Ηγεσία

Online Business School

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ηγεσία

Online Business School

Το Προπτυχιακό Επίπεδο 4 (Leadership and Team Working) και το Επίπεδο 5 (Extended Diploma in Management) είναι ένα 240 πιστωτικό μάθημα σχεδιασμένο για να επιταχύνει τους φοιτητές στο τελευταίο έτος ενός συνδεδεμένου Προπτυχιακού Διπλώματος στην Ηγεσία και τη Διοίκηση, το οποίο μπορεί είτε να ολοκληρωθεί σε ένα Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου στην πανεπιστημιούπολη ή μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Οι ενότητες του επιπέδου 4 και οι αναθέσεις αυτού του μαθήματος είναι ισοδύναμες με το πρώτο έτος ενός πτυχίου πανεπιστημίου και οι βαθμίδες 5 και οι αναθέσεις είναι ισοδύναμες με το δεύτερο έτος ενός πτυχίου πανεπιστημίου.

Αυτό το μάθημα αποτελείται από 10 μονάδες επιπέδου 4 (120 μονάδες) και 10 μονάδες επιπέδου 5 (120 μονάδες), κάθε επίπεδο περιλαμβάνει επίσης 8 γραπτές εργασίες. Εάν ένας φοιτητής αποφασίσει να σπουδάσει μόνο στο Επίπεδο 4, θα λάβει 120 μονάδες και μπορεί να υποβάλει αίτηση για εξαίρεση από το πρώτο έτος σπουδών πανεπιστημιακού πτυχίου.

Κάθε ενότητα αποτελείται από περίπου 40 ώρες καθοδηγούμενης εκμάθησης υλικού με επιπλέον 30-50 ώρες προαιρετικού εκπαιδευτικού υλικού. Αυτά τα υλικά περιλαμβάνουν συνιστώμενες ασκήσεις, συνιστώμενες αναγνώσεις και πόρους διαδικτύου.

Δίδακτρα μαθήματος

Η αμοιβή για εγγραφή σε μαθήματα επιπέδου 4 και επιπέδου 5 μαζί είναι £ 1600. Εναλλακτικά, οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν σε ένα επίπεδο (επίπεδο 4 ή 5) για £ 1200 το καθένα.

Οι μαθητές μπορούν να πραγματοποιήσουν την πληρωμή χρησιμοποιώντας μία από τις ακόλουθες μεθόδους:

 • Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
 • Τραπεζική μεταφορά
 • Μηνιαίες δόσεις άτοκων τόκων
 • Paypal
 • Δυτική Ένωση

Πανεπιστημιακή συμπλήρωση

Αν αποφασίσετε να συμπληρώσετε ένα πλήρες προπτυχιακό δίπλωμα μέσω ενός διαπιστευμένου πανεπιστημίου του Ηνωμένου Βασιλείου, τα έξοδα αναφέρονται παρακάτω. Σημειώστε ότι τα παρακάτω έξοδα αφορούν μόνο την εξ αποστάσεως εκπαίδευση / απευθείας σύνδεση. Έχετε την επιλογή να ολοκληρώσετε την πανεπιστημιούπολη, Οι δαπάνες ποικίλλουν ανάλογα με το ποιο πανεπιστήμιο επιλέξατε να ολοκληρώσετε τον τελευταίο χρόνο.

Πανεπιστήμιο Northampton

 • BA (Hons) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκησης Συμπληρώστε - £ 3800
 • BSc (Hons) στη Διεθνή Λογιστική Συμπληρώστε - £ 3800

Πανεπιστήμιο του Derby

 • Προπτυχιακό Έτος μέχρι το BA - £ 4400

Πανεπιστήμιο του Worcester

 • BA (Hons) Διοίκηση Επιχειρήσεων Τελικό Έτος Συμπληρώστε - £ 4000

Πανεπιστήμιο του Σάντερλαντ - στην πανεπιστημιούπολη

 • BA (Hons) Επιχειρήσεων και Διαχείρισης (Έτος 3) - £ 9250

Πανεπιστήμιο του Coventry

BA (Hons) Συμπλήρωση - εξέλιξη από ATHE Επίπεδο 5 Διευρυμένο Δίπλωμα στη Διοίκηση, τέλος £ 9.560

Πανεπιστήμιο του Μπόλτον

BA (Hons) Συμπλήρωση, τέλος £ 10,250, διάρκεια 2 εξάμηνα

Πανεπιστήμιο Southern Cross

Bachelor of Business.
Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Πτυχίο Επιχειρήσεων στη Διαχείριση Συμβάσεων και Εκδηλώσεων.
Πτυχίο Επιχειρήσεων στη Διοίκηση Ξενοδοχείων.
Πτυχίο Επιχειρήσεων Τουρισμού και Διοίκησης Φιλοξενίας.

Ζητήστε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές συμπλήρωσης για το Southern Cross University.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Κύπρος

Προπτυχιακό Επίπεδο έως € 6000

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου / ΕΕ ενδέχεται να είναι επιλέξιμοι για φοιτητικά δάνεια για το συμπληρωματικό τμήμα των σπουδών τους. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.slc.co.uk για περισσότερες πληροφορίες.

Είμαι επιλέξιμος για αυτό το πρόγραμμα;

Για να εγγραφείτε στο μάθημα επιπέδου 4, πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών και να έχετε πλήρη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Πριν από την εγγραφή σας στο μάθημα επιπέδου 5, πρέπει να έχετε επιτύχει Επίπεδο 4 ή ισοδύναμο.

Κατάταξη μονάδας επιπέδου 4

Διαχείριση ατόμων σε οργανισμούς

Η αποτελεσματική διαχείριση των ανθρώπων μέσα σε έναν οργανισμό είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων της οργάνωσης. Οι άνθρωποι αντιπροσωπεύουν τον μοναδικό σημαντικότερο πόρο του οργανισμού και οι ανάγκες τους πρέπει να κατανοηθούν και να γίνουν σεβαστές.

Τον πολιτισμό και τον Οργανισμό

Τι είναι ο πολιτισμός; Τι συνδέετε με τον πολιτισμό; Ίσως η τέχνη και η μουσική, ίσως αξίες και πεποιθήσεις, γλώσσα και επικοινωνία, συμπεριφορά - στην πραγματικότητα, ο πολιτισμός είναι μια συλλογή όλων αυτών των πραγμάτων. Οι Terpstra και David (1991) ορίζουν τον πολιτισμό ως « ένα μάθημα, κοινό, αλληλένδετο σύνολο συμβόλων που ενώνουν και προσδιορίζουν τα μέλη μιας κοινωνίας» .

Ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων

Ο διευθυντής που εργάζεται σε έναν σύγχρονο οργανισμό χρειάζεται ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων. Ο διαχειριστής πρέπει να είναι σε θέση να συνεργαστεί με ανθρώπους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ένα πολύ ευρύ φάσμα δεξιοτήτων επικοινωνίας, ηγεσίας, ενθάρρυνση της ομαδικής εργασίας, ακρόαση και ούτω καθεξής.

Αποδοτική επικοινωνία

Κατά τη διάρκεια μιας τυπικής ημέρας, ένας διευθυντής είναι πιθανό να ενθαρρύνει τα μέλη της ομάδας, να τους πει για μια αλλαγή στο μελλοντικό τους έργο ή τις συνθήκες, να λάβει μέρος σε επίσημη συνάντηση, να κάνει άτυπη συζήτηση στο ψυγείο ή την μηχανή καφέ, διαχείριση, αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πελάτες ή προμηθευτές και αναζήτηση στο Web.

Διαχείριση Ηθικά

Δυστυχώς, δεν είναι πάντα εύκολο να αποφασίσουμε τι εννοούμε με τη «σωστή ενέργεια». Για παράδειγμα, σκεφτείτε την εταιρεία που παράγει υπερβολικά ποσά αποβλήτων στο εργοστάσιό της. Το κλείσιμο του εργοστασίου θα βλάψει τους υπαλλήλους και τους μετόχους και θα μειώσει το χρηματικό ποσό που διατίθεται στην τοπική κοινότητα. Η διατήρησή της χωρίς μείωση των αποβλήτων θα βλάψει το περιβάλλον για τους ντόπιους και τις μελλοντικές γενιές.

Διαχείριση της απόδοσης

Οι άνθρωποι μιας οργάνωσης καθορίζουν εάν ο οργανισμός είναι επιτυχής ή όχι. Σκεφτείτε για μια στιγμή οποιαδήποτε οργάνωση - κάνοντας αυτό θα σκεφτείτε επίσης για τους ανθρώπους. Κάθε οργάνωση έχει ανθρώπους μέσα σε αυτήν και η επιτυχία του οργανισμού οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτούς τους ανθρώπους.

Στρατηγική Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού

Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού είναι η διαχείριση ενός βασικού πόρου στον οργανισμό - οι άνθρωποι. Χωρίς τους ανθρώπους υπάρχει ένα όριο στο τι μπορεί να επιτύχει ο οργανισμός. Οι μηχανές δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς να τους δουλεύουν οι άνθρωποι (ακόμη και αν πρόκειται για αυτόματες μηχανές, πρέπει να υπάρχει κάποιος που τις προγραμματίζει). Οι πρώτες ύλες πρέπει να μετατραπούν σε κάτι που μπορεί να πωληθεί: αυτό απαιτεί ανθρώπους. Οι υπολογιστές χρειάζονται ανθρώπους για να τους λειτουργούν.

Ομάδες υψηλής απόδοσης

Σε έναν κόσμο αλλαγών, αβεβαιότητας και πολυπλοκότητας, η υψηλή απόδοση σε μια οργάνωση απαιτεί ένα συνδυασμό διαφορετικών δεξιοτήτων και εμπειριών. Οι οργανισμοί αναγνωρίζουν ότι αυτό το μίγμα επιτυγχάνεται καλύτερα με την ομαδική εργασία.

Ηγετικές ικανότητες

Η καλή ηγεσία είναι απαραίτητη για την επιτυχία σε κάθε οργανισμό, είτε πρόκειται για ιδιωτικό είτε για δημόσιο τομέα. Σήμερα, η ταχεία αλλαγή, με τη μορφή ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου ανταγωνιστικού περιβάλλοντος, καινοτομιών στην τεχνολογία και μεταβαλλόμενων οικονομικών συνθηκών, οδήγησαν στην υλοποίηση της ικανότητας ηγεσίας να αναπτυχθεί.

Κινητοποίηση και επηρεασμός των ανθρώπων

Σκεφτείτε δύο ομάδες που εκτελούν την ίδια δραστηριότητα. Ο διαχειριστής τους μπορεί να σας ρωτήσει πώς θα ολοκληρωθεί μια σειρά εργασιών για να δημιουργήσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Ο διαχειριστής μπορεί να προγραμματίσει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η εργασία, να διασφαλίσει ότι οι ομάδες έχουν όλα τα σωστά υλικά, να εξηγήσουν τα καθήκοντα και τις προθεσμίες του καθενός και να μετρήσουν την πρόοδο όταν ξεκινήσουν. Ωστόσο, οι δύο ομάδες σχεδόν σίγουρα δεν θα δουλέψουν με την ίδια ταχύτητα, δεν θα δημιουργήσουν παραγωγή της ίδιας ποιότητας ούτε θα δείξουν την ίδια στάση στο έργο τους.

Κατάταξη μονάδας επιπέδου 5

Ο Επιχειρηματικός Διευθυντής

Τι είναι ένας επιχειρηματίας; Εξετάστε τις δεξιότητες και τις ιδιότητες της επιχειρηματικότητας.

Οργανωτικές Δομές

Γιατί οι οργανώσεις είναι δομημένες με τον τρόπο που είναι; Τι καθορίζει τη βέλτιστη δομή και πώς διαφέρει μεταξύ των οργανισμών; Σε αυτή την ενότητα, οι μαθητές θα εξετάσουν τα πολυάριθμα μοντέλα και θεωρίες που αποτελούν την οργανωτική δομή.

Πρακτική Λογιστική Ανάλυση

Οι εκπαιδευόμενοι θα ολοκληρώσουν ασκήσεις σε λογαριασμούς σε όλη αυτή την ενότητα για να κατανοήσουν τι μας λένε και τις ενέργειες που μπορεί να προκαλέσει η ανάλυση.

Επιχειρηματικός προγραμματισμός και ρύθμιση στόχων

Ποια είναι η επιχείρηση που προσπαθεί να επιτύχει; Τι θα κάνει; Πώς θα το κάνει; Η ενότητα αυτή επικεντρώνεται στη δημιουργία σαφών στόχων και σαφών σχεδίων για την επίτευξη σαφούς στόχου.

Πολιτική και Επιχειρήσεις

Αντίκτυπος της πολιτικής στην επιχείρηση και πώς μπορεί να βοηθήσει ή να εμποδίσει τις επιχειρήσεις. Αυτή η ενότητα θα εκπαιδεύσει τους εκπαιδευόμενους σχετικά με τον οικονομικό αντίκτυπο, τις εξαγωγές και την κρατική στήριξη.

Επιχειρηματικό Δίκαιο

Εξετάστε τις καταστατικές αρμοδιότητες των διαχειριστών, καθώς οι εκπαιδευόμενοι εξετάζουν τις νομιμότητες των στελεχών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων.

Διαχείριση στο σημερινό κόσμο

Επιχειρήσεις στον σύγχρονο κόσμο. Η ενότητα αυτή επικεντρώνεται στη διακυβέρνηση και την ισότητα ως μέσο για να κάνει σωστά τις επιχειρήσεις.

Διαχείριση της απόδοσης

Κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι και η επιχείρησή σας μπορούν να βελτιώνονται συνεχώς μαζί, οι εκπαιδευόμενοι θα αναθεωρήσουν τις δομές ανταμοιβής, το CPD, την κατάρτιση και την ανάπτυξη για να εξασφαλίσουν υψηλές επιδόσεις στις επιχειρήσεις.

Σχεδιασμός μάρκετινγκ και πωλήσεων

Οι μαθητές θα αναλύσουν πώς οι αγορές, οι πελάτες, οι ανταγωνιστές και τα προϊόντα μπορούν να έρθουν μαζί σε ένα συνεκτικό σχέδιο.

Ποσοτικές δεξιότητες

Με την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της ενότητας, οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν γνώση των αριθμητικών ασκήσεων και θα κατανοήσουν τη χρήση τους στο πλαίσιο της επιχείρησης.

Διαδρομή καριέρας

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προπτυχιακού επιπέδου 4 (Leadership and Team Working) και του επιπέδου 5 (εκτεταμένο δίπλωμα στη διαχείριση) και το τελικό έτος ενός διαπιστευμένου προπτυχιακού προγράμματος σπουδών θα δώσει στους σπουδαστές τα σωστά διαπιστευτήρια για να συνεχίσουν και να υποβάλουν αίτηση για εργασία στη Διοίκηση, Ανθρώπινο Δυναμικό , διαχειριστική ή επιχειρηματική συμβουλευτική.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση June 25, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
1,600 GBP
Η αμοιβή για εγγραφή σε μαθήματα επιπέδου 4 και επιπέδου 5 μαζί είναι £ 1600. Εναλλακτικά, οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν σε ένα επίπεδο (επίπεδο 4 ή 5) για £ 1200 το καθένα.
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Coventry, England
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένο Βασίλειο - Coventry, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών