Επιστήμη δεδομένων στο Microsoft Azure: Μαθήματα προγραμματισμού Big Data, Python και R

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Κατανοήστε τον ρόλο της επιστήμης δεδομένων στο Microsoft Azure και ανακαλύψτε τις βασικές αρχές του προγραμματισμού Python και R.

Αναπτύξτε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την απασχολησιμότητά σας στην επιστήμη των δεδομένων

Η επιστήμη δεδομένων είναι το κλειδί για την εξαγωγή γνώσεων και πληροφοριών για την επίλυση σημαντικών επιχειρηματικών προβλημάτων.

Αυτό το ολοκληρωμένο πρόγραμμα επαγγελματικών πιστοποιητικών από το CloudSwyft - μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες εκμάθησης τεχνολογίας και εργαστηρίων στην Ασία - θα σας προσφέρει τις δεξιότητες επιστήμης δεδομένων που χρειάζεστε για να εργαστείτε στον τομέα της επιστήμης δεδομένων. ένας πολύτιμος τομέας εμπειρογνωμοσύνης στον σημερινό κόσμο εργασίας.

Εξερευνήστε τις βασικές αρχές της επιστήμης δεδομένων στο Microsoft Azure

Χρησιμοποιώντας μεθόδους έρευνας επιστήμης δεδομένων και στατιστική ανάλυση στις βασικές γλώσσες προγραμματισμού Python και R, θα μάθετε για την κατανομή των δεδομένων στο Microsoft Azure, από το πόσο μεγάλη διαφορά υπάρχει μεταξύ των τιμών ως προς το πώς μεμονωμένα χαρακτηριστικά των παρεκτεινόμενων δεδομένων επηρεάζουν το ένα το άλλο .

Συλλέξτε, αναλύστε και μεταμορφώστε δεδομένα για επιχειρηματική ευφυΐα (BI) και κατανοήστε μεγάλα δεδομένα και οπτικοποίηση δεδομένων

Χρησιμοποιώντας μια σειρά από συναρπαστικές διαλέξεις και διαδικτυακές εργαστηριακές δραστηριότητες, θα εξερευνήσετε και θα αναλύσετε ένα ευρύ φάσμα δεδομένων από πολλές πηγές και θα ανακαλύψετε πώς να εφαρμόσετε αρχές αφήγησης στο έργο ανάλυσης.

Θα ασχοληθείτε επίσης με πρακτικές προσεγγίσεις σε προβλήματα δεδομένων και αναλυτικών στοιχείων - όπως μεγάλα δεδομένα και τεχνητή νοημοσύνη (AI) - και θα εξοικειωθείτε με εξισώσεις, λειτουργίες, διαφοροποίηση, βελτιστοποίηση ιστού, γραφήματα και άλλα.

Μελετήστε τις βασικές γλώσσες προγραμματισμού Python και R και κατανοήστε το ρόλο τους στην επιστήμη των δεδομένων

Τόσο η Python όσο και η R είναι γλώσσες προγραμματισμού που χρησιμοποιούνται από επιστήμονες δεδομένων σε όλο τον κόσμο. Θα εξερευνήσετε και τα δύο βασικά τους, συμπεριλαμβανομένης της σύνταξης, των μεταβλητών και των τύπων και θα δημιουργήσετε τις δικές σας οπτικοποιήσεις χρησιμοποιώντας το R για την επιστήμη των δεδομένων.

Θα δείξετε ροή ελέγχου στο python και θα γνωρίσετε το Pandas DataFrame. ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον χειρισμό δεδομένων. Θα εξερευνήσετε επίσης διαφορετικούς τύπους δεδομένων και λειτουργίες χρησιμοποιώντας τη γλώσσα προγραμματισμού Transact-SQL.

Ποιες εργασίες επιστήμης δεδομένων υποστηρίζει αυτό το επαγγελματικό πιστοποιητικό;

Αυτές οι βασικές αρχές της επιστήμης των δεδομένων και των αρχών του μαθήματος μηχανικής μάθησης θα βοηθήσουν στην αναβάθμιση ή τον επαναπροσδιορισμό και στη βελτίωση της απασχολησιμότητάς σας για το μέλλον. Με την επιστήμη των δεδομένων και τις θέσεις εργασίας τεχνητής νοημοσύνης σε υψηλή ζήτηση, οδηγώντας την αύξηση των αναδυόμενων θέσεων εργασίας κατά 37% τα τελευταία τρία χρόνια, αυτές είναι βασικές δεξιότητες για να μάθουμε για το μέλλον της εργασίας.

Θα χτίσετε τις δεξιότητες προγραμματισμού και τεχνολογίας για να απασχοληθείτε σε μια σειρά από ρόλους της βιομηχανίας και σταδιοδρομίες, συμπεριλαμβανομένων επιστημόνων δεδομένων, μηχανικών μηχανικής μάθησης, προγραμματιστών επιχειρηματικής ευφυΐας, ερευνητών επιστήμης δεδομένων και αρχιτεκτόνων υποδομής.

Γιατί το CloudSwyft είναι ο καλύτερος οργανισμός που προσφέρει αυτό το ολοκληρωμένο μάθημα;

Η CloudSwyft Global Systems, Inc., είναι ο κορυφαίος πάροχος τεχνολογικής πλατφόρμας εκπαίδευσης στην Ασία και εξυπηρετεί τους τομείς της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και των εταιρικών επιχειρήσεων.

Ήταν στο προσκήνιο της ανάπτυξης δεξιοτήτων που είναι έτοιμες για το μέλλον σε ένα εύρος γεωγραφικών περιοχών και αυτό το πρακτικό μάθημα σε συνεργασία με τη Microsoft - τη μεγαλύτερη εταιρική εταιρεία λογισμικού στον κόσμο - και το FutureLearn θα σας δώσει όλες τις δεξιότητες που χρειάζεστε προωθήστε την καριέρα σας στην επιστήμη των δεδομένων

Θα λάβετε επίσης κουπόνια βάσει ρόλου της Microsoft για τις βασικές αρχές του Microsoft Azure και τις σχετικές εξετάσεις του Microsoft Azure.

Πότε θα θέλατε να ξεκινήσετε;

Στόχος μας είναι η εκτέλεση των μικρο διαπιστευτηρίων μας κάθε λίγους μήνες. Εγγραφείτε στην ημερομηνία που σας ταιριάζει ή εγγραφείτε για να ενημερωθείτε από έναν σύμβουλο εγγραφής για μελλοντικές εκδόσεις και ενημερώσεις.

  • 11 Ιανουαρίου 2021

Τι θα λάβετε

Ψηφιακό πιστοποιητικό από το Cloudswyft

Ψηφιακό πιστοποιητικό ολοκλήρωσης για ολόκληρο το μικρο διαπιστευτήριο.

Ψηφιακά πιστοποιητικά ολοκλήρωσης για κάθε μεμονωμένο μάθημα σχετικά με τη μικρο-πιστοποίηση.

Πρακτικά ψηφιακά σήματα με κάθε εργαστήριο που μπορούν να μοιραστούν και να προστεθούν στα κανάλια του LinkedIn και των κοινωνικών μέσων.

Κουπόνια εξετάσεων βάσει ρόλων της Microsoft για τα Microsoft Azure AI Fundamentals (AI-900) και το Azure Data Scientist Associate Exam (DP-100)

Όλα τα ψηφιακά σήματα και τα πιστοποιητικά θα είναι πιστοποιημένα με αποκλειστική αλυσίδα και μοναδικά για κάθε μαθητή.

Είστε επιλέξιμοι για αυτό το μικρο διαπιστευτήριο;

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές που θέλουν να ξεκινήσουν μια καριέρα στους τομείς της ανάλυσης, της ψηφιακής επιστήμης και της μηχανικής μάθησης. Για να συμμετάσχετε σε αυτό το μάθημα επαγγελματικών πιστοποιητικών, θα πρέπει να έχετε βασικές γνώσεις μαθηματικών, στατιστικών, προγραμματισμού (η Python θα ήταν πλεονέκτημα) και η ανάλυση νήματος.

Θα πρέπει επίσης να έχετε κάποια εμπειρία στην εργασία με δεδομένα από το Excel, βάσεις δεδομένων ή αρχεία κειμένου, καθώς και την προθυμία να μάθετε μέσω πρακτικών πρακτικών.

Αυτό το μικρο-διαπιστευτήριο είναι κατάλληλο για εσάς;

Αυτό το μάθημα επαγγελματικών πιστοποιητικών έχει σχεδιαστεί για φοιτητές και επαγγελματίες που στοχεύουν να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στους κλάδους και τους τομείς των αναλυτικών στοιχείων, της επιστήμης δεδομένων και των δεξιοτήτων μηχανικής μάθησης. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για όσους θέλουν να γίνουν επαγγελματίες πληροφορικής, επιστήμονες δεδομένων, μηχανικοί και αναλυτές, καθηγητές στατιστικών και επαγγελματίες, και γενικότερα, εκείνοι που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την επιστήμη των δεδομένων.

Μάθηση εστιασμένη σταδιοδρομία από

CloudSwyft Global Systems, Inc.

Το CloudSwyft συνεργάστηκε με τις κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες τεχνολογίας για την παροχή πρωτοποριακών ψηφιακών δεξιοτήτων μάθησης στον σύγχρονο χώρο εργασίας.

Αυτό το μικρο διαπιστευτήριο συνεργάζεται με τη Microsoft

Τι είναι ένα μικρο διαπιστευτήριο;

Τα μικροπιστευτικά στοιχεία έχουν σχεδιαστεί για να σας ικανοποιούν για εργασία σε ταχέως αναπτυσσόμενες βιομηχανίες, χωρίς τη δέσμευση χρόνου και κόστους ενός πλήρους βαθμού. Το μικροπιστευτικό σας μπορεί να είναι αυτόνομο ως ανεξάρτητο διαπιστευτήριο, και μερικά προσφέρουν επίσης ακαδημαϊκή πίστωση για χρήση σε ένα πτυχίο.

Μάθετε online με ειδικούς εκπαιδευτές

Πλήρης διαδικτυακά μαθήματα με επικεφαλής εμπειρογνώμονες άνω των 12-16 εβδομάδων με ειδική ομάδα επαγγελματιών.

+

Πλήρεις αξιολογήσεις βάσει έργου

Δοκιμάστε την κατανόησή σας με διαδικτυακές αξιολογήσεις και ασκήσεις που χαρακτηρίζονται από εκπαιδευτικούς.

+

Κερδίστε επαγγελματικό διαπιστευτήριο

Ολοκληρώστε τη μάθησή σας και περάστε τις αξιολογήσεις σας για να αποκτήσετε ένα διαπιστευμένο διαπιστευτήριο.

=

Προχωρήστε περαιτέρω στην καριέρα σας

Χρησιμοποιήστε το μικρο-διαπιστευτήριό σας ως απόδειξη των εξειδικευμένων δεξιοτήτων σας και προχωρήστε περαιτέρω στον κλάδο σας.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Διαβάστε Λιγότερα
Λονδίνο , Είδος σκωτσέζικου τερριέ , Ώκλαντ , Βαλτιμόρη , Βαρκελώνη , Λούτρο , Bathurst , Μπέργκεν , Biel / Bienne , Μπέρμιγχαμ , Bracknell , Μπρίσμπεϊν Σίτι , Cambridge , Κέιπ Τάουν , Clayton , Crawley , Σαρλότσεβιλ , Delhi , Δουβλίνο , Νταντί , Durham , Εδιμβούργο , Enschede , Έξετερ , Fiesole , Γενεύη , Βασιλικός δήμος του Γκρήνουιτς , Γκρενόμπλ , Γκρόνινγκεν , Λευκάγκαθα , Hsinchu , Ιερουσαλήμ , Καντέρμπερι , Χονγκ Κονγκ , Lancaster , Λιντς , Leicester , Λεύκεν , Μαδρίτη , Μακάτι , Manchester , Μελβούρνη , Ann Arbor , Μίλτον Κέινς , Montreux , Murdoch , Norman Gardens , Νόριτς , Οξφόρδη , Padua , Παρίσι , Darling Heights , ΑΝΑΓΝΩΣΗ , Rehovot , Σεούλ , Σέφιλντ , Κέλυφος , Σαουθάμπτον , Γλασκώβη , Guildford , Σίδνεϊ , Ταϊπέι , Τόκιο , Trondheim , Ουψάλα , Warwick , West Lafayette , Υόρκη , Σικάγο , Νιούκαστλ , Κόβεντρυ + 70 Περισσότερα Λιγότερα
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της σχολής