Επαγγελματίας Master στο Μάρκετινγκ & Πωλήσεις

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Τέσσερις από τους Δασκάλους μας αναγνωρίζονται επίσημα μεταξύ των καλύτερων σε διεθνές επίπεδο από την Eduniversal Ranking , στην οποία εμφανίζεται επίσης η περιοχή Marketing.

Κορυφαία 200 - Περιφερειακή κατάταξη στις 9 γεωγραφικές ζώνες

Κατατάχθηκε Ν. 60 σε Μάρκετινγκ, Δυτική Ευρώπη

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το τρέχον επιχειρηματικό περιβάλλον εξελίσσεται ραγδαία. Η παγκοσμιοποίηση, οι νέες τεχνολογίες πληροφοριών και τα καινοτόμα κανάλια διανομής αλλάζουν την προοπτική του μάρκετινγκ. Οι εταιρείες απαιτούν όλο και περισσότερους επαγγελματίες που είναι ικανοί να οδηγήσουν αυτές τις αλλαγές και να μετατρέψουν αυτές τις ευκαιρίες σε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Η αγορά απαιτεί επαγγελματίες με σταθερή εκπαίδευση, οι οποίοι έχουν καλή γνώση των νέων σύγχρονων τάσεων και τεχνολογιών μάρκετινγκ και πωλήσεων, με εμπειρία και γνώση των οργανωτικών πτυχών που δημιουργούν εταιρική αξία και που έχουν στέρεες διαχειριστικές δεξιότητες. Οι καταναλωτές γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί και έχουν πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες, οπότε γνωρίζουν πλήρως τι θέλουν και χρειάζονται.

Αυτό το Master προσφέρει στους συμμετέχοντες:

 1. Στερεά προωθημένη και εντατική εκπαίδευση και γνώση μάρκετινγκ & πωλήσεων,
 2. Διδακτική μεθοδολογία για την αναβάθμιση δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες για την αποτελεσματική ανταπόκριση στην τρέχουσα αγορά και για να είναι ο μοχλός αλλαγής στην εταιρεία και την επιχείρησή σας
 3. Δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψει τις υπάρχουσες τεχνολογίες και τις τρέχουσες τάσεις σε ανταγωνιστικό επαγγελματικό πλεονέκτημα.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις τρέχουσες βέλτιστες πρακτικές μάρκετινγκ και πωλήσεων και πώς εφαρμόζονται επιτυχώς στις επιχειρηματικές πρακτικές ψηφιακού μάρκετινγκ και στα κοινωνικά μέσα.

Αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για πλήρως απασχολούμενους επαγγελματίες και διευθυντές, καθώς η λειτουργία εξ αποστάσεως εκπαίδευσης δίνει την ευελιξία να προγραμματίζει σχέδια σπουδών και εργασίες προσαρμοσμένες στον τρόπο ζωής των συμμετεχόντων.

Οι λόγοι για τους οποίους

 • Διεθνές Bootcamp στη Βαρκελώνη ή στη Ρώμη

Rome Business School σας προσφέρει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις ικανότητές σας και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σχετικά με την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και άλλα βασικά θέματα στον επιχειρηματικό κόσμο, συμμετέχοντας στα Διεθνή Προγράμματα μας στη Ρώμη ή τη Βαρκελώνη, όπου μπορείτε επίσης να επεκτείνετε το επαγγελματικό σας δίκτυο. Το bootcamp στη Ρώμη περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα, ενώ το πρόγραμμα κατοικιών στη Βαρκελώνη διατίθεται με επιπλέον κόστος.

 • Πρόγραμμα Soft Skills

Τα θεμέλια μιας σταθερής και επιτυχημένης καριέρας είναι, χωρίς αμφιβολία, οι πολύ απαιτημένες και γιορτές Soft Skills, ικανότητες που βρίσκουν πρακτικές χρήσεις σε κάθε εργασιακό περιβάλλον και επιχειρηματικό χώρο. Το πρόγραμμα Soft Skills θα σας παρέχει λεπτομερή και λεπτομερή γνώση και εξοικείωση με αυτές τις προσωπικές μαλακές δεξιότητες, διευκολύνοντας την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξή τους.

Σε αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα ειδικευτείτε σε 5 μαθήματα Soft Skills για αναβάθμιση δεξιοτήτων (με την πιστοποίηση που παρέχεται):

 • Συναισθηματική νοημοσύνη
 • Δημόσια ομιλία για επιχειρήσεις
 • Χρόνος, άγχος και αυτοδιαχείριση
 • Διαπολιτισμική επικοινωνία
 • Σύγκρουση, επίλυση προβλημάτων και διαπραγματεύσεις
 • Δικτύωση και συνεργάτες

Rome Business School έχει σταθερές συνεργασίες με πολλές παγκοσμίως γνωστές κορυφαίες εταιρείες. Για να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές μας μπορούν να χτίσουν ένα ισχυρό επαγγελματικό δίκτυο, διοργανώνουμε συνεχώς συναντήσεις, επισκέψεις, εκδηλώσεις και διαλέξεις με εκπροσώπους από κορυφαία επιχειρηματικά οικοσυστήματα, ενθαρρύνοντας την αλληλεπίδραση μεταξύ κορυφαίων επαγγελματιών και των μαθητών και διευκολύνοντας τη διαδικασία μάθησης.

Διαδρομή καριέρας

Η εξειδικευμένη και επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών καριέρας παρέχει στους συνοδούς μας ένα εξατομικευμένο μονοπάτι σταδιοδρομίας ειδικά σχεδιασμένο για να διαμορφώνει το δικό του επαγγελματικό προφίλ ώστε να καταστεί ανταγωνιστική μορφή στην σημερινή αγορά εργασίας. Εργαστήρια που εστιάζουν στο πιο καυτό θέμα της αναζήτησης εργασίας και της δικτύωσης σταδιοδρομιών, οι ατομικές συναντήσεις συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, η αποκλειστική εκδήλωση « Rome Business School Talent Focus» και τα πιο ανεκτίμητα οφέλη είναι στη διάθεσή σας για να εξασφαλίσετε την καλύτερη αρχή ή μια μεγάλη ώθηση στην καριέρα σας!

Δομή

Η επαγγελματική μορφή του Master Rome Business School της Rome Business School στο Μάρκετινγκ & Πωλήσεις είναι δομημένη για να παρέχει στους συμμετέχοντες μια ολοκληρωμένη προετοιμασία για τον τομέα Μάρκετινγκ & Πωλήσεων και κρίσιμες πτυχές άλλων σχετικών τομέων, ξεκινώντας με μια ευρεία επισκόπηση του ευρύτερου κόσμου διαχείρισης και στη συνέχεια προχωρώντας. να αναλύσει όλα τα συγκεκριμένα θέματα και πτυχές του Μάρκετινγκ & Πωλήσεων, καθώς και να παρέχει μια εις βάθος εικόνα για την καινοτόμο και υπεύθυνη ηγεσία, τις τρέχουσες και τις μελλοντικές τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές της βιομηχανίας, καθώς και πώς μπορούν να εφαρμοστούν αποτελεσματικά στο Marketing & Βιομηχανία πωλήσεων.

Περιεχόμενα

 • Εστίαση και εξειδίκευση

Αναπτύξτε τις ικανότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση και την ενίσχυση νέων αναγκών σε διαφορετικούς τομείς του οργανισμού. Προσδιορίστε και αναπτύξτε αποτελεσματικές διαχειριστικές στρατηγικές για εταιρείες μάρκετινγκ και πωλήσεων.

Σε αυτήν την πρώτη διδακτική ενότητα, θα έχετε την ευκαιρία να ειδικευτείτε σε:

 • Εξασφάλιση διαχείρισης μάρκετινγκ
 • Εξασφάλιση διαχείρισης πωλήσεων
 • Ψηφιακό μάρκετινγκ και πωλήσεις απόδοσης
 • Στρατηγικές πωλήσεων και μάρκετινγκ
 • Να είστε επικεφαλής του μέλλοντος

Μάθετε για τις νέες τάσεις και την καινοτομία στη βιομηχανία μάρκετινγκ και πωλήσεων, με έμφαση στις βέλτιστες πρακτικές του μέλλοντος.

Συγκεκριμένα, θα είστε προετοιμασμένοι για τα ακόλουθα θέματα των Νέων τάσεων και των μελλοντικών προκλήσεων στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις:

 • Μελλοντικές τάσεις και μελλοντικές προκλήσεις του μάρκετινγκ και των πωλήσεων
 • Καινοτομία μάρκετινγκ - Νέο προϊόν
 • Βέλτιστες πρακτικές μάρκετινγκ και πωλήσεων για το 2021 (Μελέτες περιπτώσεων)
 • Ηθική στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ
 • Πρόγραμμα Capstone

Έργο ομαδικής εργασίας με σκοπό την ανάπτυξη είτε ενός σχεδίου μάρκετινγκ & πωλήσεων που θα επιτύχει έναν επιχειρηματικό στόχο στον τομέα του μάρκετινγκ και των πωλήσεων, μιας υπάρχουσας ή πλασματικής εταιρείας στη βιομηχανία μάρκετινγκ και πωλήσεων Ή για να εργαστεί σε μια επιχειρηματική πρόκληση που προτείνουν οι συμμετέχοντες για την επίλυση ενός προβλήματος στις εταιρείες όπου εργάζονται οι συμμετέχοντες. Όλες οι ομάδες καθοδηγούνται από την αρχική φάση του έργου.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου capstone, οι μαθητές θα πρέπει να είναι σε θέση:

 • Σκεφτείτε κριτικά
 • Εφαρμογή δημιουργικών λύσεων και επίλυση διαχειριστικών προβλημάτων
 • Εφαρμόστε και συνδέστε τη θεωρία με την πρακτική
 • Κοινοποιήστε και παρουσιάστε τις επιχειρηματικές αναφορές / ιδέες πιο αποτελεσματικά
 • Διεξαγωγή επιχειρηματικής έρευνας και επιχειρηματικής ανάλυσης
 • Επιδείξτε συνεργατικές ηγετικές ικανότητες
 • Εργαστείτε αποτελεσματικά σε ομάδες
 • Επικοινωνήστε διαπολιτισμικά και κάντε συμβιβασμούς για έναν κοινό στόχο
 • Θέστε στόχους και εφαρμόστε αποτελεσματικά έργα

Μεθοδολογία

Ο Δάσκαλος θα διδαχθεί μέσω διαδραστικών μετωπικών διαλέξεων, ανάλυσης μελέτης περιπτώσεων, ασκήσεων στην τάξη, συζητήσεων, ρόλων, ασκήσεων ομαδικής εργασίας, συζητήσεων βίντεο, επιχειρηματικής ανάλυσης και συνεδριών παρουσίασης μαθητών.

Οι μελέτες περιπτώσεων θα χρησιμοποιηθούν για να προκαλέσουν συζήτηση και να απεικονίσουν πραγματικά επιχειρηματικά και επικοινωνιακά ζητήματα. Οι μαθητές θα ενθαρρυνθούν να διαβάσουν ευρέως και να συμμετάσχουν σε συζήτηση και συζήτηση. Η διδακτική μεθοδολογία βασίζεται στην εκμάθηση δράσης, μέσω της οποίας οι εκπαιδευτικοί εφαρμόζουν μια προσέγγιση με επίκεντρο τον μαθητή, εμπλέκουν μαθητές και παρέχουν δραστηριότητες που επιτρέπουν στους μαθητές να εφαρμόσουν τις αποκτηθείσες γνώσεις. Όλοι οι εκπαιδευτικοί χρησιμοποιούν ενεργές μεθόδους μάθησης στην τάξη, οι οποίες είναι επίσης κατάλληλες για αλληλεπιδραστική συμμετοχή μαθητών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Υπηρεσίες Καριέρας

Rome Business School υποστηρίζει τους μαθητές του ακόμη και πέρα από το ακαδημαϊκό περιβάλλον, παρέχοντάς τους καθοδήγηση και βοήθεια στην ανάπτυξη ενός ισχυρού επαγγελματικού προφίλ που αντικατοπτρίζει τις πιο αναζητούμενες ικανότητες στην τρέχουσα αγορά εργασίας.

Αυτό το Master θα ενισχύσει τις ικανότητές σας και θα σας επιτρέψει να αναλάβετε ευθύνες στα τμήματα μάρκετινγκ και πωλήσεων οποιασδήποτε εταιρείας, ενώ παράλληλα θα αναπτύξετε τις ικανότητές σας στα ακόλουθα επαγγελματικά προφίλ:

 • Διευθύνων Σύμβουλος Μάρκετινγκ (ΚΟΑ)
 • Διευθυντής πωλήσεων
 • Διευθυντής Εμπορικού Τμήματος
 • Υπεύθυνος προϊόντων
 • Υπεύθυνος καταστήματος
 • Διαχειριστής κατηγορίας
 • Βασικός διαχειριστής λογαριασμών
 • Παγκόσμιος διευθυντής μάρκετινγκ
 • Εμπορικός Διευθυντής Marketing
 • Τεχνικός μάρκετινγκ
 • Τεχνικός πωλήσεων
 • Διαχειριστής ψηφιακού μάρκετινγκ

Bootcamp σε όλο τον κόσμο

Βελτιώστε τις επιχειρηματικές σας δεξιότητες και δοκιμάστε τις με την απόλυτη πρόκληση: το αποκλειστικό Bootcamp της Rome Business School στη Βαρκελώνη, οργανωμένο σε συνεργασία με το EAE Business School, μια όμορφη πόλη στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και μεταξύ των πιο παραγωγικών οικοσυστημάτων εκκίνησης και, Για διαδικτυακούς φοιτητές, το Bootcamp στη Ρώμη συμπεριλαμβάνεται στην τιμή εγγραφής: απλά σκεφτείτε την πτήση και τη διαμονή, θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα!

Συμμετάσχετε σε ένα προηγμένο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να σας φέρει αντιμέτωπους με ρεαλιστικά επιχειρηματικά σενάρια για επίλυση και να σας προσφέρει έναν πρακτικό τρόπο μάθησης και ανάπτυξης δεξιοτήτων. Όλα με την επαγγελματική υποστήριξη ενός εκπαιδευτή από κορυφαίες εταιρείες εργασίας!

Υποτροφίες και δίδακτρα

Τα δίδακτρα για αυτό το Master είναι 3.900 ευρώ (περιλαμβάνεται ΦΠΑ) η πληρωμή του τέλους συμμετοχής είναι εγκατεστημένη.

Μπορεί να καταβληθεί:

 • σε 4 δόσεις χωρίς ενδιαφέρον
 • σε μια ενιαία λύση (η επιλογή αυτή παρέχει στον φοιτητή έκπτωση 10% στο συνολικό ποσό των διδάκτρων)

Σύμφωνα με το ατομικό προφίλ, την εμπειρία και τα αποδεδειγμένα κίνητρα, στον υποψήφιο μπορεί να απονεμηθεί υποτροφία που καλύπτει μέρος της συνολικής αμοιβής (έως και 25%). Πράγματι, το Rome Business School προσφέρει την ευκαιρία στους πιο άξιους υποψηφίους να επωφεληθούν από 5 διαφορετικούς τύπους υποτροφιών. Αυτές οι μερικές οικονομικές καλύψεις μπορούν να αποτελούνται από 6 μήνες άτοκης χρηματοδότησης. Παρακάτω, μια λίστα με τις διαθέσιμες επιχορηγήσεις:

 1. Υποτροφία Ακαδημαϊκής Αριστείας: απονέμεται σε υποψηφίους που έχουν επιδείξει εξαιρετική απόδοση στην πιο πρόσφατη ακαδημαϊκή τους καριέρα, είτε είναι μεταπτυχιακός είτε προπτυχιακός.
 2. Υποτροφία δια βίου μάθησης: προορίζεται για υποψηφίους που επιδεικνύουν μια συνεχή, αυτοκινούμενη επιδίωξη γνώσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων.
 3. Εκτελεστική επιχορήγηση γυναικών: Το Rome Business School προσπαθεί να αυξήσει την προώθηση της αναλογίας των γυναικών σε εκτελεστικές θέσεις και να αυξήσει την ισότητα των φύλων στο χώρο εργασίας. Πράγματι, αυτή η επιχορήγηση στοχεύει στην ενίσχυση της ικανότητας των μαθητών μας να υλοποιήσουν τις δυνατότητές τους, την ικανότητα ηγεσίας και τις επαγγελματικές τους προσδοκίες.
 4. Επιχειρηματική επιχορήγηση: στόχος μας είναι να τροφοδοτήσουμε το επιχειρηματικό πνεύμα των μαθητών μας με εξαιρετικές επιχειρηματικές ιδέες χρησιμοποιώντας αυτήν την επιχορήγηση, που απονέμεται σε διευθυντές ΜΜΕ, αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες και άτομα με το δικό τους επιχειρηματικό σχέδιο.
 5. Better Managers for a Better World: προοριζόταν για εκείνους τους υποψηφίους που επιδεικνύουν σαφή, μελλοντικά προσανατολισμένα κίνητρα με στόχο τη βελτίωση της οικονομίας, της κοινωνίας και του κόσμου γύρω τους.

Ο διαγωνισμός για υποτροφίες αυξάνεται καθώς πλησιάζει η ημερομηνία έναρξης και τα χρήματα είναι περιορισμένα, γι 'αυτό συνιστάται να υποβάλετε το αίτημα το συντομότερο δυνατό.

Για να υποβάλετε αίτηση για υποτροφία, είναι απαραίτητο να στείλετε μια παρακινητική επιστολή που να μην υπερβαίνει τις 300 λέξεις μαζί με το βιογραφικό σημείωμα και την τεκμηρίωση κατά την υποβολή της αίτησης εισδοχής στο Masters. Η επιλεξιμότητα για πιθανή υποτροφία θα αποφασιστεί από την ακαδημαϊκή επιτροπή της Rome Business School κατά την αξιολόγηση της αίτησης του υποψηφίου.

Για να γράψει μια κινητήρια επιστολή για μια υποτροφία, ο αιτών πρέπει να αναφέρει:

 • Αυτό που διακρίνει τον αιτούντα από τους άλλους υποψηφίους;
 • Επαγγελματικοί στόχοι και φιλοδοξίες.

Διαδικασία εισαγωγής

Rome Business School εργάζεται σκληρά για να διατηρήσει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στα προγράμματα που προσφέρουμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, προκειμένου να διασφαλιστεί η επιλεξιμότητα των υποψηφίων, όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να υποβληθούν και να περάσουν επιτυχώς μια διαδικασία επιλογής δομημένη ως εξής:

 1. Αξιολόγηση των διαπιστευτηρίων
 2. Επιβεβαίωση εφαρμογής
 3. Συνέντευξη επιλογής
 4. Εισαγωγές
 5. Εγγραφή

Η διαδικασία εισδοχής έχει ως στόχο να επαληθεύσει την επιλεξιμότητα του υποψηφίου για να παρακολουθήσει το Master. Το ακαδημαϊκό ιστορικό του υποψηφίου, οι προηγούμενες εμπειρίες στα θέματα που καλύπτονται από το Master και τα κίνητρα θα είναι θέματα της αξιολόγησης. Μόλις αποσταλεί, η αίτηση θα αξιολογηθεί από την ακαδημαϊκή επιτροπή της Rome Business School της Rome Business School . Προκειμένου να διασφαλιστεί η καταλληλότητα της εφαρμογής, είναι σημαντικό να παραδοθούν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα.

Βαθμός

Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα θα λάβουν διπλή πιστοποίηση: δίπλωμα της Rome Business School και επίσημη πιστοποίηση από το Universidad Internacional de Valencia (VIU), το οποίο παρέχει 60 διεθνώς αναγνωρισμένες μονάδες (60 ECTS).

Μετάβαση ξεκινήστε το υπόλοιπο της ζωής σας!

Αν ψάχνετε για υψηλής ποιότητας προηγμένη εκπαίδευση σε έναν συγκεκριμένο επιχειρηματικό τομέα, αμέτρητες ευκαιρίες για ανάπτυξη δεξιοτήτων και δοκιμές στον εαυτό σας, τρόπους για να επεκτείνετε το επαγγελματικό σας δίκτυο και να έρθετε σε επαφή με ελίτ επαγγελματίες που εργάζονται σε διάφορους τομείς επιχειρήσεων, έχουμε ακριβώς το πρόγραμμα για εσάς . Από εκεί, εξαρτάται από εσάς! Η αποφασιστικότητα και η προθυμία σας να μάθετε και να δοκιμάζετε νέους τρόπους σκέψης είναι όλα όσα χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο ένα από τα προγράμματά μας και να αρχίσετε να κάνετε το δρόμο σας προς την κατεύθυνση της επιτυχίας στην καριέρα σας.

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... περαιτέρω

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Διαβάστε Λιγότερα
Ρώμη , Ιταλία Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη