Επαγγελματικό MBA Online (PMBA)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αναβαθμίστε την καριέρα σας με το ευέλικτο και υψηλής αξίας πρόγραμμα MBA του Bryant 100% online

Μπορείτε να ολοκληρώσετε το MBA σας μέσα σε ένα χρόνο. Υπάρχουν πέντε εισόδους ανά έτος. Ξεκινήστε το πρόγραμμα όταν είναι βολικό για εσάς και την πολυάσχολη εργασία σας!

Γιατί να συνεχίσετε το MBA σας online;

 • Κερδίστε το πτυχίο σας σε ένα χρόνο, ενώ εργάζεστε με πλήρη απασχόληση.
 • Να είστε μέρος και να έχετε πρόσβαση στο εκτεταμένο δίκτυο αποφοίτων του Bryant με 45.000 περήφανοι πτυχιούχους.
 • Αυτό το πρόγραμμα με πολύ ανταγωνιστικές τιμές είναι ιδανικό για τους κατώτερους και ανώτερους επαγγελματίες που έχουν πέντε ή περισσότερα χρόνια ειδικευμένης εργασιακής εμπειρίας.125852_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg Επικαιρότητα / Unsplash

Αποστολή

Η αποστολή του προγράμματος σπουδών Bryant Professional MBA Online είναι να ενισχύσει τους επαγγελματίες που εργάζονται για να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στην επιδίωξη των στόχων σταδιοδρομίας τους, προσφέροντας παράλληλα ευκαιρίες για βελτίωση της απόδοσης των οργανώσεών τους και παροχή ηγεσίας και υπηρεσιών στο επιλεγμένο επάγγελμά τους. Η αφιερωμένη σχολή του Bryant εξοπλίζει με επιτυχία τους μαθητές με τις αναλυτικές, τεχνολογικές και διαπροσωπικές δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της εργασίας σε μια διαφορετική και παγκόσμια αγορά. Μέσω αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα αναπτύξουν μια κατανόηση των θεμελιωδών επιχειρησιακών γνώσεων, θα μάθουν πώς να εφαρμόζουν αυτές τις γνώσεις για την αξιολόγηση, την ανάλυση και την επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων και την ανάπτυξη εμπειρογνωμοσύνης συνδυάζοντας τις βασισμένες σε αξίες ηγετικές αποφάσεις με επιχειρηματική επίλυση προβλημάτων.

Στόχοι μάθησης

 • Κατανοήστε και εφαρμόστε τις επιχειρηματικές γνώσεις: Χρησιμοποιήστε αποτελεσματικά παραδείγματα και έννοιες σε επιχειρηματικούς τομείς για να επιλύσετε επιχειρηματικά προβλήματα.
 • Πραγματοποίηση αποτελεσματικής επικοινωνίας: Ανάπτυξη γραπτών, προφορικών και δεξιώσεων παρουσίασης για την αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ του οργανισμού και των ενδιαφερομένων.
 • Αξιολόγηση των παγκόσμιων προοπτικών: Επίδειξη της ικανότητας ενσωμάτωσης ποικίλων και σφαιρικών προοπτικών για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των θεμάτων διαχείρισης.
 • Διεξαγωγή κριτικής σκέψης: Αναλύστε επιχειρηματικά προβλήματα και καταστάσεις από διάφορες οπτικές γωνίες και καταλήξτε σε κατάλληλες αποφάσεις δημιουργίας αξίας.
 • Εφαρμογή επιχειρηματικής ηγεσίας: Αξιολογήστε το οικονομικό δυναμικό των επιχειρηματικών ευκαιριών, καταρτίστε στρατηγικές που είναι εφαρμόσιμες και επικοινωνήστε με τις συστάσεις πειστικά για να πετύχετε τους στόχους.
 • Εκτελέστε δεοντολογικούς συλλογισμούς: Κατανόηση του ρόλου των ανθρώπινων αξιών σε επιχειρηματικό πλαίσιο και δικαιολόγηση ενός σχεδίου δράσης για τη διαχείριση οποιασδήποτε ηθικής πρόκλησης που αντιμετωπίζει ή εντοπίζει ο οργανισμός.

Πότε μπορώ να ξεκινήσω το πρόγραμμα;

Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες ημερομηνίες έναρξης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. κάθε εξάμηνο είναι 10 εβδομάδες:

 • Χειμερινό εξάμηνο: 4 Ιανουαρίου - 14 Μαρτίου 2020
 • Εαρινό εξάμηνο: 14 Μαρτίου - 23 Μαΐου 2020
 • Θερινό εξάμηνο 1: 23 Μαΐου - 1 Αυγούστου 2020
 • Εξάμηνο 2: 1 Αυγούστου - 10 Οκτωβρίου 2020
 • Εξάμηνο πτώσης: 10 Οκτωβρίου - 19 Δεκεμβρίου 2020

Απαιτήσεις

Πριν ξεκινήσετε το πρόγραμμα, θα πρέπει να ολοκληρώσετε τις στρατηγικές επιτυχίας, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το online πρόγραμμα MBA του Bryant. Θα εξοικειωθείτε με το περιβάλλον της τεχνολογίας στο διαδίκτυο, που παρέχεται από το Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης Blackboard (LMS) και θα παρουσιαστείτε σε καθηγητές, προπονητή επιτυχίας και προσωπικό στο Bryant. Οι δεξιότητες σε απευθείας σύνδεση σπουδών, οι δεξιότητες διαχείρισης χρόνου και η αυτό-κατευθυνόμενη μάθηση θα απευθύνονται επίσης για να εξασφαλίσουν την επιτυχία σας.

Τι πρέπει να περιλαμβάνει η αίτησή μου;

Εκτός από την αίτηση υποψηφιότητας, θα πρέπει να υποβάλετε μια δήλωση στόχων, ένα τρέχον βιογραφικό σημείωμα, μία επαγγελματική σύσταση από έναν επόπτη ή έναν διευθυντή (όχι έναν συνάδελφο), επίσημα αντίγραφα από όλα τα κολέγια / πανεπιστήμια στα οποία παρακολουθήσατε και το τέλος αίτησης παραιτήθηκε από τους αποφοίτους της Bryant).

Προσφέρετε οικονομική βοήθεια;

Οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για κρατικά χορηγία και ιδιωτικά δάνεια εκπαίδευσης. Οι πολίτες και μόνιμοι κάτοικοι των ΗΠΑ ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για οικονομική ενίσχυση συμπληρώνοντας την Ελεύθερη Αίτηση για Ομοσπονδιακή Βοήθεια των Φοιτητών (FAFSA). Επιπλέον, το Bryant University δέχεται πληρωμές απευθείας από διάφορους εργοδότες που έχουν προγράμματα βοήθειας για δίδακτρα. Σε άλλες περιπτώσεις, οι σπουδαστές μπορεί να είναι επιλέξιμοι για την επιστροφή των εκπαιδευτικών εξόδων.

Πώς το πρόγραμμα MBA κατατάσσεται σε σχέση με άλλους;

Το Κολλέγιο Επιχειρήσεων στο Bryant University είναι διαπιστευμένο από το AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Το Bryant είναι ένα από τα μόλις 5% των κολλεγίων και των πανεπιστημίων του κόσμου για να κερδίσει αυτή τη διάκριση. Επίσης, το Bryant MBA συμπεριλήφθηκε στην έκδοση 2018 του "Global MBA Rankings", του ετήσιου οδηγού που κυκλοφόρησε από το CEO Magazine. Το πρόγραμμα αυτό κατατάχθηκε πρόσφατα στην 9η θέση από το College Consensus.

Απαιτήσεις εφαρμογής

Bryant University δεσμεύεται να εγγράφει μαθήματα φοιτητών με ισχυρά διαπιστευτήρια που δείχνουν μεγάλη υπόσχεση επαγγελματικής επιτυχίας. Για να γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα σπουδών Professional MBA Online, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι πτυχιούχοι ενός τετραετούς πανεπιστημίου ή πανεπιστημίου και τουλάχιστον 5 έτη ειδικευμένης εργασιακής εμπειρίας (αξιολογούνται κατά περίπτωση).

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν:

 • Bryant University College of Business Μεταπτυχιακό αίτηση. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση αποδοχής.
 • Επίσημες μεταγραφές από όλα τα κολλέγια και τα πανεπιστήμια που συμμετείχαν.
 • Μια επαγγελματική συστατική επιστολή από έναν διευθυντή ή έναν επόπτη (όχι έναν συνάδελφο). Οι συγγραφείς μπορούν να υποβάλουν γραπτή σύσταση για το επιστολόχαρτο.
 • Δήλωση στόχων (ανώτατο όριο 500 λέξεων). Σκοπός της δήλωσης είναι να εξηγήσει γιατί ο αιτών υποβάλλει αίτηση στο Bryant, το συγκεκριμένο πρόγραμμα, και πώς και οι δύο θα βοηθήσουν τον αιτούντα να επιτύχει ένα μελλοντικό στόχο. Παρακαλείσθε επίσης να αναφέρετε με ποιο ρυθμό σκοπεύετε να παρακολουθήσετε μαθήματα ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την ημερομηνία αποφοίτησής σας.
 • Ένα τρέχον βιογραφικό σημείωμα.
 • Τέλος αίτησης 80 $. (Απαλλαγή από τους αποφοίτους)
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and scienc ... περαιτέρω

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and sciences with a global perspective. Διαβάστε Λιγότερα

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

Ask a Question

Άλλη