ΚΜ στα θέματα Εθνικής Ασφάλειας και Διεθνών Σχέσεων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Τα 36 πιστωτικά κράτη σε θέματα Εθνικής Ασφάλειας και Διεθνών Σχέσεων έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους φοιτητές μια βασική κατανόηση των κρίσιμων ζητημάτων που ενημερώνουν τον τομέα της εθνικής ασφάλειας σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης και της ανάλυσης της απειλής της τρομοκρατίας στις ΗΠΑ και πέρα ​​από αυτήν, της συλλογής πληροφοριών. Οι σπουδαστές θα αναπτύξουν επίσης μια βαθιά κατανόηση του διεθνούς πλαισίου στο οποίο διαμορφώνονται τα ζητήματα εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ.

Τα θέματα εθνικής ασφάλειας είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα επαγγέλματα με θέσεις ανοικτές στον δημόσιο τομέα στις ομοσπονδιακές, κρατικές και τοπικές κυβερνήσεις και στον ιδιωτικό τομέα. Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί τόσο για επαγγελματίες όσο και για άτομα που επιδιώκουν επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα, καθώς και για σπουδαστές με έντονο ακαδημαϊκό ενδιαφέρον για θέματα ασφάλειας και διεθνείς σχέσεις.

Διδακτέα ύλη

Το πρόγραμμα αποτελείται από έναν πυρήνα 7 μαθήματα (21 μονάδες). Η ικανότητα να αναλύει κριτικά τις πληροφορίες πληροφοριών και τα ζητήματα παγκόσμιας ασφάλειας, να ερμηνεύει ιστορικά και σύγχρονα ζητήματα που ενημερώνουν τον τομέα και να πραγματοποιεί αναλύσεις κειμένου, καθορίζει τα σημαντικότερα μαθησιακά αποτελέσματα του πυρήνα του προγράμματος.

Μετά την ολοκλήρωση του πυρήνα του προγράμματος, οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν 15 μονάδες μαθημάτων από τον κατάλογο των διαθέσιμων επιλογών. Ο εκλεκτικός κατάλογος περιλαμβάνει τόσο μαθήματα που υπογραμμίζουν την εγχώρια ασφάλεια όσο και μαθήματα που έχουν ευρύτερη διεθνή εστίαση, με αποτέλεσμα να υπάρχει επαρκές εύρος θεμάτων για να μπορούν οι μαθητές να προσαρμόζουν τις επιλογές τους γύρω από συγκεκριμένα ακαδημαϊκά ή επαγγελματικά ενδιαφέροντα.

Απαιτήσεις εισδοχής

Το CAHSS δέχεται αιτήσεις για προγράμματα Master και Graduate Certificate από οποιοδήποτε άτομο που κατέχει ή βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης πτυχίου πανεπιστημίου από αναγνωρισμένο από το κράτος πανεπιστήμιο. Οι υποψήφιοι πρέπει να ολοκληρώσουν όλες τις απαιτήσεις πτυχίου πριν ξεκινήσουν μεταπτυχιακές σπουδές.

Στα κριτήρια εθνικής ασφάλειας και διεθνών σχέσεων περιλαμβάνονται κριτήρια υψηλού επιπέδου προπτυχιακών σπουδών ή / και σχετική τρέχουσα εργασιακή εμπειρία. ένα πάθος ζωής ή πρακτικό ενδιαφέρον για τη χρήση δεξιοτήτων και θεωριών σε συγκεκριμένες τοποθεσίες μετά την αποφοίτηση. η ικανότητα να σκέφτεται με σαφήνεια στις δύσκολες αλληλεπιδράσεις. ανεκτικές, μη νομολογιακές συμπεριφορές και ανοιχτό πνεύμα απέναντι σε διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. και τη δυνατότητα συνδυασμού δεξιοτήτων αξιολόγησης με συμπόνια και δικαιοσύνη.

Μεταφορά φοιτητών

Οι φοιτητές μεταφοράς πρέπει να πληρούν τα κριτήρια εισδοχής προγράμματος. Έως έξι (6) μεταπτυχιακές μονάδες μπορούν να μεταφερθούν σε αυτό το πρόγραμμα. Τα μαθήματα που μπορούν να μεταφερθούν στο πρόγραμμα θα καθοριστούν κατά περίπτωση και θα πρέπει να θεωρηθούν συγκρίσιμα ως προς το επίπεδο, το περιεχόμενο και την αυστηρότητα σε εκείνα που ισχύουν στο πλαίσιο του ΚΜ στο πρόγραμμα Εθνικής Ασφάλειας.

Διεθνείς φοιτητές

Οι αλλοδαποί που διαμένουν εκτός των ΗΠΑ κατά τη στιγμή της υποβολής της αίτησης και των οποίων η μητρική τους γλώσσα δεν είναι αγγλικά, πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία επάρκειας στα αγγλικά, συμπληρώνοντας ικανοποιητικά τη Δοκιμή της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL). Οι απαιτήσεις βαθμολογίας είναι οι ίδιες με τις προπτυχιακές εισδοχές και έχουν ως εξής: ελάχιστη βαθμολογία χαρτιού = 550, ελάχιστο υπολογιστικό αποτέλεσμα = 213. ελάχιστο σκορ internet = 79). Αποτελεί αποδεκτή βαθμολογία 6,0 για την εξέταση Διεθνούς Δοκιμής Αγγλικής Γλώσσας (ILETS) αντί του TOEFL.

Οι υποψήφιοι που έχουν παρακολουθήσει ξένα πανεπιστήμια ή κολέγια υποχρεούνται να αξιολογούν τα ακαδημαϊκά τους προσόντα για την θεσμική ισοτιμία των ΗΠΑ. Οι διεθνείς φοιτητές ενθαρρύνονται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διεθνών Φοιτητικών Υπηρεσιών (954) 262-7240 ή 800-541-6682, ext. 27240 ή αποστέλλοντας ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε Διεθνείς Φοιτητές ή επισκέπτοντας την ιστοσελίδα των Διεθνών Φοιτητών.

Προθεσμίες

Πτώση (Αύγουστος) Προθεσμία υποβολής αιτήσεων - 15 Ιουλίου

Χειμερινό (Ιανουάριος) Προθεσμία υποβολής αιτήσεων - 1 Δεκεμβρίου

Καλοκαίρι (Μάιος) Προθεσμία υποβολής αιτήσεων - 15 Απριλίου

Εδώ είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι φοιτητές επέλεξαν το NSU.

  1. Τα μικρά μεγέθη τάξεων σας δίνουν ένα προς ένα πρόσβαση σε καθηγητές.
  2. Μια ζωντανή ζωή πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει NCAA Athletics, κοινωνικές και επαγγελματικές οργανώσεις, πολιτιστικές δραστηριότητες, και ευεξίας και φυσικής κατάστασης.
  3. Κατάταξε ένα 200 κορυφαίο κολλέγιο από τα εθνικά πανεπιστήμια το 2018.
  4. Πρόστιμα μεταπτυχιακά προγράμματα στην ιατρική, το δίκαιο, την ψυχολογία, την επιχείρηση, την εκπαίδευση, το φαρμακείο, την οδοντιατρική και πολλά άλλα.
  5. Ένας διαφορετικός φοιτητικός πληθυσμός περιλαμβάνει 1200 διεθνείς φοιτητές από 116 χώρες από πέντε ηπείρους.
  6. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν την τελευταία τεχνολογία στην αίθουσα διδασκαλίας, τα προηγμένα εργαστήρια και τις καλύτερες ερευνητικές βιβλιοθήκες.
  7. Πολλοί από τους αποφοίτους NSU συνεχίζουν να κερδίζουν πλοιάρχους, διδακτορικά ή επαγγελματικά πτυχία στο NSU ή σε άλλα πανεπιστήμια. Οι υποψήφιοι σπουδαστές συμμετέχουν στην έρευνα NSU σε τομείς όπως η ιατρική, η ωκεανογραφία, ο καρκίνος, η ψυχολογία, η οδοντιατρική και ο αυτισμός.
  8. Οι σπουδαστές οικοδομούν σχέσεις συμμετέχοντας σε πολυάριθμες εκδηλώσεις της κοινότητας, πολλοί που διοργανώνονται στην πανεπιστημιούπολη NSU. Η όμορφη κύρια πανεπιστημιούπολη απέχει μόλις λίγα λεπτά από την παραλία του Fort Lauderdale, το South Beach, τη νυχτερινή ζωή του Las Olas και το Everglades.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the ... περαιτέρω

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the world’s best beaches. With more than 26,000 students and 152,000 alumni around the world, you will find Shark Friends in every corner of the country – and beyond. Διαβάστε Λιγότερα
Φορτ Λόντερντεϊλ

Ask a Question

Άλλη