Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σύγχρονη ηλεκτρική μηχανική είναι μια ευρεία πειθαρχία που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Ένα κοινό θέμα είναι η χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας και του ηλεκτρομαγνητισμού για την παραγωγή, τη μεταφορά, την επεξεργασία, την αποθήκευση, τη μετατροπή και τον έλεγχο των πληροφοριών και της ενέργειας. Μια εξίσου σημαντική πτυχή είναι η ανθρώπινη επαφή και το ρόλο των ατόμων ως τις πηγές και τους αποδέκτες των πληροφοριών. Οι ρυθμοί με τους οποίους η πληροφορία μεταδίδεται φάσμα σήμερα από megabits ανά δευτερόλεπτο για να Gigabits ανά δευτερόλεπτο και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τόσο υψηλές όσο terabits ανά δευτερόλεπτο. Το φάσμα των συχνοτήτων επί των οποίων οι διαδικασίες αυτές μελετήθηκαν εκτείνεται από συνεχές ρεύμα (δηλαδή, μηδενική συχνότητα), για μικροκύματα και οπτικές συχνότητες.

Η ανάγκη για όλο και πιο γρήγορα και πιο εξελιγμένες μεθόδους διαχείρισης των πληροφοριών αποτελεί μείζονα πρόκληση για ηλεκτρολόγου μηχανικού. Τα νέα υλικά, συσκευές, κυκλώματα, συστήματα και δίκτυα που απαιτούνται για την κατασκευή των προηγμένων επικοινωνιών και πληροφοριών συστήματα χειρισμού του μέλλοντος. Προηγούμενες καινοτομίες στον τομέα της ηλεκτρολογίας είχαν μια δραματική επίδραση στον τρόπο με τον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε: τρανζίστορ, ολοκληρωμένα κυκλώματα, τους υπολογιστές, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, τα δορυφορικά συστήματα μετάδοσης, τα λέιζερ, τα συστήματα μετάδοσης οπτικών ινών, καθώς και ιατρικά ηλεκτρονικά.

Προαιρετική συγκεντρώσεις στο πλαίσιο του προγράμματος MS επιτρέπουν στους μαθητές να επικεντρωθεί στην παρακολούθηση μαθημάτων στους ακόλουθους τομείς: Μηχανική Τηλεπικοινωνιών, ασύρματων και κινητών επικοινωνιών, Lightwave (Photonics) Μηχανική, ολοκληρωμένων κυκλωμάτων και συστημάτων, μικροηλεκτρονικών συσκευών, και Πολυμέσα Networking.

ΝΕΟ! Μια επιλογή συγκέντρωση στη Βιολογία Συστημάτων είναι τώρα διαθέσιμη.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα μαθήματα κορμού και μαθήματα επιλογής επιλέγονται για συνολικά 30 σημεία απόφοιτος της ακαδημαϊκής εργασίας μέσω CVN με ΣΔΣ του 2,5 ή καλύτερη. Όλες οι απαιτήσεις πτυχίο πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε 5 χρόνια από την πρώτη σειρά μαθημάτων πιστώνεται προς το πτυχίο. Αυτό περιλαμβάνει μαθήματα στο πρόγραμμα μη-βαθμού.

Απαιτήσεις Μαθήματος:

  • Τουλάχιστον 15 πιστωτικές μονάδες θα πρέπει να είναι στο επίπεδο του 6000 ή νεότερη έκδοση.
  • Τουλάχιστον 15 μονάδες θα πρέπει να είναι τα μαθήματα στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ορίζονται ως αυτές με ένα προσδιοριστικό ΕΛΕΝ ή κοινά μαθήματα που περιλαμβάνουν Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (π.χ., με κοινή σημάνσεις όπως EECS, CSEE, Ε.Ε.Μ.Ε., ECBM, EEBM, & BMEE.
  • Μαθήματα που θα πιστωθεί προς τον μεταπτυχιακό τίτλο μπορεί να ληφθεί μόνον μετά από προηγούμενη έγκριση του συμβούλου προγράμματος.
  • Ορισμένα μαθήματα 4000-επίπεδο δεν θα πιστωθεί προς τον μεταπτυχιακό τίτλο, και όχι περισσότερα από 6 σημεία της έρευνας μπορούν να ληφθούν για την πίστωση.

Μαθήματα επιλογής:

Μπορεί να επιτρέπεται μέχρι 3 πιστωτικές μονάδες για τα εγκεκριμένα μεταπτυχιακά μαθήματα εκτός της μηχανικής και της επιστήμης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποColumbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
5 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη