Λογιστική

Online Business School

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Λογιστική

Online Business School

Το Προπτυχιακό Επίπεδο 4 (Λογιστική και Χρηματοοικονομική) και το Επίπεδο 5 (Διευρυμένο Δίπλωμα στη Διοίκηση) είναι ένα 240 πιστωτικό μάθημα που έχει σχεδιαστεί για τους σπουδαστές γρήγορης παρακολούθησης στο τελευταίο έτος ενός συνδεδεμένου Προπτυχιακού Οικονομικού και Λογιστικού, το οποίο μπορεί είτε να ολοκληρωθεί σε ένα Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου στην πανεπιστημιούπολη ή μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Οι ενότητες 4 του επιπέδου 4 και οι αναθέσεις αυτού του μαθήματος είναι ισοδύναμες με το πρώτο έτος σπουδών του Πανεπιστημίου και οι βαθμίδες 5 και οι αναθέσεις είναι ισοδύναμες με το δεύτερο έτος ενός πτυχίου πανεπιστημίου.

Αυτό το μάθημα αποτελείται από 10 μονάδες επιπέδου 4 (120 μονάδες) και 10 μονάδες επιπέδου 5 (120 μονάδες), κάθε επίπεδο περιλαμβάνει επίσης 8 γραπτές εργασίες. Εάν ένας φοιτητής αποφασίσει να σπουδάσει μόνο στο Επίπεδο 4, θα λάβει 120 μονάδες και μπορεί να υποβάλει αίτηση για εξαίρεση από το πρώτο έτος σπουδών πανεπιστημιακού πτυχίου.

Κάθε ενότητα αποτελείται από περίπου 40 ώρες καθοδηγούμενης διδασκαλίας υλικού με επιπλέον 30-50 ώρες προαιρετικού μαθησιακού υλικού. Τα υλικά αυτά περιλαμβάνουν συνιστώμενες ασκήσεις, συνιστώμενες αναγνώσεις και πόρους διαδικτύου.

Δίδακτρα μαθήματος

Η αμοιβή για εγγραφή σε μαθήματα επιπέδου 4 και επιπέδου 5 μαζί είναι £ 1600. Εναλλακτικά, οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν σε ένα επίπεδο (επίπεδο 4 ή 5) για £ 1200 το καθένα.

Οι μαθητές μπορούν να πραγματοποιήσουν την πληρωμή χρησιμοποιώντας μία από τις ακόλουθες μεθόδους:

 • Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
 • Τραπεζική μεταφορά
 • Μηνιαίες δόσεις άτοκων τόκων
 • Paypal
 • Δυτική Ένωση

Τι περιλαμβάνεται στο κόστος του μαθήματος μου;

 • Όλα τα μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών ενοτήτων και γραπτών εργασιών.
 • Προσωπική υποστήριξη εκπαιδευτών με 1-2-1 συνεδρίες Skype
 • Αφιερωμένη στήριξη φοιτητών
 • Πρόσβαση σε ένα ηλεκτρονικό φόρουμ κοινωνικής μάθησης
 • Αντιστοίχιση και ανάδραση
 • ΔΩΡΕΑΝ κάρτα NUS Extra αξίας £ 12.00
 • ΔΩΡΕΑΝ φορητό υπολογιστή
 • Δωρεάν γραπτή βοήθεια για την εγγραφή στο μάθημα.

Πανεπιστημιακή συμπλήρωση

Αν αποφασίσετε να συμπληρώσετε ένα πλήρες προπτυχιακό δίπλωμα μέσω ενός διαπιστευμένου πανεπιστημίου του Ηνωμένου Βασιλείου, τα έξοδα αναφέρονται παρακάτω. Σημειώστε ότι τα παρακάτω έξοδα αφορούν μόνο την εξ αποστάσεως εκπαίδευση / απευθείας σύνδεση. Έχετε την επιλογή να ολοκληρώσετε την πανεπιστημιούπολη, Οι δαπάνες ποικίλλουν ανάλογα με το ποιο πανεπιστήμιο επιλέξατε να ολοκληρώσετε τον τελευταίο χρόνο.

Πανεπιστήμιο Northampton

 • BA (Hons) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκησης Συμπληρώστε - £ 3800
 • BSc (Hons) στη Διεθνή Λογιστική Συμπληρώστε - £ 3800

Πανεπιστήμιο του Derby

 • Προπτυχιακό Έτος μέχρι το BA - £ 4400

Πανεπιστήμιο του Worcester

 • BA (Hons) Διοίκηση Επιχειρήσεων Τελικό Έτος Συμπληρώστε - £ 4000

Πανεπιστήμιο του Σάντερλαντ - στην πανεπιστημιούπολη

 • BA (Hons) Επιχειρήσεων και Διαχείρισης (Έτος 3) - £ 9250

Πανεπιστήμιο του Μπόλτον

BA (Hons) Συμπλήρωση, τέλος £ 10,250, διάρκεια 2 εξάμηνα

Πανεπιστήμιο του Coventry

BA (Hons) Συμπλήρωση - εξέλιξη από ATHE Επίπεδο 5 Διευρυμένο Δίπλωμα στη Διοίκηση, τέλος £ 9.560

Πανεπιστήμιο Southern Cross

Bachelor of Business.
Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Πτυχίο Επιχειρήσεων στη Διαχείριση Συμβάσεων και Εκδηλώσεων.
Πτυχίο Επιχειρήσεων στη Διοίκηση Ξενοδοχείων.
Πτυχίο Επιχειρήσεων Τουρισμού και Διοίκησης Φιλοξενίας.

Ζητήστε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές συμπλήρωσης για το Southern Cross University.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Κύπρος

Προπτυχιακό Επίπεδο έως € 6000

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου / ΕΕ ενδέχεται να είναι επιλέξιμοι για φοιτητικά δάνεια για το συμπληρωματικό τμήμα των σπουδών τους. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.slc.co.uk για περισσότερες πληροφορίες.

Κατάταξη μονάδας επιπέδου 4

Ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων

Αναπτύξτε μια σειρά προσωπικών δεξιοτήτων ζωτικής σημασίας για τον κόσμο των επιχειρήσεων. Επικεντρώνοντας στην επικοινωνία, στην ηγεσία και στις τεχνικές λήψης αποφάσεων.

Αποδοτική επικοινωνία

Η επικοινωνία είναι το κλειδί για την αποτελεσματική λειτουργία και την αποτελεσματική λειτουργία με άλλους. Σε όλη αυτή την ενότητα, οι εκπαιδευόμενοι θα κατανοήσουν μια σειρά τεχνικών επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται για διάφορους εμπορικούς σκοπούς.

Το Επιχειρηματικό Περιβάλλον

Εξερευνήστε ζητήματα εκτός της επιχείρησης που ενδέχεται να επηρεάσουν την επιχείρηση και τις λειτουργίες της. Εξετάζοντας τα οικονομικά, τις διεθνείς διαστάσεις, τη φύση και τον ανταγωνισμό.

Το Μίγμα Μάρκετινγκ

Διερεύνηση και χρήση του μίγματος μάρκετινγκ ως μέρος της διαδικασίας επιχειρηματικού σχεδιασμού.

Στρατηγική διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού

Αυτή η ενότητα εξετάζει τους υπαλλήλους και τους ανθρώπους ως το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο μιας επιχείρησης. Προσλάβετε το καλύτερο, ανταμείψτε το καλύτερο και διατηρήστε το καλύτερο.

Διαχείριση Ηθικά

Εξερευνήστε τις διάφορες θεωρίες και μοντέλα διαχείρισης και τα διαφορετικά τους πλαίσια.

Τον πολιτισμό και τον Οργανισμό

Τι σημαίνει πολιτισμός; Γιατί είναι σημαντικό? Πώς διαφέρει μεταξύ των οργανισμών;

Πελάτες και Εξυπηρέτηση Πελατών

Αυτή η ενότητα εξετάζει τους πελάτες ως το σημείο αναφοράς κάθε επιχείρησης.

Βασικές αρχές λογιστικής

Με την ολοκλήρωση αυτής της ενότητας, οι εκπαιδευόμενοι θα κατανοήσουν τους λογαριασμούς και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν μια εικόνα για την υγεία του οργανισμού.

Χρηματοοικονομική διαχείριση και έλεγχος

Σε αυτή την ενότητα, οι μαθητές θα συγκρίνουν και θα αντιπαραβάλλουν μερικά παραδείγματα καλής και κακής οικονομικής λήψης αποφάσεων και τον αντίκτυπο στην επιχείρηση.

Κατάταξη μονάδας επιπέδου 5

Ο Επιχειρηματικός Διευθυντής

Τι είναι ένας επιχειρηματίας; Εξετάστε τις δεξιότητες και τις ιδιότητες της επιχειρηματικότητας.

Οργανωτικές Δομές

Γιατί οι οργανώσεις είναι δομημένες με τον τρόπο που είναι; Τι καθορίζει τη βέλτιστη δομή και πώς διαφέρει μεταξύ των οργανισμών; Σε αυτή την ενότητα, οι μαθητές θα εξετάσουν τα πολυάριθμα μοντέλα και θεωρίες που αποτελούν την οργανωτική δομή.

Πρακτική Λογιστική Ανάλυση

Οι εκπαιδευόμενοι θα ολοκληρώσουν ασκήσεις σε λογαριασμούς σε όλη αυτή την ενότητα για να κατανοήσουν τι μας λένε και τις ενέργειες που μπορεί να προκαλέσει η ανάλυση.

Επιχειρηματικός προγραμματισμός και ρύθμιση στόχων

Ποια είναι η επιχείρηση που προσπαθεί να επιτύχει; Τι θα κάνει; Πώς θα το κάνει; Η ενότητα αυτή επικεντρώνεται στη δημιουργία σαφών στόχων και σαφών σχεδίων για την επίτευξη σαφούς στόχου.

Πολιτική και Επιχειρήσεις

Αντίκτυπος της πολιτικής στην επιχείρηση και πώς μπορεί να βοηθήσει ή να εμποδίσει τις επιχειρήσεις. Αυτή η ενότητα θα εκπαιδεύσει τους εκπαιδευόμενους σχετικά με τον οικονομικό αντίκτυπο, τις εξαγωγές και την κρατική στήριξη.

Επιχειρηματικό Δίκαιο

Εξετάστε τις καταστατικές αρμοδιότητες των διαχειριστών, καθώς οι εκπαιδευόμενοι εξετάζουν τις νομιμότητες των στελεχών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων.

Διαχείριση στο σημερινό κόσμο

Επιχειρήσεις στον σύγχρονο κόσμο. Η ενότητα αυτή επικεντρώνεται στη διακυβέρνηση και την ισότητα ως μέσο για να κάνει σωστά τις επιχειρήσεις.

Διαχείριση της απόδοσης

Κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι και η επιχείρησή σας μπορούν να βελτιώνονται συνεχώς μαζί, οι εκπαιδευόμενοι θα αναθεωρήσουν τις δομές ανταμοιβής, το CPD, την κατάρτιση και την ανάπτυξη για να εξασφαλίσουν υψηλές επιδόσεις στις επιχειρήσεις.

Σχεδιασμός μάρκετινγκ και πωλήσεων

Οι μαθητές θα αναλύσουν πώς οι αγορές, οι πελάτες, οι ανταγωνιστές και τα προϊόντα μπορούν να έρθουν μαζί σε ένα συνεκτικό σχέδιο.

Ποσοτικές δεξιότητες

Με την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της ενότητας, οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν γνώση των αριθμητικών ασκήσεων και θα κατανοήσουν τη χρήση τους στο πλαίσιο της επιχείρησης. Το ATHE Level 4/5 Extended Diploma in Management έχει 10 ενότητες και 8 γραπτές εργασίες σε κάθε επίπεδο. Με την ολοκλήρωση των ενοτήτων, οι μαθητές θα έχουν πρόσβαση στις εργασίες. Οι αναθέσεις είναι περίπου 3000-5000 λέξεις η κάθε μία. Στους φοιτητές παρέχεται υποστήριξη για τις ενότητες και τις αναθέσεις μέσω της ενότητας «Εκπαιδευτής» της πλατφόρμας εκμάθησης.

Διαδρομή καριέρας

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προπτυχιακού επιπέδου 4 (Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά) και του Επιπέδου 5 (Διπλωματικό Διπλωματικό Διευθυντικό Σώμα) και το τελικό έτος ενός διαπιστευμένου Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών θα δώσει στους σπουδαστές τα κατάλληλα προσόντα για να συνεχίσουν και να υποβάλουν αίτηση για μια θέση εργασίας στο μάρκετινγκ, τους πόρους, τη διαχείριση ή την επιχειρηματική συμβουλευτική.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση June 25, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι
Διαδίκτυο
με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
1,600 GBP
Η αμοιβή για εγγραφή σε μαθήματα επιπέδου 4 και επιπέδου 5 μαζί είναι £ 1600. Εναλλακτικά, οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν σε ένα επίπεδο (επίπεδο 4 ή 5) για £ 1200 το καθένα.
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Coventry, England
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένο Βασίλειο - Coventry, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών