Επίπεδο 3 στην εκπαίδευση και την κατάρτιση - Aet (new Pttls)

Study 365

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επίπεδο 3 στην εκπαίδευση και την κατάρτιση - Aet (new Pttls)

Study 365

Σας ενδιαφέρει η διδασκαλία; Θα θέλατε να εμπνεύσετε την επόμενη γενιά; Ίσως θέλετε να συνεχίσετε να σπουδάζετε;

Αυτό το μάθημα από τη Μελέτη 365 είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μπει στη διδασκαλία. Προσφέρουμε μια εισαγωγή στη διδασκαλία ως επάγγελμα, έτσι θα έχετε μια βαθιά κατανόηση του ρόλου στο σύνολό του, των καθημερινών καθηκόντων, του πώς μπορείτε να παρέχετε εξαιρετικά μαθήματα, πώς να σχεδιάζετε μαθήματα και πώς να κάνετε εποικοδομητική ανατροφοδότηση. Αυτό το μάθημα είναι ένα τέλειο θεμέλιο για τους σπουδαστές που επιθυμούν να συνεχίσουν να σπουδάζουν περαιτέρω ή που θέλουν να ξεκινήσουν την εργασία τους σε ένα διδακτικό περιβάλλον.

Τι θα μάθω;

 • Ο ρόλος, οι ευθύνες και τα όρια ενός ρόλου στη διδασκαλία
 • Κατάλληλες προσεγγίσεις διδασκαλίας και εκμάθησης
 • Δεξιότητες προγραμματισμού συνεδρίας
 • Πώς να παραδώσετε μαθήματα κίνητρα
 • Διαφορετικές μέθοδοι αξιολόγησης και τήρηση αρχείων
 • Σχετική νομοθεσία, κανονισμοί και κώδικες δεοντολογίας

Η εκμάθηση με τη Μελέτη 365 έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το υλικό του μαθήματος παραδίδεται κατευθείαν σε εσάς και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Δημιουργείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες, οι οποίες είναι ενημερωμένες και εύκολα κατανοητές.

Αυτό το μάθημα αποτελείται από επαγγελματικά διηγημένες ενότητες ηλεκτρονικής μάθησης, διαδραστικές κουίζ, εξετάσεις και εξετάσεις. Όλα παρέχονται μέσω συστήματος που θα έχετε πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για 365 ημέρες (12 μήνες). Μια αποτελεσματική υπηρεσία υποστήριξης και υλικά μελέτης θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη σας για να εξασφαλίσετε τα προσόντα σας.

Ποιος είναι;

Αυτό το μάθημα είναι ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης για όσους επιθυμούν μια καριέρα στη διδασκαλία.

Περιγραφή Μαθήματος:

Για να αποκτήσουν το Επίπεδο 3 στην Εκπαίδευση και Κατάρτιση, οι φοιτητές πρέπει να αποκτήσουν τουλάχιστον 12 μονάδες, συμπεριλαμβανομένων τριών πιστώσεων από την υποχρεωτική μονάδα (Μονάδα 1). Θα μελετήσετε τις ακόλουθες 3 μονάδες σε αυτό το μάθημα για να κερδίσετε ένα Επίπεδο 3 στην Εκπαίδευση και Κατάρτιση (QCF).

ομάδα Α

Μονάδα 01 Κατανόηση των ρόλων, των ευθυνών και των σχέσεων στην εκπαίδευση και την κατάρτιση (3 μονάδες).

Ομάδα Β

Μονάδα 02 Κατανόηση και χρήση προσεγγίσεων διδασκαλίας και μάθησης χωρίς αποκλεισμούς στην εκπαίδευση και την κατάρτιση (6 μονάδες).

ομάδα Γ

Τμήμα 03 Κατανόηση της αξιολόγησης στην εκπαίδευση και την κατάρτιση (3 μονάδες).

Η μέθοδος αξιολόγησης:

Δεν απαιτείται επίσημη εξέταση για αυτό το μάθημα. Οι εγγεγραμμένοι εκπαιδευόμενοι εκδίδουν μια σειρά από γραπτές 3 αναθέσεις (χαρτοφυλάκιο) που καλύπτουν τις 3 βασικές μονάδες που μελετήθηκαν και μία διδασκαλία μικροδιδασκαλίας (ελάχιστη παρουσίαση διδασκαλίας 15 λεπτών). Μπορείτε να υποβάλλετε καταγεγραμμένα βίντεο της παρουσίασής σας ως μέρος των πρακτικών εξετάσεων.

Αυτές οι 3 αναθέσεις (χαρτοφυλάκιο) πρέπει να ολοκληρωθούν και να υποβληθούν ηλεκτρονικά εντός 4 μηνών από την έναρξη του μαθήματος προκειμένου να αποκτήσουν τα προσόντα. Ωστόσο, εάν θέλετε να ολοκληρώσετε την πορεία σας νωρίτερα, μπορεί να γίνει με την ολοκλήρωση των αξιολογήσεών σας και την πολύ μικρή διδασκαλία. Επιπλέον, £ 199 χρεώνεται για την αξιολόγηση και το πιστοποιητικό και πρέπει να πληρώσετε αυτό όταν υποβάλλετε τις αξιολογήσεις σας μόνο (δεν απαιτείται όταν εγγραφείτε).

Πιστοποίηση:

Οι επιτυχείς υποψήφιοι θα λάβουν πιστοποιητικό εκπαίδευσης και κατάρτισης επιπέδου 3 από τους φορείς απονομής του NCFE και της Pearson (Edexcel) στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι επί του παρόντος αναγνωρίζονται από την OFQUAL και το Τμήμα Εκπαίδευσης και Δεξιοτήτων.

Προϋποθέσεις εισαγωγής:

 • Απαιτείται βασική κατανόηση της αγγλικής γλώσσας, γραμματισμού, αριθμητικής και ΤΠΕ.
 • Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 19 ετών και άνω.

Απαιτούμενα από εσάς έγγραφα:

Θα σας ζητηθεί να προσκομίσετε έγγραφα ταυτότητας, όπως διαβατήριο ή άδεια οδήγησης.

Διαδρομή Καριέρας:

 • Μπορείτε να εργαστείτε και να διδάξετε στον τομέα της δια βίου μάθησης ως Δάσκαλος ή Εκπαιδευτής.
 • Θα μπορούσατε επίσης να συνεχίσετε να σπουδάζετε ένα πιστοποιητικό επιπέδου 4 στην εκπαίδευση και την κατάρτιση και στη συνέχεια ένα δίπλωμα επιπέδου 5 στην εκπαίδευση και την κατάρτιση.

Πώς υποβάλλονται οι αναθέσεις;

Οι υποβολές υποβάλλονται ηλεκτρονικά (ηλεκτρονικά) μέσω της online φοιτητικής σας πύλης.

Αυτή είναι μια ειδική τιμή προώθησης για την πρόσβαση για online μελέτη του επιπέδου 3 στο μάθημα εκπαίδευσης και κατάρτισης (PTLLS). Αγοράστε το μάθημά μας σήμερα και αρχίστε να μελετάτε.

Παρακαλώ σημειώστε:

Επιπλέον, £ 199 χρεώνεται για την αξιολόγηση και το πιστοποιητικό και πρέπει να πληρώσετε αυτό όταν υποβάλετε τις αξιολογήσεις σας μόνο (δεν χρειάζεται να πληρώσετε αυτό κατά την εγγραφή σας).

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 10, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
70 GBP
ανά 180 ημέρες
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών