Πάρτε πνευματικά ενδιαφέροντα σας στο επόμενο επίπεδο

Είμαστε στο στάδιο πριν από την έναρξη για το Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Η DBA έχει σχεδιαστεί για εκείνους που ενδιαφέρονται για την εφαρμογή της έρευνας των επιχειρήσεων. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τη μελέτη για μια DBA. Ένας φοιτητής μπορεί να έχει ένα συγκεκριμένο προσωπικό ή επαγγελματικό ενδιαφέρον σε ένα συγκεκριμένο τομέα της επιχείρησης ή της διοίκησης που επιθυμούν να αναπτύξουν εξειδικευμένες γνώσεις μέσα Μια DBA είναι επίσης χρήσιμο για εκείνους ανάπτυξη μιας σταδιοδρομίας στην παροχή συμβουλών ή τη διδασκαλία.

Για την ανάθεση της DBA, οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσει μια σειρά από μαθήματα των επιχειρήσεων, ερευνητικά προγράμματα και να υποβάλουν διατριβή. Για την έρευνά τους εργασία, θα συνεργαστεί στενά με έναν επόπτη από την παγκόσμια σχολή μας ανάλογα με την θεματική περιοχή της έρευνάς τους.

Μέση Διάρκεια του Προγράμματος

Το πρόγραμμα θα λάβει κατά μέσο όρο 3 χρόνια για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα. Κανονική Υποψηφιότητα - 3 έως 6 χρόνια? Μπορεί να επεκταθεί μέσω της συνέχισης της υποψηφιότητας και την καταβολή του τέλους συνέχισε υποψηφιότητας

Διατριβή

Κανονικά οι μαθητές θα επιλέξουν ένα θέμα της επιλογής τους, με εισροές από GlobalNxt σχολή.

Προϋποθέσεις Εισόδου

1) Το πτυχίο Μάστερ από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο 2) Ένα ελάχιστο της διαχείρισης τριών ετών ή επαγγελματική εμπειρία 3) Υποβολή 1000-λέξη προτεινόμενο ερευνητικό θέμα σε μια περιοχή αποδεκτό από το School of Business 4) Αποδεικτικά γνώσης της αγγλικής για τους αιτούντες των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική και οι οποίοι δεν έχουν αναλάβει την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα. Οι ελάχιστες απαιτήσεις γλώσσα είναι είτε: - Ακαδημαϊκό IELTS (International English Language Testing Υπηρεσία) βαθμολογία 6,5 με ατομική βαθμολογία εγγράφως τουλάχιστον 6,0? ή - TOEFL (Test της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας) βαθμολογία τουλάχιστον 550 με δοκιμή του Γραπτές Αγγλικά (TWE) βαθμολογία τουλάχιστον 5,0, ή Test TOEFL που βασίζονται στο Internet με ελάχιστη βαθμολογία τουλάχιστον 79? ή - BULATS (Business Language Testing Service) στο επίπεδο 4

Τι είναι το DBA

Το Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (DBA) είναι μια μερικής απασχόλησης επαγγελματική διδακτορικού διπλώματος με διεθνή εμβέλεια και φήμη, με σκοπό να ενισχύσει την εκτελεστική του και την επαγγελματική πρακτική μέσω της εφαρμογής της θεωρίας του ήχου και αυστηρή έρευνα σε πραγματικά και πολύπλοκα προβλήματα στις επιχειρήσεις και τη διαχείριση.

Ενισχύει τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις γνώσεις και τη θεωρία, και την εφαρμογή τους. Το κλειδί για αυτό είναι ένα πρόγραμμα για την ανάπτυξη των προσωπικών, συμβουλευτικές και ερευνητικές δεξιότητες στο πλαίσιο της αυστηρής και σχετική έρευνα.

Στόχοι της DBA

Μια DBA θα σας επιτρέψει να: - Ανάπτυξη καλή κατανόηση των σχετικών εννοιολογικό και θεωρητικό υπόβαθρο των επιλεγμένη περιοχή σας έρευνα στις επιχειρήσεις και τη διαχείριση - Έχετε μια λεπτομερή κατανόηση του εφαρμοστέου τεχνικές για την έρευνα και την προηγμένη ακαδημαϊκή έρευνα και τη διαχείριση - Δημιουργία και ερμηνεία της γνώσης μέσω πρωτότυπης έρευνας. Βελτιώστε τόσο την απόδοσή σας ως μια αντανακλαστική επαγγελματία και επαγγελματική πρακτική σας - Ανάπτυξη προσωπικά, συμβουλευτικές και ερευνητικές ικανότητες να αναλάβουν αυστηρή έρευνα σε προχωρημένο επίπεδο που συμβάλλει στη θεωρία και την πρακτική σε επιχειρήσεις και τη διαχείριση

Ποιος θα πρέπει να εξετάσει μια DBA;

Το πρόγραμμα θα είναι ιδιαίτερα επωφελής για έμπειρους ανώτερα στελέχη, συμβούλους, εκπαιδευτικούς διαχείριση και την επιχειρηματική του σχολείου ακαδημαϊκούς. Μια DBA θα ενισχύσουν την επαγγελματική ικανότητα και την αξιοπιστία, την ανάπτυξη δικτύων, και να παρέχει μια σταθερή βάση για την περαιτέρω εξέλιξη της σταδιοδρομίας ή μια σημαντική κίνηση καριέρας. Οι εργοδότες επωφελούνται από την υποστήριξη των υποψηφίων για την DBA με την προσέλκυση, ανάπτυξη και διατήρηση των βασικών ταλέντο και την οικοδόμηση της γνώσης για το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

DBA και διδακτορικά - Ίση but Different

Η DBA έχει τόσο την αυστηρότητα και τη συνάφεια καθώς συμβάλλει στη θεωρία και την πρακτική σε επιχειρήσεις και τη διαχείριση. Η DBA συνήθως επικεντρώνεται στην έρευνα »σε« οργανώσεις και όχι από την έρευνα «on» οργανώσεις. Είναι πιο πιθανό να περιλαμβάνει διεπιστημονική εργασία και μεικτές μεθόδους και να συμβάλλει στην ανάπτυξη τους μαθητές τη δική του πρακτική και την ανάπτυξη.

Προτεινόμενη έρευνα Θέμα

  • Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν 1.000 περίγραμμα λέξη της προτεινόμενης έρευνας το θέμα τους, ως μέρος της αίτησης εισδοχής τους. Το 1000 περίγραμμα λέξη θα πρέπει να θεωρηθεί ως πρόσθετη βάση για την αξιολόγηση της καταλληλότητας των αιτούντων για το πρόγραμμα και τη διαθεσιμότητα των κατάλληλων εποπτικών αρχών διδακτορικών - Επιπλέον, οι αιτούντες μπορούν να υποχρεωθούν να παρακολουθήσουν μια προσωπική συνέντευξη με τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιχειρήσεων πριν από την αποδοχή στο πρόγραμμα.
  • Η τελική απόφαση όσον αφορά την επιλεξιμότητα και την αποδοχή των επαγγελματικών προσόντων και τομείς έρευνας για την DBA πρόγραμμα στηρίζεται με το School of Business στο Πανεπιστήμιο του GlobaNxt
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποGlobalNxt University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Άλλη