ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

« Κάντε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων και βοηθήστε τους να επιτύχουν τους στόχους τους

Σας αρέσει η ιδέα να κάνετε μια διαφορά στον κόσμο; Σας αρέσει η ιδέα να βοηθήσετε τους ανθρώπους; Σας αρέσει η ιδέα να εργάζεστε για τον εαυτό σας, στον δικό σας χρόνο και με τον δικό σας ρυθμό; Το να είσαι προπονητής ζωής σου δίνει την ευκαιρία να βγεις από το 9 - 5 άλεσμα, από την κυκλοφορία, από τα μαλλιά του αφεντικού, από το κέλυφος σου, και στο δικό σου χρόνο, το δικό σου ρυθμό, το δικό σου και τη δική σου διαφορά !

Ο Life Coach συνεργάζεται με τον πελάτη του για να αξιολογήσει τους στόχους του πελάτη, όπου βρίσκονται, όπου και αν θέλει να πάει, και στη συνέχεια να βοηθήσει να γεφυρώσει αυτό το κενό. Επομένως, οι προπονητές της ζωής έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Είναι συμπαθητικοί, υπομονετικοί και συμπονετικοί, παρουσιάζουν επίσης ισχυρές ηγετικές, οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες.

Αυτό το COMENSA (το οποίο είναι το Επαγγελματικό Σώμα για προπονητές που έχει εγγραφεί στο SAQA) έχει καταχωρήσει το μάθημα Coaching Life, θα σας καθοδηγήσει σε όλες τις περιπλοκές του να είσαι παγκόσμιος προπονητής ζωής και να ενσωματώσει και τα 9 του πλαισίου συμπεριφορικών προτύπων της COMENSA.

Το μάθημα καλύπτει τα παρακάτω

  • Αυτό που πραγματικά σημαίνει να είναι ένας Παγκόσμιος Προπονητής Ζωής
  • Πώς να αναπτύξετε τον εαυτό σας για να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματικός ως προπονητής
  • Πώς και πότε να θέτει ερωτήσεις
  • Πώς να ακούτε προσεκτικά
  • Πώς να καθοδηγεί και να κατευθύνει τους πελάτες προς τα όνειρά τους
  • Πώς να ελέγξετε ότι ο πελάτης κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση
  • Πώς να αναπτύξετε και να διατηρήσετε μια εξαιρετική παρουσία προγύμνασης
  • Πώς να δημιουργήσετε μια επιχείρηση Coaching Life

Μόλις εγγραφείτε για αυτό το μάθημα, μπορείτε να εγγραφείτε στο COMENSA και να αξιοποιήσετε τα πολλά άλλα οφέλη που προσφέρουν στους Προπονητές της ζωής και τους Mentors σε όλη τη Νότια Αφρική και τον κόσμο.

Βασισμένο στην εκχώρηση

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να ξεκινήσετε είναι να εγγραφείτε. Θα λάβετε το ενημερωτικό πακέτο, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και το υλικό μελέτης θα κυκλοφορήσει ανά τμήμα μόλις ολοκληρωθεί η προηγούμενη ενότητα. Δεν υπάρχουν εξετάσεις, μόνο επιγραμμικές αξιολογήσεις και εργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν από την άνεση του σπιτιού σας.

AOY Διαπίστευση

Academy of York είναι διαπιστευμένη από το FASSET SETA, SAIOSH, HWSETA, SABPP, PMSA, CompTIA, COMENSA και το Ινστιτούτο Πιστοποιημένων Λογιστών (ICB) και είναι εγγεγραμμένος στο Τμήμα Ανώτατης Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ως Ιδιωτικό Κολλέγιο.

Αυτό το μάθημα είναι ένα μη πιστοποιημένο από το SAQA μάθημα βασισμένο στη μάθηση, καταχωρισμένο στο COMENSA

Φόρος μαθημάτων

Όνομα μαθήματος: Διαδικτυακό μάθημα coaching life (LIFCMSOL)

* Οι υποψήφιοι φοιτητές πρέπει να επικοινωνήσουν με την Academy of York για να καθορίσουν εάν πληρούν τις προϋποθέσεις για υποτροφία

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε23 περισσότερα μαθήματα αποAcademy of York »

Τελευταία ενημέρωση June 6, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
14,167 ZAR
Τιμή Πριν από υποτροφία: R14,167 | Τιμή μετά από υποτροφία: R8,500 * (* Οι υποψήφιοι φοιτητές πρέπει να επικοινωνήσουν με την Academy of York για να καθορίσουν εάν πληρούν τις προϋποθέσεις για υποτροφία)
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη