Μάθημα Μηχανικής Συστημάτων Συστημάτων

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Στη σύγχρονη κοινωνία, σχεδόν όλα γίνονται ψηφιακά και συνδεδεμένα. Στο μάθημα Μηχανικής Συστημάτων Συστημάτων, θα μάθετε τις αρχές για το πώς να κάνετε αυτά τα ψηφιακά συστήματα να συνεργάζονται αποτελεσματικά.

Πληροφορίες μαθήματος

 • 2,5 μονάδες
 • Τοποθεσία μελέτης: Συνδεδεμένοι
 • Ημερομηνία έναρξης: 2020-08-31 - 2021-01-17 (μερική απασχόληση 25%)
 • Εκπαιδευτικό διάταγμα: Δεύτερος κύκλος
 • Κωδικός μαθήματος: DVA479
 • Κύριος τομέας: Επιστήμη υπολογιστών

Σχετικά με αυτό το μάθημα

Αυτό το μάθημα σας κάνει να εξοικειωθείτε με την έννοια των συστημάτων-συστημάτων (SoS), που σημαίνει ότι συνεργάζονται ανεξάρτητα συστήματα. Σας δίνει μια κατανόηση του γιατί το SoS είναι ένα σημαντικό θέμα στην τρέχουσα ψηφιοποίηση και παρέχει μια θεωρητική και πρακτική βάση για την κατανόηση των σημαντικών χαρακτηριστικών του SoS. Σας δίνει επίσης μια βαθύτερη γνώση σε ορισμένες βασικές ανησυχίες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη μηχανική SoS.

Τα κύρια μέρη του μαθήματος είναι:

 • Χαρακτηριστικά του SoS και σημαντικών υποκατηγοριών.
 • Υποκείμενες αρχές από τη θεωρία συστημάτων και τη μηχανική συστημάτων.
 • Μέθοδοι και εργαλεία για τη μηχανική SoS.
 • Η αρχιτεκτονική ενός SoS και πώς μπορεί να προσδιοριστεί.
 • Διαλειτουργικότητα μεταξύ συστατικών συστημάτων και βασικών αρχών για την αναπαράσταση πληροφοριών.
 • Επιχειρηματικά μοντέλα και κίνητρα για συνεργασίες μεταξύ συστημάτων.
 • Ανάλυση της αξιοπιστίας του SoS, συμπεριλαμβανομένων κινδύνων, ασφάλειας και προστασίας.
 • Η εξέταση αποτελείται κυρίως από γραπτές εργασίες κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Οι μαθητές που έχουν αποδεχτεί αυτό το μάθημα μπορούν να συμμετάσχουν στο μάθημα ανά πάσα στιγμή μεταξύ 31 Αυγούστου και 25 Οκτωβρίου 2020. Με τον προτεινόμενο ρυθμό μελέτης 25%, το μάθημα θα διαρκέσει περίπου επτά ημερολογιακές εβδομάδες. Μεγαλύτερος ή χαμηλότερος ρυθμός σπουδών είναι εφικτός όσο το μάθημα τελειώνει το αργότερο στις 17 Ιανουαρίου 2021.

Προυποθέσεις εισόδου

 • 120 πιστώσεις εκ των οποίων τουλάχιστον 80 μονάδες στη μηχανική.
 • Επιπλέον, απαιτείται μαθήματα Αγγλικών A / English 6.

Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για το μάθημα και να αξιολογήσετε την καταλληλότητά σας με βάση τις γνώσεις που αποκτήθηκαν με άλλους τρόπους, όπως εργασιακή εμπειρία, άλλες μελέτες κ.λπ.

Τίτλος μαθήματος στα Σουηδικά

Σύστημα-av-σύστημα

Πληροφορίες εφαρμογής

Αφού υποβάλετε την ηλεκτρονική σας αίτηση, το επόμενο βήμα είναι να υποβάλετε τεκμηρίωση για να αποδείξετε την επιλεξιμότητά σας για το μάθημα για το οποίο έχετε υποβάλει αίτηση. Για να τεκμηριώσετε την επιλεξιμότητά σας, πρέπει να παρέχετε το δίπλωμα γυμνασίου και το πανεπιστημιακό αντίγραφο και απόδειξη της επάρκειας στην αγγλική σας γλώσσα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αιτήσεων μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπό μας .

Προυποθέσεις εισόδου

Για να ικανοποιήσετε τις προϋποθέσεις συμμετοχής σε αυτό το μάθημα πρέπει να έχετε προηγούμενα ακαδημαϊκά προσόντα (πανεπιστημιακές σπουδές). Θα βρείτε τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις εισόδου παραπάνω.

Δεν υπάρχουν ακαδημαϊκά προσόντα;

Εάν δεν έχετε τα επίσημα ακαδημαϊκά προσόντα που απαιτούνται για ένα συγκεκριμένο μάθημα, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το μάθημα και να αξιολογήσετε την επιλεξιμότητά σας με βάση τις γνώσεις που αποκτήθηκαν με άλλους τρόπους, όπως εργασιακή εμπειρία, άλλες μελέτες κ.λπ. Αυτό είναι επίσης γνωστό ως επικύρωση προηγούμενης μάθησης.

Η αναγνώριση της προηγούμενης μάθησης σημαίνει τη χαρτογράφηση και την αξιολόγηση των ικανοτήτων και των προσόντων ενός ατόμου, ανεξάρτητα από το πώς, πού ή πότε αποκτήθηκαν - στο επίσημο εκπαιδευτικό σύστημα ή με κάποιον άλλο τρόπο στη Σουηδία ή στο εξωτερικό, μόλις πρόσφατα ή πολύ καιρό πριν.

Εάν πιστεύετε ότι οι γνώσεις και οι ικανότητές σας θα σας πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτό το μάθημα, θα πρέπει να ανεβάσετε τα ακόλουθα με την αίτησή σας:

 • Βιογραφικό με περιγραφή του εκπαιδευτικού και επαγγελματικού σας υποβάθρου. Το βιογραφικό σας πρέπει να περιγράφει τις γνώσεις και τις ικανότητές σας σε σχέση με τις απαιτήσεις συμμετοχής.
 • Εάν αναφέρεστε στην εργασιακή εμπειρία, πρέπει να ανεβάσετε ένα πιστοποιητικό εργοδότη.

Εάν χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΜέλλονE

Τα μαθήματα είναι μέρος του έργου FutureE όπου το MDH προσφέρει διαδικτυακά μαθήματα στους τομείς της Τεχνολογίας Τεχνολογίας, της Μηχανικής Περιβάλλοντος και Ενέργειας, της Μηχανικής Λογισμικού και Συστημάτων Υπολογιστών.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16 000 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct rese ... περαιτέρω

At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16 000 students read courses and study programs in Business, Health, Engineering, and Education. We conduct research within all areas of education and have internationally outstanding research in future energy and embedded systems. Our close cooperation with the private and public sectors enables us at MDH to help people feel better and the earth to last longer. Mälardalen University is located on both sides of Lake Mälaren with campuses in Eskilstuna and Västerås. Διαβάστε Λιγότερα
Eskilstuna , Norrmalm + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη