Ηγεσία της Τεχνολογίας Εκπαίδευσης στα Σχολεία

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Απαραίτητο για τους ηγέτες των σχολείων που αναπτύσσουν, επικοινωνούν και εφαρμόζουν τεχνολογικές στρατηγικές στο εκπαιδευτικό τους περιβάλλον.

Μάθετε πώς να καθοδηγείτε μια τεχνολογική στρατηγική στο σχολείο σας

Η εκπαιδευτική τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει τα σχολεία να μειώσουν τον φόρτο εργασίας, να προωθήσουν την αποτελεσματικότητα και να υποστηρίξουν τεκμηριωμένες προσεγγίσεις διδασκαλίας και μάθησης. Το δυναμικό της εκπαιδευτικής τεχνολογίας μπορεί να μην πραγματοποιηθεί χωρίς μια προσεκτικά σχεδιασμένη και εφαρμοσμένη στρατηγική, που να ευθυγραμμίζεται με τη γενική στρατηγική και τους στόχους του σχολείου.

Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε πώς να αναπτύξετε μια τεχνολογική στρατηγική και να επικοινωνήσετε το όραμά σας ως ηγέτης του σχολείου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, θα λάβετε υπόψη την υποδομή και την ασφάλεια, θα λάβετε αποφάσεις σχετικά με τις συσκευές και θα σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα CPD για το προσωπικό σας.

Ποια θέματα θα καλύψετε;

 • Πώς να ευθυγραμμίσετε μια τεχνολογική στρατηγική με τις υπάρχουσες σχολικές στρατηγικές και να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά το όραμά σας.
 • Ποια τεχνικά ζητήματα και θέματα ασφάλειας πρέπει να ληφθούν υπόψη για την αποτελεσματική εφαρμογή μιας τεχνολογικής στρατηγικής.
 • Πώς να προσδιορίσετε τις επιπτώσεις του φόρτου εργασίας της τεχνολογικής σας στρατηγικής.
 • Πώς να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε μια επαγγελματική κουλτούρα μάθησης που μπορεί να υποστηρίξει αποτελεσματικές και αποδοτικές χρήσεις της τεχνολογίας της εκπαίδευσης.

Πότε θα θέλατε να ξεκινήσετε;

Τα περισσότερα μαθήματα FutureLearn εκτελούνται πολλές φορές. Κάθε διαδρομή ενός μαθήματος έχει μια καθορισμένη ημερομηνία έναρξης, αλλά μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτό και να το εργαστείτε μετά την έναρξη.

 • Διαθέσιμο τώρα

Τι θα επιτύχετε;

Μέχρι το τέλος του μαθήματος, θα μπορείτε:

 • Σχεδιάστε μια στρατηγική που ευθυγραμμίζεται αποτελεσματικά με τις σχολικές σας προτεραιότητες.
 • Αξιολογήστε τις πιθανές αλλαγές που απαιτούνται στο πλαίσιο σας για να αναπτύξετε μια αποτελεσματική και αποτελεσματική στρατηγική.
 • Συγκρίνετε προσεγγίσεις τεχνολογίας εκπαίδευσης για να προσδιορίσετε την καλύτερη εφαρμογή για το περιβάλλον σας.
 • Προσδιορίστε τα χαρακτηριστικά και την εφαρμογή μιας αποτελεσματικής στρατηγικής για την εκπαιδευτική τεχνολογία.

Ποιος είναι ο δρόμος;

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για τους ηγέτες του σχολείου, ειδικά εκείνους που είναι υπεύθυνοι για την τεχνολογία και την ανάπτυξη των εκπαιδευτικών. Θα ήταν επίσης ενδιαφέρον για όσους βρίσκονται σε ηγετικές θέσεις στην περαιτέρω και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Με ποιον θα μάθετε;

Χάνα Τάιρμαν

Είμαι ο επικεφαλής της διαδικτυακής μάθησης και της κοινότητας στο Chartered College of Teaching. Πριν από αυτό το ρόλο, δίδαξα Αγγλικά και οδήγησα την επαγγελματική μάθηση σε περιβάλλον Περαιτέρω Εκπαίδευσης

Γάτα Σκουτ

Είμαι Διευθυντής Εκπαίδευσης και Έρευνας στο Chartered College of Teaching, όπου επιβλέπω όλη τη δουλειά μας σχετικά με την ανάπτυξη των εκπαιδευτικών και την έρευνα.

Ποιος ανέπτυξε το μάθημα;

Chartered College of Teaching

Το Chartered College of Teaching είναι το επαγγελματικό σώμα για τη διδασκαλία στην Αγγλία. Από την κυκλοφορία του το 2017, εργάζεται για τη σύνδεση, την ενημέρωση και την έμπνευση των εκπαιδευτικών.

Εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα

Ελεύθερος
0 $

Αναβαθμίζω
69 $

Απεριόριστος
259,99 $ για ένα έτος

Εγγραφείτε δωρεάν και θα λάβετε:

 • Πρόσβαση σε αυτό το μάθημα για 6 εβδομάδες

Αναβαθμίστε αυτό το μάθημα και θα λάβετε:

 • Πρόσβαση σε αυτό το μάθημα για όσο διάστημα είναι στο FutureLearn
 • Πρόσβαση στις δοκιμές αυτού του μαθήματος, καθώς και έντυπο και ψηφιακό Πιστοποιητικό Επιτεύγματος μόλις πληροίτε τις προϋποθέσεις

Αγοράστε Απεριόριστα και θα λάβετε:

 • Πρόσβαση σε αυτό το μάθημα, και εκατοντάδες άλλα σύντομα μαθήματα και δοκιμές FutureLearn για ένα χρόνο
 • Ένα εκτυπώσιμο ψηφιακό πιστοποιητικό επίτευξης σε όλα τα σύντομα μαθήματα μόλις πληροίτε τις προϋποθέσεις
 • Η ελευθερία να διατηρείτε την πρόσβαση σε οποιοδήποτε μάθημα στο οποίο έχετε επιτύχει ένα ψηφιακό πιστοποιητικό επίτευξης, για όσο διάστημα υπάρχει το μάθημα στο FutureLearn
 • Η ευελιξία να ολοκληρώσετε την επιλογή των σύντομων μαθημάτων στον δικό σας χρόνο εντός του έτους
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Διαβάστε Λιγότερα
Λονδίνο , Είδος σκωτσέζικου τερριέ , Ώκλαντ , Βαλτιμόρη , Βαρκελώνη , Λούτρο , Bathurst , Μπέργκεν , Biel / Bienne , Μπέρμιγχαμ , Bracknell , Μπρίσμπεϊν Σίτι , Cambridge , Κέιπ Τάουν , Clayton , Crawley , Σαρλότσεβιλ , Delhi , Δουβλίνο , Νταντί , Durham , Εδιμβούργο , Enschede , Έξετερ , Fiesole , Γενεύη , Βασιλικός δήμος του Γκρήνουιτς , Γκρενόμπλ , Γκρόνινγκεν , Λευκάγκαθα , Hsinchu , Ιερουσαλήμ , Καντέρμπερι , Χονγκ Κονγκ , Lancaster , Λιντς , Leicester , Λεύκεν , Μαδρίτη , Μακάτι , Manchester , Μελβούρνη , Ann Arbor , Μίλτον Κέινς , Montreux , Murdoch , Norman Gardens , Νόριτς , Οξφόρδη , Padua , Παρίσι , Darling Heights , ΑΝΑΓΝΩΣΗ , Rehovot , Σεούλ , Σέφιλντ , Κέλυφος , Σαουθάμπτον , Γλασκώβη , Guildford , Σίδνεϊ , Ταϊπέι , Τόκιο , Trondheim , Ουψάλα , Warwick , West Lafayette , Υόρκη , Σικάγο + 68 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη