Κύριος των τεχνών στην κλινική ψυχολογία με έμφαση στο γάμο και την οικογενειακή θεραπεία

Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κύριος των τεχνών στην κλινική ψυχολογία με έμφαση στο γάμο και την οικογενειακή θεραπεία

Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology


Το πρόγραμμα μάστερ online ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Pepperdine προετοιμάζει τους σπουδαστές για σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία στην ψυχολογία, τις ανθρώπινες υπηρεσίες και τους συναφείς τομείς μέσω ενός αναλυτικού προγράμματος σπουδών με βάση τις αξίες.

Ψυχολογία @ Pepperdine είναι το πρόγραμμα μάστερ online ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Pepperdine. Σχεδιασμένο για φοιτητές που επιθυμούν να βελτιώσουν την ευημερία των άλλων μέσα από την κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς, το πρόγραμμα διδάσκει αρχές ψυχολογίας χρησιμοποιώντας το ίδιο πρόγραμμα σπουδών με το πρόγραμμα στην πανεπιστημιούπολη. Οι φοιτητές λαμβάνουν μια αυστηρή εκπαίδευση βασισμένη στις αξίες, καθώς μαθαίνουν απευθείας από τη σχολή της Pepperdine οι οποίοι είναι ενεργοί επαγγελματίες και ειδικοί στους τομείς τους.

Το online πρόγραμμα MFT Master του Πανεπιστημίου Pepperdine προετοιμάζει τους φοιτητές να επιδιώξουν την άδεια στην Καλιφόρνια ως LMFTs ή LPCCs που βοηθούν τα άτομα, τα ζευγάρια και τις οικογένειες ευδοκιμούν.

Το online Master of Arts στην Κλινική Ψυχολογία με πρόγραμμα έμφασης στο γάμο και την οικογενειακή θεραπεία (MFT) από το Πανεπιστήμιο Pepperdine εκπαιδεύει τους μαθητές να εργάζονται απευθείας με άτομα, ζευγάρια και οικογένειες που χρειάζονται θεραπευτικές υπηρεσίες. Οι φοιτητές είναι προετοιμασμένοι για άδεια στην Καλιφόρνια ως αδειοδοτημένοι γάμοι και οικογενειακοί θεραπευτές (LMFT) ή με εξουσιοδοτημένους επαγγελματίες κλινικούς συμβούλους (LPCC).

Το Πανεπιστήμιο Pepperdine προσφέρει το διακεκριμένο πρόγραμμα μάστερ και οικογενειακής θεραπείας (MFT) του πλοίαρχου, ώστε οι φοιτητές σε ολόκληρη τη χώρα να μπορούν να κερδίσουν Pepperdine μεταπτυχιακές σπουδές χωρίς να παρακολουθήσουν μαθήματα στην πανεπιστημιούπολη. Το διαδικτυακό Master of Arts στην Κλινική Ψυχολογία με πρόγραμμα Έμφαση στο γάμο και την Οικογενειακή Θεραπεία προσφέρει μια αυστηρή εκπαίδευση με βάση τις αξίες που προετοιμάζει τους μαθητές να εργαστούν άμεσα με άτομα, ζευγάρια και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Οι φοιτητές είναι διατεθειμένοι να επιδιώξουν άδεια στην Καλιφόρνια ως αδειούχοι γάμοι και οικογενειακοί θεραπευτές (LMFT) ή με εξουσιοδοτημένους επαγγελματίες κλινικούς συμβούλους (LPCC).

Για να κερδίσουν το πτυχίο τους, οι φοιτητές παρακολουθούν εβδομαδιαία online μαθήματα που διδάσκονται από τη σχολή Pepperdine, ολοκληρώνουν εντατική εργασία σε απευθείας σύνδεση μαθήματα που είναι προσβάσιμες μέσω μιας διαδικτυακής πανεπιστημιούπολης και παρέχουν εποπτευόμενες συμβουλές σε πελάτες κατά τη διάρκεια τεσσάρων κλινικών περιστροφών σε εγκεκριμένους χώρους κοντά στην κοινότητά τους. Το πρόγραμμα σπουδών προσφέρει ένα κλινικό και πρακτικό μάθημα με επίκεντρο τις τρέχουσες εφαρμοζόμενες μεθόδους ψυχοθεραπείας και τις επιπτώσεις των κοινωνικοοικονομικών πιέσεων στην ευημερία των πελατών.

Για την εισαγωγή στο ηλεκτρονικό πρόγραμμα MFT απαιτείται πτυχίο πανεπιστημίου από αναγνωρισμένο σε τοπικό επίπεδο φορέα. Οι υποψήφιοι που δεν έχουν ιστορικό συμβουλευτικής, ψυχολογίας ή σχετικού τομέα θα ολοκληρώσουν έως και 6 μαθήματα θεμελίων πριν ολοκληρώσουν 62 μαθήματα μεταπτυχιακών μαθημάτων. Το πρόγραμμα προσφέρεται με μερική απασχόληση και μπορεί να ολοκληρωθεί σε 11 συνεδρίες.

Η Πανεπιστημιακή Σχολή Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Pepperdine συνεχίζει την κληρονομιά της αυστηρής, με βάση τις αξίες της μεταπτυχιακής της εκπαίδευσης, με το διαδικτυακό Master of Arts στην Κλινική Ψυχολογία με πρόγραμμα έμφασης στο γάμο και την οικογενειακή θεραπεία (MFT). Το online πρόγραμμα MFT δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να κερδίσουν ένα πτυχίο Master Pepperdine από οπουδήποτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, προετοιμάζοντάς τους να γίνουν αδειούχοι θεραπευτές στην Καλιφόρνια που εξυπηρετούν άτομα, οικογένειες και κοινότητες σε ποικίλες επαγγελματικές ρυθμίσεις.

Εισαγωγή Απαιτήσεις

Οι απαιτήσεις εισαγωγής για το πρόγραμμα του διαδικτυακού προγράμματος MFT του διαδικτύου είναι οι ίδιες με εκείνες του προγράμματος ψυχολογίας των μεταπτυχιακών σπουδών της Pepperdine. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι προπτυχιακού διπλώματος από αναγνωρισμένο από την τοπική αυτοδιοίκηση ίδρυμα. Οι φοιτητές που δεν έχουν πτυχίο ψυχολογίας ή σχετικό τομέα σπουδών θα χρειαστούν έως και 6 μονάδες μαθημάτων για την ίδρυση μαθημάτων σε απευθείας σύνδεση προτού ξεκινήσουν μαθήματα μεταπτυχιακού επιπέδου. Οι βαθμολογίες GRE δεν απαιτούνται για την εισαγωγή στο online master's program.

Διδακτέα ύλη

Το πρόγραμμα σπουδών προσφέρει ένα κλινικό και πρακτικό μάθημα με επίκεντρο τις τρέχουσες εφαρμοζόμενες μεθόδους ψυχοθεραπείας. Οι τάξεις εξετάζουν πώς το άγχος, ιδιαίτερα οι κοινωνικοοικονομικοί παράγοντες όπως η φτώχεια, μπορούν να επηρεάσουν την υγεία και την ευημερία των οικογενειών, των ζευγαριών και των ατόμων.

Το online πρόγραμμα MFT με μια ματιά:

 • 62-68 μονάδες.
 • 11-12 συνεδρίες.
 • Τέσσερις κλινικές περιστροφές.

Εδώ είναι ένα δείγμα των θεμάτων που καλύπτονται στα μαθήματα του επιπέδου master:

 • Διάγνωση ψυχικής υγείας, θεραπεία και αξιολόγηση.
 • Θεωρία και ηθική.
 • Μέθοδοι έρευνας και αξιολόγησης.
 • Πολυπολιτισμική συμβουλευτική.
 • Ανθρώπινη ψυχοφαρμακολογία.
 • Σεξουαλικότητα και οικειότητα.
 • Κατάχρηση ουσιών.

Online Learning

Στο πλαίσιο της online μαθησιακής εμπειρίας, οι μαθητές:

 • Παρακολουθήστε live classes online . Οι μαθητές συνδέονται με μια εικονική αίθουσα διδασκαλίας όπου παρακολουθούν μαθήματα σεμιναρίων με καθηγητές της Pepperdine και περίπου 14 άλλους φοιτητές.
 • Ολοκληρώστε την εντατική εργασία . Χρησιμοποιώντας μια εικονική πανεπιστημιούπολη, οι μαθητές παρακολουθούν διαλέξεις βίντεο και αναλύουν περιπτωσιολογικές μελέτες. Όλα τα μαθήματα είναι προσβάσιμα οπουδήποτε με σύνδεση στο Internet.
 • Δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων . Η εικονική πανεπιστημιούπολη διαθέτει πολλά εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν να γνωρίσουν τους συμμαθητές τους και να συναντηθούν με καθηγητές κατά τη διάρκεια ενός-σε-ένα ώρες γραφείου.
 • Λάβετε συνεχή υποστήριξη φοιτητών . Οι υπεύθυνοι εισαγωγής, οι τεχνικοί ειδικοί, οι ειδικοί του τομέα τοποθέτησης και άλλες ομάδες υποστήριξης είναι διαθέσιμοι για να βοηθήσουν τους μαθητές να πετύχουν.

Κλινικές Περιστροφές

Οι μαθητές στο ηλεκτρονικό πρόγραμμα MFT ολοκληρώνουν τέσσερις κλινικές περιστροφές σε εγκεκριμένες από την Pepperdine κλινικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κοινότητα του σπουδαστή. Οι σπουδαστές προετοιμάζονται για τις κλινικές περιστροφές τους, λαμβάνοντας το μάθημα PSY 661 Preparation for Practicum, στο οποίο συζητούν κλινικές περιπτώσεις και λαμβάνουν εξατομικευμένες πληροφορίες από τον εκπαιδευτικό πρακτικής άσκησης και τους συμμαθητές τους.

Licensure

Το online πρόγραμμα MFT προετοιμάζει τους φοιτητές να επιδιώξουν την άδεια ως άδεια γάμου και οικογένεια θεραπευτές (LMFT) ή άδεια επαγγελματίες κλινικούς συμβούλους (LPCC) στην Καλιφόρνια.

 • Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους φοιτητές να επιδιώξουν τη χορήγηση αδείας ως αδειοδοτημένοι γάμοι και οικογενειακοί θεραπευτές (LMFT) και τους εξουσιοδοτημένους επαγγελματίες κλινικούς συμβούλους (LPCC) στην Καλιφόρνια.
 • Το αυστηρό, βασισμένο σε αξίες ηλεκτρονικό πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζει τους μαθητές να εργάζονται απευθείας με άτομα, ζευγάρια και οικογένειες που έχουν ανάγκη.
 • Όλες οι τάξεις διδάσκονται απευθείας από τη σχολή Pepperdine οι οποίοι είναι ενεργόι επαγγελματίες και ηγέτες στον τομέα.
 • Οι φοιτητές μπορούν να κερδίσουν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Pepperdine σε μερική απασχόληση από οπουδήποτε στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Los Angeles, California
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Contact school
Ημερομηνία Λήξης Contact school
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Los Angeles, California
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Contact school
Ημερομηνία Λήξης Contact school