Μάθημα μόδας και εικόνας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το διαδικτυακό μάθημα προσφέρει μια εικόνα για τη βιομηχανία της μόδας και διερευνά πώς η μόδα επηρεάζεται από τον πολιτισμό και επικοινωνείται μέσω της εικόνας - μια τέλεια εισαγωγή για όσους γοητεύονται και εμπνέονται από τη μόδα και την εικόνα.

Μέσω αυτού του μαθήματος στο Fashion & Image, θα διερευνήσετε πώς η μόδα, η εικόνα και ο πολιτισμός διαμόρφωσαν τη βιομηχανία τις δεκαετίες.

Θα μάθετε πώς να αναγνωρίζετε ποιοι είναι οι βασικοί παράγοντες επιρροής σε αυτούς τους τομείς και πώς η μόδα κοινοποιείται και διατίθεται στο εμπόριο μέσω της εικόνας.

Αυτό το μάθημα καλύπτει:

  • Γνώση της ιστορίας της μόδας και της εικόνας.
  • Κοινωνικοί, πολιτιστικοί και τεχνολογικοί παράγοντες της αλλαγής στη μόδα και την εικόνα, και πώς λειτουργεί το μάρκετινγκ σε αυτές τις βιομηχανίες.
  • Ηθικές διαστάσεις της μόδας και της εικόνας.

Θα εργάζεστε σε μια σειρά δραστηριοτήτων κάθε εβδομάδα, συνδυάζοντας μεμονωμένα έργα και ομαδική εργασία. Αυτό επιτρέπει ευκαιρίες να εργάζονται ανεξάρτητα καθώς και συνεργατικά μαζί με άλλους φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος, θα λάβετε ένα Condé Nast Certificate of Achievement.

Αυτό το μάθημα λειτουργεί επίσης ως θεμέλιο για άλλα μαθήματα Condé Nast College σε υψηλότερα επίπεδα για όσους επιθυμούν να προχωρήσουν τις σπουδές τους.

135430_photo-1512436991641-6745cdb1723f.jpg

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

Το Condé Nast College έχει απαράμιλλη πρόσβαση στα καλύτερα και λαμπρότερα μυαλά του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων Vogue, LOVE, Glamour, GQ και πολλών άλλων τίτλων Condé Nast. Το Κολέγιο είναι σε θέση να συνδυάσει την ακαδημαϊκή αριστεία με ασυναγώνιστους δεσμούς με τη βιομηχανία μόδας και μέσων. Αυτό δημιουργεί ένα μοναδικό εκπαιδευτικό περιβάλλον για να ευδοκιμήσουν οι μαθητές.

Αποτελέσματα μαθημάτων

Μέχρι το τέλος του μαθήματος, όσοι ολοκληρώσουν και περάσουν την αξιολόγηση θα λάβουν Conde Nast Certificate of Achievement.

Θα είσαι ικανός να:

  • Επιδείξτε μια βασική κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η μόδα, η εικόνα και ο πολιτισμός διαμόρφωσαν τη βιομηχανία τις τελευταίες δεκαετίες.
  • Προσδιορίστε μεθόδους, κανάλια και τεχνικές επικοινωνίας και μάρκετινγκ μόδας και εικόνας.
  • Αποκτήστε δημιουργικές και πρακτικές δεξιότητες σκέψης που σχετίζονται με τη βιομηχανία μόδας και δημιουργίας.
  • Αναγνωρίστε τους βασικούς παράγοντες επιρροής της μόδας και της εικόνας από το παρελθόν έως το παρόν.

Παράδοση μαθημάτων

Το μάθημα είναι εντελώς διαδικτυακό και διαρκεί έξι εβδομάδες με 4-5 ώρες διαδικτυακές δραστηριότητες κάθε εβδομάδα μαζί με καθοδήγηση και συμβουλές για το τι να διαβάσετε, να παρακολουθήσετε και να ακούσετε.

Ποιος θα διδάξει σε αυτό το μάθημα;

Όλο το εβδομαδιαίο περιεχόμενο θα παραδίδεται από την ειδική σχολή του Conde Nast College , όπως:

  • Lisa Mann - Βραβευμένος εκπαιδευτικός και επιχειρηματίας
  • Harriet Posner - Ειδικός στο μάρκετινγκ και το branding για τη μόδα και συγγραφέας
  • Sara Hassan - Συντάκτης μόδας, στιλίστας και συγγραφέας

Και αντλήστε εμπειρογνωμοσύνη από κορυφαίους εμπιστευτικούς της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένου του Ben Evans, Art Coordinator for British Vogue .

Το μάθημα είναι διαδραστικό, με γνώμονα τα πολυμέσα και ακαδημαϊκά αυστηρό.

Εισαγωγή και κριτήρια εισόδου

Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας της μόδας και θέλουν να εξερευνήσουν έναν συναρπαστικό καινοτόμο τρόπο μάθησης από ακαδημαϊκούς και ειδικούς στη βιομηχανία της μόδας.

Προυποθέσεις εισόδου

Αυτό το μάθημα δεν έχει ακαδημαϊκές προϋποθέσεις. Είναι σχεδιασμένο για όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας της μόδας και όσους θέλουν να εξερευνήσουν έναν συναρπαστικό και καινοτόμο τρόπο μάθησης από ακαδημαϊκούς και ειδικούς από τη βιομηχανία της μόδας.

Πρέπει να είστε 18 ετών και άνω έως την αρχή του μαθήματος και να έχετε καλή αγγλική γλώσσα.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Δεν υπάρχουν επίσημες απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για αυτό το μάθημα. Ωστόσο, εάν είστε φοιτητής εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, συνιστούμε να έχετε ένα ακαδημαϊκό βαθμό IELTS 5,5 ή να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε αγγλικά σε αυτό το επίπεδο πριν αρχίσετε τις σπουδές σας. Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι θα είστε σε θέση να συμμετάσχετε πλήρως σε προσόντα που παραδίδονται και αξιολογούνται στα αγγλικά.

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the wo ... περαιτέρω

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the worlds of fashion, style and luxury, the College prepares its students to work in all areas of this exciting and innovative industry. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη