σας με βάση τις γνώσεις που αποκτήθηκαν με άλλους τρόπους, όπως εργασιακή εμπειρία, άλλες σπουδές κ.λπ. Αυτό είναι επίσης γνωστό ως επικύρωση της προηγούμενης μάθησης.

Η αναγνώριση της προηγούμενης μάθησης σημαίνει τη χαρτογράφηση και την αξιολόγηση της ικανότητας και των προσόντων ενός ατόμου, ανεξάρτητα από το πώς, πού, ή πότε αποκτήθηκαν - στο επίσημο εκπαιδευτικό σύστημα ή με κάποιο άλλο τρόπο στη Σουηδία ή στο εξωτερικό, μόλις πρόσφατα ή πολύ καιρό πριν.

Εάν πιστεύετε ότι οι γνώσεις και οι ικανότητές σας θα σας πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτό το μάθημα, θα πρέπει να ανεβάσετε τα ακόλουθα με την αίτησή σας:

  • Βιογραφικό με περιγραφή του εκπαιδευτικού και επαγγελματικού σας υποβάθρου. Το βιογραφικό σας πρέπει να περιγράφει τις γνώσεις και τις ικανότητές σας σε σχέση με τις απαιτήσεις συμμετοχής.
  • Εάν αναφέρεστε στην εργασιακή εμπειρία, πρέπει να ανεβάσετε ένα πιστοποιητικό εργοδότη.

Εάν χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Δίδακτρα

Αυτό το μάθημα είναι δωρεάν για πολίτες της ΕΕ, του ΕΟΧ και της Ελβετίας.

ΜέλλονE

Αυτό το μάθημα είναι μέρος του έργου FutureE όπου το MDH προσφέρει διαδικτυακά μαθήματα στους τομείς της Τεχνολογίας Τεχνολογίας, της Μηχανικής Περιβάλλοντος και Ενέργειας, της Μηχανικής Λογισμικού και Συστημάτων Υπολογιστών.

Αυτό το μάθημα αναπτύσσεται μαζί με εθνικές και διεθνείς εταιρείες όπου οι εταιρείες συμβάλλουν με την εμπειρία και την εμπειρία τους. Η συνεργασία διασφαλίζει ότι το περιεχόμενο του μαθήματος είναι κατάλληλο τόσο για επαγγελματίες όσο και για φοιτητές που πηγαίνουν σε θέσεις εργασίας.

Αυτό το διαδικτυακό μάθημα βασίζεται σε ενότητες, χωρίς φυσικά μαθήματα και ευέλικτο χρόνο, το οποίο είναι ελκυστικό για φοιτητές και επαγγελματίες που ζουν σε χώρες σε διαφορετική ζώνη ώρας.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16 000 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct rese ... περαιτέρω

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16 000 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct research within all areas of education and have internationally outstanding research in future energy and embedded systems. Our close cooperation with the private and public sectors enables us at MDH to help people feel better and the earth to last longer. Mälardalen University is located on both sides of Lake Mälaren with campuses in Eskilstuna and Västerås. Διαβάστε Λιγότερα
Eskilstuna , Norrmalm + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη