EJO Μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας Online

Μάθετε όπου κι αν βρίσκεστε με μια σύνδεση στο διαδίκτυο, στο σπίτι, στο γραφείο ή κάπου αλλού! Μάθετε κατά καιρούς κατάλληλες για εσάς και εργάζεστε με δική σας ταχύτητα για μια προκαθορισμένη χρονική περίοδο!

Με τόσο μεγάλη ευελιξία, η ηλεκτρονική μάθηση είναι ιδανική για όσους οδηγούν πολυάσχολες ζωές.

Μερικοί από τους μαθητές μας λαμβάνουν αυτά τα μαθήματα πριν ή μετά από ένα άλλο μάθημα EJO (Αγγλικά μαθήματα εσωτερικών ή ένα διεθνές καλοκαιρινό πρόγραμμα). Πολλοί τους παίρνουν ανεξάρτητα.

Η Business Speaking είναι κατάλληλη για:

Ενδιάμεσοι - Ανώτεροι-Ενδιάμεσοι μαθητές που θέλουν να βελτιώσουν τις βασικές δεξιότητες αγγλικής γλώσσας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο

TOEIC


Η Business Speaking προσφέρει εστιασμένη και αποτελεσματική πρακτική αγγλικών δεξιοτήτων σε πάνω από 30 κοινές επιχειρηματικές ρυθμίσεις. Εκείνοι που είναι πρόθυμοι να σπουδάσουν 2-3 ώρες την εβδομάδα κατά τη διάρκεια πολλών μηνών θα δουν μια σημαντική βελτίωση στο επίπεδό τους και στις διεθνείς βαθμολογίες δοκιμών.

Κάθε μάθημα ακολουθεί έναν σαφή και αποδεδειγμένο κύκλο μάθησης για την συστηματική ανάπτυξη δεξιοτήτων. Οι φοιτητές εκτίθενται σε πάνω από 600 βασικές επιχειρηματικές εκφράσεις σε φυσικά περιβάλλοντα που περιλαμβάνουν ηχεία από 6 διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Σιγκαπούρης και της Ινδίας. Η γλώσσα που διδάσκεται μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα σε όλες τις βιομηχανίες καθιστώντας αυτό ένα εξαιρετικά πρακτικό μάθημα στα Αγγλικά για Επιχειρήσεις. Με την ολοκλήρωση, οι μαθητές θα έχουν ένα πολύ ευρύτερο φάσμα λεξιλογίου και θα μπορούν να χρησιμοποιούν μια νέα γλώσσα για να αλληλεπιδρούν αποτελεσματικά με τους πελάτες και τους συναδέλφους με αυτοπεποίθηση.

Τα μαθήματα αναλύονται σε σύντομες ενότητες, ώστε να μπορούν να ολοκληρωθούν είτε εν κινήσει σε κινητή συσκευή είτε σε υπολογιστή ή tablet. Οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν ένα μάθημα, να κάνουν ένα διάλειμμα και να πάρουν απλά εκεί που έφυγαν. Κάθε μάθημα τελειώνει με μια δοκιμασία σε μια δυναμική μορφή αναπαραγωγής ρόλων για να αξιολογήσει αν οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη νέα γλώσσα κατάλληλα στο δεδομένο πλαίσιο.


Χαρακτηριστικά μαθήματος

  • 60 μαθήματα πλούσια σε περιεχόμενο από το επίπεδο B1-B2 που παρουσιάζουν τη γλώσσα σε 30 από τις πιο κοινές επιχειρηματικές καταστάσεις.
  • Κάλυψη πάνω από 600 βασικών εκφράσεων που μπορούν να μεταφερθούν σε διαφορετικές βιομηχανίες και ρυθμίσεις εργασίας.
  • Ένα ευρύ φάσμα τύπων άσκησης, συμπεριλαμβανομένης της κατανόησης και των πρακτικών δραστηριοτήτων που αναπτύσσουν τόσο μικρο-όσο και μακροοικονομικές δεξιότητες στην ακρόαση και την προφορά.
  • Interactive roleplays που προσφέρουν ρεαλιστική πρακτική συνομιλίας σε καθημερινή επιχειρηματική κατάσταση.
  • Ένας χρήσιμος κύκλος Μελέτης Γλωσσών που συνοψίζει τις βασικές φράσεις και εξηγεί πώς και πότε πρέπει να χρησιμοποιηθούν.
  • Υλικό που περιλαμβάνει μια ποικιλία τόνων που βοηθούν τους μαθητές να προετοιμαστούν για αλληλεπιδράσεις με τους εγγενείς και τους μη-γηγενείς ομιλητές της αγγλικής γλώσσας στο χώρο εργασίας.


Δίδακτρα μαθήματος

Τέλη μαθήματος: £ 29.99

Προαιρετική έξτρα: £ 39,99 για να συμπεριλάβετε ένα 20ωρο σεμινάριο skype με ειδικευμένο δάσκαλο

Τα μαθήματά μας συμπεριλαμβάνουν στο τέλος του μαθήματος:

  • Εγγραφή (δεν υπάρχει τέλος εγγραφής στο κόστος, φυσικά)
  • Πρόγραμμα μαθήματος όπως περιγράφεται για το μάθημα
  • Τα κανονικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον προπονητή σας παρακολουθούν την πρόοδό σας μέσα από το μάθημα (Πρακτική αγγλική γλώσσα και πρέπει να διαβάσετε μόνο)


Απαιτήσεις συστήματος

Ένας υπολογιστής που μπορεί να συνδεθεί στο Internet (ADSL ή Broadband).

Microsoft OS (Windows 2000 / XP / Vista / 7) με τον Internet Explorer έκδοση 7 ή νεότερη έκδοση του Google Chrome ή του Firefox, OS X με την τελευταία έκδοση του Google Chrome, του Firefox ή του Safari.

Τα cookies και η JavaScript πρέπει να είναι ενεργοποιημένα. Adobe Flash Player 9.0.45.0 ή νεότερη έκδοση (η τελευταία έκδοση συνιστάται πάντα), Adobe Reader έκδοση 5 ή παραπάνω.

Ανάλυση 1024x768 ή μεγαλύτερη.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποElizabeth Johnson Organization »

Τελευταία ενημέρωση January 8, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
- Τέλη μαθήματος: £ 29.99. Προαιρετική έξτρα: £ 39.99 για να συμπεριλάβετε ένα φροντιστήριο skype 20 λεπτών με εκπαιδευμένο εκπαιδευτικό.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη