Επιχειρηματική μόδα - online μαθήματα

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ποιο είναι το Πανεπιστήμιο της μόδας;

Το Πανεπιστήμιο της Μόδας λειτουργεί πολύ διαφορετικά από τα περισσότερα σχολεία μόδας. Δεν χρεώνουμε ξεχωριστό δίδακτρο για κάθε μεμονωμένη κατηγορία που λαμβάνετε. Αντ 'αυτού, σας παρέχουμε πρόσβαση 24 ώρες την εβδομάδα 7 ημέρες την εβδομάδα όλα Των πολλών εκατοντάδων μαθήματα βίντεο πλήρους μήκους για χαμηλή ετήσια συνδρομή.

Τα μαθήματα του UoF διδάσκονται αποκλειστικά από καθηγητές μόδας και επαγγελματίες του κλάδου, ποτέ από ερασιτέχνες. Θα δείτε ακριβώς τις ίδιες διαλέξεις και διαδηλώσεις "πώς να" που διδάσκονται από τις καλύτερες σχολές μόδας, αλλά χωρίς άκαμπτες ώρες τάξης σε δυσάρεστες τοποθεσίες. Αντ 'αυτού, αποφασίζετε τι, πότε και πού θέλετε να μάθετε.

Το Πανεπιστήμιο της μόδας προσφέρει μαθήματα σε όλους τους βασικούς κλάδους της μόδας: σχεδίαση, σχεδίαση CAD, αξεσουάρ, ράψιμο, τέχνη μόδας, πλεκτά, επιχειρηματικές δραστηριότητες, ανάπτυξη προϊόντων, διαλέξεις, τέχνη μόδας CAD, παιδικά ρούχα κ.α.

Τα περισσότερα σχολεία χρεώνουν ένα μεγάλο δίδακτρο για να διδάξουν ένα θέμα μόδας σε μια συγκεκριμένη πειθαρχία της μόδας, όπως το ράψιμο ή το σχέδιο. Στο Πανεπιστήμιο της μόδας, θα πληρώσετε πολύ λιγότερο για να έχετε πρόσβαση κάθε Μόδα στο θέμα κάθε πειθαρχία!

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα

Επιχειρήσεις μόδας - Online Μαθήματα

Ο των επιχειρήσεων της μόδας συνδυάζει τη δημιουργική σκέψη με αναλυτικές ικανότητες. μαθήματα των επιχειρήσεων μας περιλαμβάνουν βίντεο απευθύνονται σε ιδιώτες αγοραστές, αλυσίδες καταστημάτων και των εμπόρων. Παρέχουν μια σταθερή βάση για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους λιανικού εμπορίου, της μεταποίησης ή σχεδιασμό των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των ζωτικής σημασίας γνώση για τη λιανική μαθηματικά, το κέρδος και την απώλεια, τη δημιουργία ενός σχεδίου εμπόρευμα, το branding, τη χορήγηση αδειών και την εμπορία.

Εάν είστε νέοι στο χώρο της μόδας, ξεκινήστε με Βασικές Έννοιες, Κατανόηση Retail Profit & Loss και δημιουργία ενός Λιανικής σχέδιο Εμπορεύματα. Στη συνέχεια, την αντιμετώπιση σειράς χορήγησης αδειών μας, ακολουθούμενη από το μάρκετινγκ και branding βίντεο μας. Τελειώστε με 3-τμήμα μόδας Start-Up 101 της σειράς μας.

Προεπισκόπηση ενός τυπικού μαθήματος επιχειρηματικής μόδας UoF

Μόδα εκκίνησης 101 - Οι βασικές αρχές

Λίγα από τα πολλά μαθήματα που προσφέρονται σε αυτήν την πειθαρχία

Plus Μέγεθος: Μοντέλα, εικονογράφοι, σχεδιαστές και Περισσότερα

Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει σχετικά με μοντέλα μεγέθους plus, εικονογράφους, σχεδιαστές και πολλά άλλα. Η βιομηχανία της μόδας συν μέγεθος εκτείνεται πολύ πέρα ​​από τα ρούχα τους. Μερικοί βασικοί παίκτες αποτελούν το θεμέλιο για τη μόδα συν το μέγεθος που περιλαμβάνει εξέχοντα μοντέλα στα μέσα ενημέρωσης που υποστηρίζουν τη θετική στάση του σώματος, καθώς και όλοι οι εικονογράφοι, ανεξάρτητοι σχεδιαστές και μπουτίκ που καλύπτουν όλες τις διαφορετικές πτυχές του σχεδίου της βιομηχανίας.

Branding Μόδα

Μάθετε από τη βιομηχανία υπέρ μας τι σημαίνει να είναι ένα "σήμα". Θα μάθετε την ψυχολογία πίσω από τη δημιουργία ενός επιτυχημένου εμπορικού σήματος και γιατί είναι σημαντικό να αποκτήσετε το εμπορικό σήμα σας εμπορικό σήμα. Επιπλέον, θα μάθετε για διαφορετικές στρατηγικές το branding για να δώσει το προϊόν σας μια μοναδική ταυτότητα, έτσι ώστε να μπορεί να επιτύχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού σας.

Fashion Marketing στον 21ο Αιώνα

Με βάση την εισαγωγή μας στο μάθημα Μάρκετινγκ, αυτό το μάθημα ασχολείται με θέματα που αντιμετωπίζει ένα έμπορο στον 21ο αιώνα. Θα μάθετε πώς τα κοινωνικά μέσα και τα κοινωνικά ζητήματα επηρεάζουν το μείγμα μάρκετινγκ, πώς βοηθούν οι τεχνολογικές δυνάμεις στην προώθηση των προϊόντων μόδας και ποιος είναι ο ρόλος της βιομηχανίας της μόδας σε σχέση με την κοινωνική ευθύνη. Μετά από αυτό το μάθημα, δείτε τα μαθήματά μας σχετικά με τη χορήγηση αδειών.

Το Πανεπιστήμιο της μόδας προσφέρει πολλά, πολλά άλλα μαθήματα στο Fashion Business. Ελέγξτε τους κάνοντας κλικ στην καρτέλα Μαθήματα στην αρχική σελίδα μας στο UniversityofFashion.com.

Κάντε κλικ για να εγγραφείτε

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Fashion is the first and largest online fashion design video library in the world.

The University of Fashion is the first and largest online fashion design video library in the world. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη