Γίνετε πιστοποιημένος κτηνίατρος της FELASA

Το πρόγραμμα LabVet Europe σας επιτρέπει να εργαστείτε ως καθορισμένος κτηνίατρος εργαστηριακών ζώων σύμφωνα με την οδηγία της ΕΕ του 2010 για την παραγωγή ζώων που χρησιμοποιούνται για επιστημονικούς σκοπούς, γνωστή ως FELASA κατηγορίας D.

Το πρόγραμμα LabVet είναι ένα 100% online πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους κτηνιάτρους των εργαστηριακών ζώων τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται στην καθημερινή σας εργασία ως ορισμένος κτηνίατρος.

"Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, υψηλής ποιότητας και εύκολης πρόσβασης για ορισμένους κτηνιάτρους σε όλο τον κόσμο"

Διευθυντής Προγράμματος, καθηγητής Axel Kornerup

Μαθήματα μαθήματος

Το πρόγραμμα Labvet Europe αποτελείται από 6 ενότητες μαθημάτων. Καθένας από αυτούς δίνει μια μοναδική προοπτική στην επιστήμη των εργαστηριακών ζώων. Σε συνδυασμό, αυτά τα μαθήματα σας προσφέρουν τις δεξιότητες για να γίνετε ειδικευμένος ορισμένος κτηνίατρος. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά.

Οι 6 ενότητες είναι

 • Ενότητα 1 - Νομοθεσία και κτηνιατρική επικοινωνία
 • Ενότητα 2 - Δεοντολογία, καλή διαβίωση των ζώων και τα τρία Rs
 • Ενότητα 3Α - Φροντίδα των ζώων, διαχείριση και κτηνιατρικές επικοινωνίες
 • Ενότητα 3Β - Υγεία
 • Ενότητα 3Γ - Γενετική και αναπαραγωγή
 • Ενότητα 4 - Αναισθησία, αναλγησία, χειρουργική επέμβαση
 • Ενότητα 5 - Ο ρόλος του DV στη μοντελοποίηση των ανθρώπινων ασθενειών στα ζώα
 • Ενότητα 6 - Εισαγωγή στο τοπικό περιβάλλον

Διδασκαλία

Αυτό το ηλεκτρονικό πρόγραμμα εκμάθησης σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στις γνώσεις και τη διδασκαλία μας όπου κι αν βρίσκεστε και όποτε είναι βολικό για εσάς.

Κατά τη διάρκεια μιας ενότητας, θα βρείτε σχετικά κείμενα, βίντεο και αρχεία ήχου στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης LabVet Europe. Επιπλέον, θα σας ζητηθεί να συμμετάσχετε σε μια σειρά δραστηριοτήτων στο διαδίκτυο, όπως συζητήσεις και σε απευθείας σύνδεση αυτοέλεγχο.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τελική γραπτή και προφορική δοκιμασία.

Μια μερική μελέτη που σχεδιάστηκε για να ταιριάζει επαγγελματίες που εργάζονται με θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Το πρόγραμμα LabVet αντιστοιχεί σε 6 μήνες πλήρους φοίτησης. Έχετε έως και 6 χρόνια από την ημέρα που είστε δεκτοί να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα.

Πιστοποίηση

Αποκτήστε επίσημη τεκμηρίωση για τις ικανότητές σας

Το πρόγραμμα LabVet Europe είναι διαπιστευμένο από την Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Ενώσεων Ζωικών Εργαστηρίων (FELASA). Η FELASA είναι αναγνωρισμένος ευρωπαϊκός μη κυβερνητικός οργανισμός που - μεταξύ μιας σειράς διαφορετικών καθηκόντων - πιστοποιεί ιδρύματα που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν το πειραματικό προσωπικό των ζώων. Η διαπίστευση FELASA αναγνωρίζεται ιδιαίτερα σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ και όχι μόνο.

Με πιστοποιητικό από το πρόγραμμα LabVet Europe, έχετε επίσημη τεκμηρίωση για τις ικανότητές σας και εκπληρώσετε τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις σε ορισμένους κτηνιάτρους, όπως αναφέρεται στην Οδηγία 2010/63 / ΕΕ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρ. 25:

"Τα κράτη μέλη μεριμνούν ώστε κάθε κτηνοτρόφος, προμηθευτής και χρήστης να έχει έναν ορισμένο κτηνίατρο με ειδίκευση στην εργαστηριακή ζωική ιατρική ή έναν εμπειρογνώμονα κατάλληλα ειδικευμένο, όταν αυτό είναι καταλληλότερο, με καθήκοντα παροχής συμβουλών σε σχέση με την ευεξία και τη μεταχείριση των ζώων "

Βασικά οφέλη

Για τους κτηνιάτρους εργαστηριακών ζώων που εργάζονται σε μη ευρωπαϊκό εργαστήριο, η πιστοποίηση των ζώων στις εγκαταστάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο θα αποτελέσει ουσιαστικό μέρος της εκπλήρωσης των απαιτήσεων των ευρωπαϊκών εταιρειών, όταν εργάζονται με αυτές τις εγκαταστάσεις και από ευρωπαϊκά περιοδικά, όταν δημοσιεύονται εργασίες στις εγκαταστάσεις .

Θα αποκτήσετε το επίπεδο εισόδου για ορισμένο κτηνίατρο (DV) όπως περιγράφεται στην οδηγία 2010/63 / ΕΕ και το έγγραφο εργασίας για την ανάπτυξη κοινού πλαισίου εκπαίδευσης και κατάρτισης για την εκπλήρωση των απαιτήσεων της οδηγίας 19-20 Φεβρουάριος 2014.

Αδεια

Κριτήρια αποδοχής για το LabVet Europe

 • Πτυχίο Κτηνιατρικής / Κτηνιατρικής (DVM) ή ισοδύναμο.
 • Λειτουργία της ΕΕ για τα εργαστηριακά πειράματα των ζώων ABD ή άλλο ισοδύναμο κατηγορίας C της FELASA.
 • Ελάχιστα δύο έτη σχετικής εργασιακής εμπειρίας. και
 • Ικανότητα στην αγγλική γλώσσα

Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα εργαστήρια των ζώων ABD

Το μάθημα ABD της Ευρωπαϊκής Λειτουργίας σας δίνει τη δυνατότητα να εργάζεστε ανεξάρτητα με εργαστηριακά ζώα σύμφωνα με την Οδηγία της ΕΕ 2010/63 / ΕΕ Άρθρο 23.2, γνωστή ως FELASA κατηγορίας Γ.

Το μάθημα παρέχει πρακτική και θεωρητική εισαγωγή στον χειρισμό, τη στέγαση και τη χρήση πειραματόζωων και τον τρόπο αντικατάστασης, βελτίωσης και μείωσης της χρήσης ζώντων ζώων για έρευνα. Συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθες λειτουργίες: Α) Διεξαγωγή διαδικασιών σε ζώα. Β) Σχεδιασμός διαδικασιών και έργων. και D) Ευθανασία ζώων.

Το μάθημα ABD της ΕΕ απαιτεί σύντομη επίσκεψη στη Δανία.

Τιμή

 • € 3.500 για το LabVet Europe
 • € 5.000 για τη Labvet Europe συμπεριλαμβανομένης της σειράς μαθημάτων ABD της ΕΕ

Διαδικασία αίτησης

Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης μέσω της ιστοσελίδας LabVet Europe, www.labveteurope.ku.dk και θυμηθείτε την απαιτούμενη τεκμηρίωση.

Μόλις εισαγάγετε και λάβουμε την πληρωμή σας, θα έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα εκμάθησης.

 • ΤΥΠΟΣ: Συνεχιζόμενη Επαγγελματική Ανάπτυξη
 • ΤΟΠΟΣ: Ηλεκτρονική μάθηση
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 μήνες έως 6 έτη μερικής φοίτησης (Το πρόγραμμα LabVet ισούται με ½ χρόνο πλήρους φοίτησης)
 • Γλώσσα: Αγγλικά
 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Πιστοποιήθηκε ως ορισμένος κτηνίατρος από την Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Ενώσεων Εργαστηρίων Ζωικής Παραγωγής (FELASA). Αποφοίτησε από το University of Copenhagen .
 • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: Κτηνίατροι εργαστηριακών ζώων
 • ΥΠΟΒΟΛΗ: Συνεχώς
 • ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.labveteurope.ku.dk

Διάρκεια και τιμή

Ημερομηνία έναρξης: Ανοίξτε την εγγραφή

Διάρκεια: Το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 6 ετών (ισούται με 6 μήνες πλήρους απασχόλησης).

Τιμή: € 3.500 για το LabVet Europe ή € 5.000 για το Labvet Europe συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος EU Function ABD.

Προθεσμία: Συνεχής εισαγωγή και ολοκλήρωση

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση Ιούνιος 17, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
6 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,500 EUR
€ 3.500 για το LabVet Europe ή € 5.000 για την Labvet Europe συμπεριλαμβανομένης της πορείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης A / B / D
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη