Σχετικά με αυτό το μάθημα

Βυθιστείτε στο εγκληματικό μυαλό και είστε ο άνθρωπος που μπορεί να διαβάσει ενδείξεις για να πιάσει τον ένοχο με την εσωτερική σας γνώση της εγκληματολογίας

Έχετε πάντα συναρπαστεί από το έγκλημα και τους ανθρώπους που βοηθούν τους εγκληματίες; Είσαι άπληστος φίλος της σειράς εγκλημάτων; Αγαπάτε την εργασία παζλ; Είστε πρακτικοί και μεθοδικοί; Εάν η απάντηση είναι Ναι, τότε το προφίλ σας ταιριάζει με αυτό ενός εγκληματολόγου.

Υπάρχει τεράστια ζήτηση για το λογικό σας μυαλό επίσης! Περίπου 1.197.704 βίαια εγκλήματα διαπράχθηκαν στις ΗΠΑ και κλοπή αξίας αξίας περίπου 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία του FBI. Αυτό είναι πολύ έργο για τους ποινικούς ανακριτές.

Είναι ένας κόσμος που γοητεύει όλους μας. Περίπου 73,8 εκατομμύρια τηλεθεατές συντονίστηκαν στο CSI στα 15 χρόνια της. Είναι σαγηνευτικό να βλέπεις να περνούν προσεκτικά σε μια σκηνή του εγκλήματος, να συλλέγουν στοιχεία, να το αναλύουν και να συλλάβουν τους δράστες.

Η κατανόηση της εγκληματολογίας και του προφίλ παρέχει μια σπονδυλική στήλη για την κατανόηση του κινήτρου των εγκληματιών και σας προετοιμάζει να τα πιάσετε προτού προκαλέσουν περισσότερη βλάβη.

Αυτός ο συνεχώς αναπτυσσόμενος τομέας παράγει αστυνομικούς, ερευνητές και ειδικούς στον τομέα της εγκληματολογίας, οι οποίοι είναι πιο έμπειροι από ποτέ να εντοπίζουν τους παραβάτες και να τους φέρνουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Είναι οικονομικά ανταμείβοντας επίσης. Ως ερευνητής σκηνών εγκλήματος ή τεχνικός εγκληματολογίας, θα κερδίσετε περίπου 57.850 δολάρια ετησίως, ενώ ένας εγκληματίας προφίλ κερδίζει περίπου $ 63.450.

Μόλις ολοκληρώσετε αυτό το μάθημα, θα κατανοήσετε την ορολογία τους και ξέρετε γιατί κάνουν ό, τι κάνουν. Θα βρείτε τον ρόλο στην εγκληματολογία που σας ταιριάζει καλύτερα.

Θα είστε καλά εξοπλισμένοι για να αρχίσετε να χαράζετε τη χαλαρή καριέρα σας βοηθώντας τα θύματα του εγκλήματος και την ευρύτερη κοινωνία.

Είτε θέλετε να μάθετε περισσότερα από την προσωπική περιέργεια ή θέλετε μια καριέρα εγκληματολογίας, αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει. Εγγραφείτε τώρα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας.

White police car patrolling

Τι θα μάθετε

Πάρτε τη γοητεία σας με θρίλερ και σκηνές εγκλήματος σε υψηλότερο επίπεδο:

 • ενταχθούν ντετέκτιβ κυνηγούν για ενδείξεις
 • μάθετε να διαβάσετε μια σκηνή εγκλήματος
 • δείτε αν μια σταδιοδρομία ως ντετέκτιβ ή ποινικού διερευνητή είναι για εσάς

Παίρνει έναν αληθινό κύριο για να μπει στο μυαλό ενός δολοφόνου - αυτό το μάθημα θα σας μεταφέρει εκεί.

Ετοιμαστείτε για μια συναισθηματική και πνευματική εμπειρία σε κάθε ενότητα της πορείας εγκληματολογίας μας. Θα φτάσετε σε:

Σκεφτείτε σαν εγκληματίας:

 • πώς μπορούν να εκτελέσουν τέτοιες τρομακτικές εγκληματικές πράξεις;
 • γιατί συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο;
 • οι εγκληματολογικές θεωρίες πίσω από αυτό που κάνει κάποιον να γίνει κακό
 • διάσημες περιπτώσεις σε όλες τις ηλικίες

Βάλτε το καπέλο σκέψης ενός ντετέκτιβ για να ανακαλύψετε:

 • τη σημασία της σκηνής του εγκλήματος
 • πώς να βρείτε, να συλλέξετε και να διαβάσετε ενδείξεις
 • τι αυτοψίες μπορεί να αποκαλύψει
 • τον συναρπαστικό κόσμο των εγκληματιών
 • τρόποι τιμωρίας εγκληματιών

Καταλάβετε τι περνούν τα θύματα

 • είναι μερικοί άνθρωποι πιο ευάλωτοι από άλλους;
 • ποια είναι τα δικαιώματα των θυμάτων;

Για ποιο είναι αυτό το μάθημα;

Οι εγκληματολόγοι έχουν μια συναρπαστική και εκπληκτική καριέρα, η οποία δεν περιλαμβάνει να κολλήσει πίσω από ένα γραφείο όλη την ημέρα! Παίρνετε να είστε δραστήριοι, να αντιμετωπίζετε νέες προκλήσεις καθημερινά και, το σημαντικότερο, να βοηθήσετε τους ανθρώπους.

Αυτό το πρόγραμμα εγκληματολογίας είναι για όλους όσους:

 • αγαπά θρίλερ και θέλει να καταλάβει πώς οι εγκληματίες προσάγονται στη δικαιοσύνη
 • απολαμβάνει τη συγκίνηση της επίλυσης παζλ
 • είναι περίεργος για το πώς συλλέγονται στοιχεία για την επίλυση εγκλημάτων
 • γοητεύεται από το πώς λειτουργεί ένα εγκληματικό μυαλό
 • αναζητά πληροφορίες για το έργο ενός εγκληματία επιστήμονα
 • θέλει να χαράξει μια καριέρα ως εγκληματίας
 • διερευνά μια καριέρα ως ντετέκτιβ
 • ενδιαφέρεται να δουλέψει μέσα στην εγκληματολογία ή στο προφίλ
 • ονειρεύεται να γράψει ένα θρίλερ ή ένα σενάριο εγκλημάτων
 • έχουν ενδιαφέρον για την κοινωνιολογία και την ψυχολογία

Πώς θα με βοηθήσει;

Είτε η αγάπη σας για την τηλεοπτική σειρά ή τα μυθιστορήματα του εγκλήματος έχει ωθήσει την όρεξή σας για να μάθετε περισσότερα, είτε θέλετε μια καριέρα που προσελκύει εγκληματίες, αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει.

Θα μάθετε τις εγκληματολογικές θεωρίες, τη σωστή ορολογία και τις φράσεις που χρησιμοποιούνται από πραγματικούς ντετέκτιβς και εγκληματολογικούς επιστήμονες. Θα καταλάβετε τι κάνουν και γιατί.

Θα αποκτήσετε μια πλήρη στρογγυλή κατανόηση των διαφόρων εγκλημάτων από:

 • πριν διαπράττονται, γνωρίζοντας πώς σκέφτεται ένας εγκληματίας, και
 • αφού η θανατηφόρος πράξη γίνεται με το έργο των επαγγελματιών που συγκεντρώνουν αποδείξεις για να πιάσουν τον εγκληματία προτού να μπορέσει να ξαναβρεθεί

Τα μαθήματα IOA μας είναι διαπιστευμένα και είναι διαθέσιμα για να μελετήσετε όποτε το επιθυμείτε. Μπορείτε να μάθετε με το δικό σας ρυθμό και, μόλις ολοκληρώσετε επιτυχώς το μάθημα, μπορείτε να έχετε ένα πιστοποιητικό για να δείξετε σε φίλους ή σε πιθανούς εργοδότες πόσα έχετε μάθει.

Ξεκινήστε να ψάχνετε στο συναρπαστικό κόσμο της εγκληματολογίας και του προφίλ σήμερα!

Διαδρομή καριέρας

Η βασική εκπαίδευση στην εγκληματολογία και στο προφίλ σας ανοίγει ευκαιρίες για να εργαστείτε στην πρόληψη του εγκλήματος, ανεξάρτητα από το ρόλο που θα θέλατε να παίξετε. Είτε θέλετε να γίνετε ντετέκτιβ και να εντοπίσετε τους ενόχους, είτε θέλετε να γίνετε ειδικός εγκληματολογίας που βοηθάει τους ντετέκτιβ να αναλύσουν τις ενδείξεις, το online μάθημα Criminology and Profiling θα σας βοηθήσει στην πορεία σας.

Ακόμα κι αν έχετε ένα ταραχώδες πρόγραμμα, το online μάθημα Εγκληματολογίας και Προφίλ είναι εδώ για να σας φέρει την εκπαίδευση. Μόλις εγγραφείτε στο μάθημα, μπορείτε να εργαστείτε με το δικό σας ρυθμό, με το δικό σας πρόγραμμα, όποτε θέλετε. Σας δίνουμε τον έλεγχο του μέλλοντός σας και σας βοηθάμε να βεβαιωθείτε ότι το μέλλον είναι φωτεινό.

Απαιτήσεις

International Open Academy μαθήματα International Open Academy σχεδιάζονται για όσους ενδιαφέρονται για τη μάθηση. Δεν απαιτούνται τυπικά προσόντα για να μελετήσουν μαζί μας. Τα μαθήματά μας είναι κατάλληλα αν θέλετε να μάθετε νέες δεξιότητες, να ξεκινήσετε μια νέα σταδιοδρομία ή εάν εργάζεστε ήδη σε μια συγκεκριμένη βιομηχανία και θέλετε να αναβαθμίσετε τα ταλέντα σας και να βελτιώσετε το βιογραφικό σας σημείωμα.

Πιστοποίηση

Για να λάβετε πιστοποίηση, πρέπει:

 • Συμπληρώστε κάθε σελίδα του μαθήματος
 • Πραγματοποιήστε τις εξετάσεις με ελάχιστο σκορ 55% για κάθε μία (κάθε ενότητα περιλαμβάνει μια δοκιμή βασισμένη σε βασικούς στόχους μάθησης σε αυτό το θέμα της μελέτης)

Εάν πληροίτε αυτά τα κριτήρια, το πιστοποιητικό επιτυχίας θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αμέσως μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να παραγγείλετε ένα έντυπο αντίγραφο από το ICOES. (www.icoes.org)

Αυτό το μάθημα είναι διαπιστευμένο με CPD / CE. Τα διαπιστευμένα μαθήματά μας CPD υπολογίζονται για το σύνολο των ωρών CPD για υποβολή για το ρόλο της δουλειάς σας. Τα σημεία CPD γίνονται δεκτά και αναγνωρίζονται από εργοδότες τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα, καθώς και από ακαδημαϊκά ιδρύματα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνώς.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
International Open Academy

Κοιτάξτε16 περισσότερα μαθήματα αποInternational Open Academy »

Τελευταία ενημέρωση Ιούνιος 3, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
60 Ημέρες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
35 EUR
Κανονική τιμή: $ 119 Εξοικονομήστε 59%
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Άλλη