Επιστημονική επικοινωνία

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επιστημονική επικοινωνία

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Περιγραφή του προγράμματος

Οι τομείς της επιστημονικής επικοινωνίας και της δημόσιας δέσμευσης απολαμβάνουν σήμερα πρωτοφανή ανάπτυξη. Αυτό οφείλεται στην μεγαλύτερη ανάγκη να αποδειχθεί ο αντίκτυπος της έρευνας που χρηματοδοτείται από το δημόσιο, στην ανάγκη αξιολόγησης της επιστήμης, στον αυξημένο κυβερνητικό έλεγχο και στην επιθυμία για ισχυρότερη βάση τεκμηρίωσης για αποφάσεις πολιτικής. Πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας αναδύονται στη διεπαφή μεταξύ επιστήμης και διαφόρων ομάδων ενδιαφερομένων και διερευνάται όλο και πιο δημιουργικές μεθοδολογίες για την εμπλοκή των επιστημών.

Το εξ αποστάσεως μάθημα εξ αποστάσεως διδασκαλίας μας προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα επίσημο προσόντα στην επιστημονική επικοινωνία χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας ή να μετακομίσετε σε διαφορετική θέση. Μπορείτε να επιλέξετε να αρχίσετε με το Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό σε πρώτη φάση και στη συνέχεια να αποφασίσετε να σπουδάσετε για ένα Δίπλωμα ή / και ένα μεταπτυχιακό. Θα ασχοληθείτε με άλλους φοιτητές από όλο τον κόσμο, από μια ποικιλία από διαφορετικά ακαδημαϊκά και επαγγελματικά περιβάλλοντα και θα απολαύσετε μια πλούσια εμπειρία μάθησης κατά τη διάρκεια της μελέτης του προγράμματος.

Θα γνωρίσετε ποικίλες μεθοδολογίες και θέματα επιστημονικής επικοινωνίας και δημόσιας δέσμευσης. Κατά τη διαδικασία αυτή, θα αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής σκέψης και αυτοαξιολόγησης μέσω της αντανακλαστικής πρακτικής. Η εκμάθησή σας σε μεμονωμένα μαθήματα είναι μεταβιβάσιμη, διασφαλίζοντας τη διασύνδεση σε όλο το πρόγραμμα, προσφέροντας έτσι ευκαιρίες για βαθύτερη μάθηση και για την εφαρμογή βασικών αρχών σε διαφορετικά πλαίσια.

Το πρόγραμμα προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, από μια σειρά ακαδημαϊκών και επαγγελματικών προσόντων και παρέχει ένα επίσημο προσόν για όσους εργάζονται στην επιστημονική επικοινωνία και την εμπλοκή του κοινού ή μια διαδρομή μετατροπής για όσους ενδιαφέρονται να κινηθούν σε αυτόν τον τομέα.

Ηλεκτρονική μάθηση

Η ηλεκτρονική μας τεχνολογία εκμάθησης είναι πλήρως διαδραστική, βραβευμένη και σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με το υψηλής ειδίκευσης εκπαιδευτικό προσωπικό μας από την άνεση του σπιτιού σας ή του χώρου εργασίας σας.

Οι φοιτητές μας στο διαδίκτυο όχι μόνο έχουν πρόσβαση στους εξαιρετικούς πόρους του Εδιμβούργου αλλά και γίνονται μέρος μιας υποστηρικτικής διαδικτυακής κοινότητας, που συγκεντρώνει φοιτητές και δασκάλους από όλο τον κόσμο.

Δομή του προγράμματος

Το πρόγραμμα μπορεί να μελετηθεί σε PG Certificate, PG Diploma ή Masters επίπεδο - αν ενδιαφέρεστε, σε ένα επίσημο προσόντα στην επιστήμη επικοινωνία τότε εγγραφείτε για το μεταπτυχιακό πιστοποιητικό μας. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να συνεχίσετε στο Master DiplomaMaster'se.

Έτος 1 (Πιστοποιητικό) - τα μαθήματα που προσφέρονται σήμερα περιλαμβάνουν:

 • Εισαγωγή στην επιστήμη της επικοινωνίας και της δημόσιας δέσμευσης
 • Επιστήμη και κοινωνία
 • Επιστήμη και Κοινωνία Β
 • Αρχές και πρακτική στη δημόσια δέσμευση με την επιστήμη
 • Επιστήμη Εκπαίδευση
 • Ο ρόλος των κοινωνικών μέσων επικοινωνίας στην επιστήμη

Έτος 2 (Δίπλωμα) - τα μαθήματα που προσφέρονται σήμερα περιλαμβάνουν:

 • Διάλογος για την επιστημονική επικοινωνία και τη δημόσια δέσμευση
 • Επιστήμη, πολιτική και πρακτική
 • Επιστήμη και ΜΜΕ
 • Αποτελεσματική ανάπτυξη εκθεμάτων και προγραμμάτων
 • Δημιουργικές τέχνες στην εμπλοκή των επιστημών
 • Αρχές και πρακτική στη δημόσια δέσμευση με την επιστήμη

Έτος 3 (Masters)

Σχέδιο διατριβής.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα υποχρεωτικά και προαιρετικά μαθήματα

Συνδέουμε τις τελευταίες διαθέσιμες πληροφορίες. Σημειώστε ότι αυτό μπορεί να ισχύει για ένα προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος και πρέπει να θεωρείται ενδεικτικό.

Βραβείο

Ευκαιρίες καριέρας

Για να αντιμετωπιστεί η ανάγκη για αποτελεσματική επιστημονική επικοινωνία και δημόσια εμπλοκή με την επιστήμη, υπήρξε σημαντική αύξηση των ευκαιριών που διατίθενται για τους επαγγελματίες με τις εξειδικευμένες γνώσεις, δεξιότητες και χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να επιδιώξουν ρόλους στη διεπαφή μεταξύ επιστημονικής έρευνας και κοινού.

Αυτοί οι ρόλοι μπορούν να βρεθούν, για παράδειγμα, σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ερευνητικά κέντρα, μουσεία, επιστημονικά κέντρα, εκπαιδευόμενες κοινωνίες και συμβούλια για τη λήψη δημοκρατικών αποφάσεων. Παραδείγματα συγκεκριμένων ρόλων είναι οι διαχειριστές αφοσίωσης, οι υπεύθυνοι πληροφόρησης και εκπαίδευσης, οι μεσίτες πολιτικής και γνώσεων, πέραν του παραδοσιακού ρόλου των επιστημόνων.

Προυποθέσεις εισόδου

Βρετανικό πτυχίο 2: 1, ή διεθνές ισοδύναμο του.

Μπορούμε επίσης να εξετάσουμε την αίτησή σας αν έχετε σχετική εργασιακή εμπειρία. παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να ελέγξετε πριν υποβάλετε αίτηση. Μπορείτε να γίνετε δεκτοί σε επίπεδο πιστοποιητικού μόνο σε πρώτο στάδιο.

Διεθνή προσόντα

Ελέγξτε εάν τα διεθνή προσόντα σας πληρούν τις γενικές απαιτήσεις εισόδου:

 • Απαιτήσεις εισόδου ανά χώρα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν ένα από τα ακόλουθα προσόντα ως απόδειξη της ικανότητάς τους για αγγλική γλώσσα:

 • προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό δίπλωμα, το οποίο διδάσκεται και αξιολογείται στα αγγλικά σε μια πλειοψηφία αγγλόφωνη χώρα όπως ορίζεται από τις βίζες του Ηνωμένου Βασιλείου και τη Μετανάστευση

  • UKVI κατάλογος πλειοψηφίας αγγλόφωνων χωρών
 • IELTS Academic: σύνολο 7,0 (τουλάχιστον 6,5 σε κάθε ενότητα)
 • TOEFL-iBT: σύνολο 100 (τουλάχιστον 23 σε κάθε ενότητα)
 • PTE (A): σύνολο 67 (τουλάχιστον 61 σε κάθε ένα από τα τμήματα "Επικοινωνιακές δεξιότητες" · τα τμήματα "Ενεργοποίηση δεξιοτήτων" δεν εξετάζονται)
 • CAE και CPE: σύνολο 185 (τουλάχιστον 176 σε κάθε ενότητα)
 • Trinity ISE: ISE III με ένα πέρασμα και στα τέσσερα στοιχεία

Τα πτυχία που διδάσκονται και αξιολογούνται στα αγγλικά δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα τρία χρονών στην αρχή του πτυχίου σας. Οι εξετάσεις γλώσσας δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα δύο έτη στην αρχή του πτυχίου σας.

Μάθετε περισσότερα για τις γλωσσικές μας απαιτήσεις:

 • Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Τέλη και κόστος

 • Τέλη για MSc Επιστήμη της επικοινωνίας και της δημόσιας δέσμευσης (Online Distance Learning) - 3 χρόνια (μερικής απασχόλησης)
 • Τέλη για την Επιστήμη της PgCert Επικοινωνία και Δημόσια Δέσμευση (Online Distance Learning) - 1 Έτος (μερικής απασχόλησης)
 • Τέλη για επικοινωνία επιστήμης PgDip και δημόσια δέσμευση (Online Distance Learning) - 2 χρόνια (μερικής απασχόλησης)
 • Τέλη για την Επαγγελματική Ανάπτυξη της PG στην Επιστήμη της Επικοινωνίας και της Δημόσιας Συμμετοχής (Online Distance Learning) (ICL) - 2 Χρόνια (Μερική Διαλείπουσα Μελέτη)

Μάθετε περισσότερα για τα δίδακτρα και τα έξοδα σπουδών:

 • Τέλη και χρηματοδότηση

Υποτροφίες και χρηματοδότηση

 • Υποτροφίες Online Learning

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υποτροφίες και τις ευκαιρίες χρηματοδότησης:

 • Αναζήτηση για χρηματοδότηση
 • Αναζητήστε όλες τις ευκαιρίες μεταπτυχιακών σπουδών
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Τελευταία ενημέρωση February 14, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 9, 2019
Duration
Διάρκεια
1 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
15,500 GBP
Information
Deadline
Αυγ. 30, 2019
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Edinburgh, Scotland
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 9, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αυγ. 30, 2019
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 9, 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Edinburgh, Scotland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αυγ. 30, 2019
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών