Μάθημα αειφόρου κατασκευής και ανάπτυξης

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Αποκτήστε πολύτιμες πληροφορίες για την αειφόρο κατασκευή και ανάπτυξη και μάθετε βέλτιστες πρακτικές από πρωτοβουλίες αειφορίας.

Βελτιώστε την κατανόησή σας για την αειφόρο κατασκευή και ανάπτυξη

Η αειφόρος ανάπτυξη ικανοποιεί τις ανάγκες του παρόντος πραγματοποιώντας δραστηριότητες που δεν θέτουν σε κίνδυνο την ικανότητα των μελλοντικών γενεών να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες.

Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε για τις υποχρεώσεις και τις ενέργειες που παίζουν ρόλο στην έννοια και την πρακτική της αειφορίας στην κατασκευή και την ανάπτυξη.

Θα διερευνήσετε την ανάγκη για περιβαλλοντική, οικονομική και κοινωνική βιωσιμότητα και τις συνέπειες για τον κατασκευαστικό κλάδο.

Θα μάθετε βέλτιστες πρακτικές από επιτυχημένες πρωτοβουλίες αειφορίας και θα κατανοήσετε την πρόκληση της επίτευξης βιωσιμότητας στο μέλλον.

Ποια θέματα θα καλύψετε;

 • Οι πολυπλοκότητες της βιωσιμότητας στην κατασκευή και ανάπτυξη των ενσωματωμένων περιουσιακών στοιχείων, μαζί με προκλήσεις, σημασία και αντίκτυπο της απόδοσης ρόλου.
 • Περιβαλλοντική βιωσιμότητα στην κατασκευή και ανάπτυξη δομικών στοιχείων και τους σημαντικούς ρόλους των καινοτομιών, του επαγγελματισμού, της ηθικής, του πολιτισμού και των πρακτικών και κανονισμών προμηθειών.
 • Οικονομική βιωσιμότητα και ρόλοι αποτελεσματικών επιχειρηματικών περιπτώσεων, οργανωτικό μέγεθος, δυναμική δικτύων και ολοκληρωμένη παράδοση. και πρακτικές προμηθειών.
 • Κοινωνική βιωσιμότητα στην κατασκευή και ανάπτυξη δομημένων περιουσιακών στοιχείων, και οι ρόλοι των διαδικασιών κατασκευής, των αποτελεσμάτων και των αποτελεσμάτων για τους ανθρώπους και την κοινωνία.
 • Μαθήματα που αντλήθηκαν από καλές και βέλτιστες πρακτικές στη βιωσιμότητα, και πώς αυτά θα μπορούσαν να αγκαλιαστούν και να χρησιμοποιηθούν, μαζί με προκλήσεις και κατάλληλες κατευθυντήριες γραμμές για εφαρμογή.
 • Μελλοντικές προκλήσεις στη βιώσιμη ανάπτυξη με βάση πιθανά σενάρια λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο επιτυχίας των τρεχόντων μέτρων μετριασμού και προσαρμογής.

Ποιο είναι αυτό το διαπιστευμένο;

Η Υπηρεσία Πιστοποίησης CPD: Αυτό το μάθημα έχει πιστοποιηθεί από την Υπηρεσία Πιστοποίησης CPD, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παροχή αποδεικτικών στοιχείων για τη συνεχιζόμενη επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Πότε θα θέλατε να ξεκινήσετε;

Τα περισσότερα μαθήματα FutureLearn εκτελούνται πολλές φορές. Κάθε διαδρομή ενός μαθήματος έχει μια καθορισμένη ημερομηνία έναρξης, αλλά μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτό και να το εργαστείτε μετά την έναρξη.

 • 3 Αυγούστου 2020

Τι θα επιτύχετε;

Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα μπορείτε:

 • Επιδείξτε την κατανόηση των πολυπλοκότητας της αειφορίας από γενικές προοπτικές και συγκεκριμένα έργα και τις υποχρεώσεις των ενδιαφερομένων.
 • Αξιολογήστε τις περιβαλλοντικές εκτιμήσεις της βιωσιμότητας και τις επιπτώσεις τους στις κατασκευαστικές διαδικασίες και πρακτικές.
 • Αξιολογήστε τις οικονομικές εκτιμήσεις της βιωσιμότητας και τις επιπτώσεις τους στις κατασκευαστικές διαδικασίες και πρακτικές.
 • Αξιολογήστε τις κοινωνικές εκτιμήσεις της βιωσιμότητας και τις επιπτώσεις τους στις κατασκευαστικές διαδικασίες και πρακτικές.
 • Επιδείξτε γνώση των διδαγμάτων που αντλήθηκαν από καλές πρακτικές πρωτοβουλιών βιωσιμότητας και κατανοήστε καλύτερα πώς θα μπορούσαν να εφαρμοστούν σε έργα.
 • Εξηγήστε τη φύση της αποστολής της βιωσιμότητας στο δομημένο περιβάλλον στο μέλλον, λαμβάνοντας υπόψη το πιθανότερο μελλοντικό σενάριο του προγράμματος αειφόρου ανάπτυξης.

Ποιος είναι ο δρόμος;

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε όποιον ενδιαφέρεται για αειφόρο κατασκευή και ανάπτυξη, αλλά μπορεί να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσους εργάζονται ή μελετούν τις κατασκευές και το ευρύτερο δομημένο περιβάλλον.

Με ποιον θα μάθετε;

Adrian Montague

Αναπληρωτής Διευθυντής - Ακαδημία, και ανυπομονώ να συμμετάσχει με μαθητές που σχετίζονται με την κατασκευή και ευρύτερα θέματα συζήτησης.

Dorte Rich Joergensen

Ο Dr Jørgensen είναι Συνεργάτης στην επιχείρηση Atkins της SNC-Lavalin's. Ως ναυλωμένος μηχανικός με 30 χρόνια εμπειρίας, παρέχει ηγετική θέση στην αειφορία στον κατασκευαστικό κλάδο.

Carolyn Atherton

Το όνομά μου είναι Carolyn και είμαι ο συντονιστής εκπαίδευσης στο CIOB. Είμαι υπεύθυνος για πολλά από τα logistics που εμπλέκονται στην παράδοση των διαδικτυακών προγραμμάτων μας, καθώς και των μαθημάτων μας πρόσωπο με πρόσωπο.

Ποιος ανέπτυξε το μάθημα;

Chartered Institute of Building Academy

Σε συνεργασία με τη βιομηχανία και τη βιομηχανία, η CIOB Academy βοηθά τους υπαλλήλους σας στις αναπτυξιακές τους διαδρομές και διασφαλίζει ότι η εταιρεία σας ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της βιομηχανίας τώρα και στο μέλλον.

Λονδίνο Πανεπιστήμιο South Bank

Το London South Bank University είναι ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια του Λονδίνου και από το 1892 παρέχει επαγγελματική, αναγνωρισμένη και επαγγελματικά αναγνωρισμένη εκπαίδευση.

Εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα

Ελεύθερος
0 $

Αναβαθμίζω
69 $

Απεριόριστο (Νέο!)
259,99 $ για ένα έτος

Εγγραφείτε δωρεάν και θα λάβετε:

 • Πρόσβαση σε αυτό το μάθημα για 7 εβδομάδες

Αναβαθμίστε αυτό το μάθημα και θα λάβετε:

 • Πρόσβαση σε αυτό το μάθημα για όσο διάστημα είναι στο FutureLearn
 • Πρόσβαση στις δοκιμές αυτού του μαθήματος, καθώς και έντυπο και ψηφιακό Πιστοποιητικό Επιτεύγματος μόλις πληροίτε τις προϋποθέσεις

Αγοράστε Απεριόριστα και θα λάβετε:

 • Πρόσβαση σε αυτό το μάθημα, και εκατοντάδες άλλα σύντομα μαθήματα και δοκιμές FutureLearn για ένα χρόνο
 • Ένα εκτυπώσιμο ψηφιακό πιστοποιητικό επίτευξης σε όλα τα σύντομα μαθήματα μόλις πληροίτε τις προϋποθέσεις
 • Η ελευθερία να διατηρείτε την πρόσβαση σε οποιοδήποτε μάθημα στο οποίο έχετε επιτύχει ένα ψηφιακό πιστοποιητικό επίτευξης, για όσο διάστημα υπάρχει το μάθημα στο FutureLearn
 • Η ευελιξία να ολοκληρώσετε την επιλογή των σύντομων μαθημάτων στον δικό σας χρόνο εντός του έτους
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Διαβάστε Λιγότερα
Λονδίνο , Είδος σκωτσέζικου τερριέ , Ώκλαντ , Βαλτιμόρη , Βαρκελώνη , Λούτρο , Bathurst , Μπέργκεν , Biel / Bienne , Μπέρμιγχαμ , Bracknell , Μπρίσμπεϊν Σίτι , Cambridge , Κέιπ Τάουν , Clayton , Crawley , Σαρλότσεβιλ , Delhi , Δουβλίνο , Νταντί , Durham , Εδιμβούργο , Enschede , Έξετερ , Fiesole , Γενεύη , Βασιλικός δήμος του Γκρήνουιτς , Γκρενόμπλ , Γκρόνινγκεν , Λευκάγκαθα , Hsinchu , Ιερουσαλήμ , Καντέρμπερι , Χονγκ Κονγκ , Lancaster , Λιντς , Leicester , Λεύκεν , Μαδρίτη , Μακάτι , Manchester , Μελβούρνη , Ann Arbor , Μίλτον Κέινς , Montreux , Murdoch , Norman Gardens , Νόριτς , Οξφόρδη , Padua , Παρίσι , Darling Heights , ΑΝΑΓΝΩΣΗ , Rehovot , Σεούλ , Σέφιλντ , Κέλυφος , Σαουθάμπτον , Γλασκώβη , Guildford , Σίδνεϊ , Ταϊπέι , Τόκιο , Trondheim , Ουψάλα , Warwick , West Lafayette , Υόρκη , Σικάγο + 68 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη