Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το μέγεθος του υπολογιστή πέφτει και ο αριθμός των αισθητήρων αυξάνεται δραματικά. ο ψηφιακός κόσμος γίνεται όλο και περισσότερο ενήμερος και περισσότερο συνδεδεμένος με τον φυσικό κόσμο, ενώ η αγορά εργασίας για τεχνικούς επαγγελματίες που μπορούν να αξιοποιήσουν αυτές τις συνδέσεις για να οδηγήσουν την αξία των επιχειρήσεων αυξάνεται επίσης εκθετικά.

Μέχρι το 2020, προβλέπεται ότι θα υπάρχουν πάνω από 50 δισεκατομμύρια συσκευές συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο. Πάνω από 100 φορές περισσότερα από όσα υπήρχαν μόλις πριν από 10 χρόνια - είναι σχεδόν 7 συσκευές για κάθε άτομο στον πλανήτη. Αυτές οι συσκευές θα καλύπτουν βιομηχανικές, εμπορικές και καταναλωτικές αγορές και μέσω της Ambient Computing θα είναι σε θέση να επικοινωνούν έξυπνα μεταξύ τους και να ανταποκρίνονται με έξυπνο τρόπο στις ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις και επιχειρηματικές ανάγκες με αξιοσημείωτη ποικιλία τρόπων. Το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), τα μεγάλα δεδομένα και το σύννεφο δημιουργούν ένα νέο πολύ εύφορο οικοσύστημα που έχει και θα κάνει τις ζωές μας πιο αποτελεσματικές και ευχάριστες και θα προσφέρει τεράστιες νέες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την επιχειρησιακή τους αποδοτικότητα και να παρέχουν ευκαιρίες για ανάπτυξη.

Το πρόγραμμα αυτό παρέχει στους φοιτητές τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να επωφεληθούν από αυτή την επόμενη μεγάλη αλλαγή στις τεχνολογίες και τη σχετική εκθετική αύξηση της ζήτησης εργασίας. Θα διερευνήσουμε τα εργαλεία, τις τεχνολογίες, τις πλατφόρμες και τις γλώσσες που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία συναρπαστικών νέων συνδεδεμένων συσκευών. Σύμφωνα με τον ερευνητικό οργανισμό της Gartner, το 75% των στελεχών ασχολείται επί του παρόντος με προϊόντα και / ή διαδικασίες σχετιζόμενες με το διαδίκτυο στην οργάνωση τους για την προώθηση της επιχειρηματικής αξίας. Ο οικονομικός αντίκτυπος της Διασύνδεσης Διασύνδεσης εκτιμάται ότι θα είναι μεταξύ 10-15 τρισεκατομμυρίων δολαρίων τα επόμενα 5-10 χρόνια. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τόσο τα άτομα όσο και τις επιχειρήσεις να εκμεταλλευτούν αυτό το νέο και συναρπαστικό τεχνολογικό κύμα, να κατανοήσουν τις σχετικές τεχνολογίες και να δημιουργήσουν λύσεις που εστιάζουν στα οφέλη της απλής διαδραστικότητας και της μεγάλης κλίμακας συνδεσιμότητας.

Ποιος πρέπει να εγγραφεί

Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για όσους θέλουν να οικοδομήσουν θεμελιώδεις γνώσεις στον τομέα της Πληροφορικής και της Διασύνδεσης για να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και να αυξήσουν τις επιλογές σταδιοδρομίας τους. Για όσους ήδη βρίσκονται στη βιομηχανία, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτικά μαθήματα εφαρμογών που έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν το βάθος και το εύρος της κατανόησής τους για το Περιβάλλον Υπολογιστών και το Διαδίκτυο. Το πρόγραμμα σπουδών σχεδιάζεται επίσης για εκείνους που θέλουν να εισέλθουν σε αυτό το αναπτυσσόμενο πεδίο.

Σταδιοδρομία

Περίληψη επαγγελματικών δραστηριοτήτων για διαχειριστές συστημάτων δικτύου και υπολογιστών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 • Εργασίες: 379,315 (2016)
 • Προβλεπόμενη Ανάπτυξη: 10,00% (2017-2027)
 • Ετήσιο μισθό: $ 62k - $ 103k (25ο-75ο εκατοστημόριο)

Προνόμια προγράμματος

 • Κατανοήστε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες της Ambient Computing και του IoT
 • Σχεδιάστε οργανικές συσκευές πληροφορικής που αισθάνονται, αντιλαμβάνονται και αντιδρούν κατάλληλα
 • Διασκεδάστε χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες που θα αποτελέσουν ένα ολοένα αυξανόμενο μέρος του μέλλοντός μας
 • Προσδιορίστε τα κύρια συστατικά των συσκευών IoT
 • Κατανοήστε την έννοια της Ambient Intelligence για να αυξήσετε την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα της προσωπικής και της βιομηχανίας
 • Χρησιμοποιήστε τα πρότυπα IoT για διαλειτουργικότητα, επικοινωνία από μηχανή σε μηχανή και ασφάλεια
 • Χρησιμοποιήστε μια ποικιλία τεχνικών για τη σύνδεση και την ανάγνωση δεδομένων αισθητήρα
 • Εξηγήστε τις διαφορετικές τεχνολογίες IoT και τις εφαρμογές τους
 • Διακρίνονται οι βασικές λειτουργίες των συστημάτων υλικού Arduino και Raspberry Pi
 • Κατανοήστε τον τρόπο ασφάλειας και παρακολούθησης του συνόλου του συστήματος των συσκευών, της συνδεσιμότητας και της ανταλλαγής πληροφοριών
 • Προσδιορίστε σχετικές έννοιες δικτύου, συμπεριλαμβανομένων των κυψελοειδών, Wi-Fi, Bluetooth LE, ZigBee και ZWave
 • Ορχηστρώστε σήματα και αντικείμενα για να εκπληρώσετε σύνθετα συμβάντα ή επιχειρηματικές διαδικασίες από άκρο σε άκρο

Πρόγραμμα μαθημάτων

Απαιτούμενα μαθήματα (9 μονάδες)

 • Υπολογιστικό περιβάλλον και το Διαδίκτυο των πραγμάτων (3 μονάδες)
 • Σχεδιασμός και ενσωμάτωση συσκευών IOT (3 μονάδες)
 • Δικτύωση και διασφάλιση συσκευών IOT (3 μονάδες)
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε16 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of California, Irvine - Division of Continuing Education »

Τελευταία ενημέρωση July 6, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
9 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,820 USD
μέσο κόστος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη