διπλή πλοίαρχος διοίκησης επιχειρήσεων / πλοίαρχος του προγράμματος για τη δημόσια υγεία (MBA / mph) σε απευθείας σύνδεση

Benedictine University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

διπλή πλοίαρχος διοίκησης επιχειρήσεων / πλοίαρχος του προγράμματος για τη δημόσια υγεία (MBA / mph) σε απευθείας σύνδεση

Benedictine University

Το ευρύ πρόγραμμα σπουδών που καλύπτει το / MPH σε απευθείας σύνδεση πτυχιακό πρόγραμμα MBA Διπλό σας εκθέτει στην επιχείρηση, αναλυτικές και στρατηγικές δεξιότητες σχεδιασμού που καλύπτεται σε ένα παραδοσιακό MBA. Παρέχει επίσης μια σε βάθος μελέτη των κρίσιμων ζητημάτων δημόσιας υγείας που αντιμετωπίζει η παγκόσμια κοινότητα μας και σας δίνει τα απαραίτητα για να κάνουν αντίκτυπο εργαλεία. Οι απόφοιτοι κερδίζουν δύο βαθμούς πλήρη μάστερ σε ένα βελτιωμένο πρόγραμμα που μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο χρόνο και με μικρότερο κόστος από ό, τι θα χρειαζόταν για να τελειώσει το καθένα ξεχωριστά.

Σε αυτό το πρόγραμμα, θα αποκτήσουν μια σε βάθος κατανόηση της διαχείρισης, οικονομικά, λογιστικά, το μάρκετινγκ, το στρατηγικό σχεδιασμό, τις διεθνείς επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα. Αυτές οι δεξιότητες μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα σε μια ποικιλία των ρόλων στο περιβάλλον, τη δημόσια υγεία, όπως η διαχείριση ενός κοινοτικού οργανισμού υγείας ή εργάζονται σε ένα εταιρικό τμήμα ευεξίας. Περισσότερο από ακριβώς ένα πτυχίο στη διοίκηση της διαχείρισης της υγειονομικής περίθαλψης, η διπλή MBA / MPH θα σας δώσει μια ολοκληρωμένη κατανόηση των βέλτιστων πρακτικών που θα πρέπει να αποτελέσει το θεμέλιο της κάθε καλά-run οργανισμούς φροντίδας υγείας, είτε για κερδοσκοπικούς ή όχι-για-κέρδους.

Dual / MPH πτυχίο MBA σας σε απευθείας σύνδεση μπορεί να σας βοηθήσει να διακρίνουν τον εαυτό σας σε ένα γεμάτο χώρο των επαγγελματιών. Θα είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις πολύπλοκες προκλήσεις της υγειονομικής περίθαλψης από την πλευρά των επιχειρήσεων και παρέχουν αποτελεσματικές λύσεις που μπορούν να βελτιώσουν την υγεία των ατόμων και ολόκληρων κοινοτήτων.

Γιατί να επιλέξετε Βενεδικτίνων σε απευθείας σύνδεση διπλή MBA / MPH;

  • Με κερδίζοντας διπλή MBA / MPH σας online στο Βενεδικτίνων, θα λάβετε όλα τα οφέλη που προσφέρει Βενεδικτίνων με την πλούσια ιστορία που εκτείνεται πάνω από 127 χρόνια της ακαδημαϊκής αριστείας
  • Συμπληρώστε μαθημάτων σας σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα με απευθείας σύνδεση, διαδραστική μορφή μας
  • Κερδίστε το ίδιο σεβαστή διαπιστευτηρίων ως σπουδαστές στο παραδοσιακό, στις πανεπιστημιουπόλεις πρόγραμμα
  • Ζητήστε βοήθεια από την προσωπική σύμβουλος πλήρους απασχόλησης σας όταν το χρειάζεστε

Γιατί Βενεδικτίνων on-line;

Δεν υπάρχουν απαιτήσεις VISA - Βενεδικτίνων προσφέρει προγράμματα σε απευθείας σύνδεση που σας επιτρέπει να κερδίσετε μια Ηνωμένες Πολιτείες της εκπαίδευσης στην άνεση του σπιτιού σας.

Διαπίστευση: Πανεπιστήμιο Βενεδικτίνων είναι διαπιστευμένος σε περιφερειακό επίπεδο από την Ανώτατη Επιτροπή Μάθησης της Βορείου Κεντρικής Ένωσης κολέγια και σχολεία (ΕΑΑ) και το Master of Science στο πρόγραμμα Νοσηλευτική διαθέτει διαπίστευση από την Επιτροπή για Collegiate Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης (CCNE).

Αναγνωρισμένη: Named η ταχύτερα αναπτυσσόμενη University στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Χρονικό της Ανώτατης Εκπαίδευσης και κατατάσσεται μεταξύ Αμερικής Top Κολέγια από το περιοδικό Forbes.

Τηρούνται: Σε απευθείας σύνδεση μας οι μαθητές κερδίζουν το ίδιο σεβαστή διαπιστευτηρίων τους φοιτητές που φοιτούν στην πανεπιστημιούπολη.

Προσιτό: Βενεδικτίνων Πανεπιστήμιο Online προσφέρει προσιτές ευκαιρίες σπουδών και υποτροφιών.

Μικρές Class Μέγεθος: Σε απευθείας σύνδεση προγράμματα του Πανεπιστημίου Βενεδικτίνων προσφέρουν μικρά μεγέθη τάξη και την προσωπική φροντίδα που αναμένεται από ένα top-tier, ιδιωτικό πανεπιστήμιο.

Ευκολία: Αποκτήστε πρόσβαση μαθημάτων σας οπουδήποτε μέσω βολικό, σε απευθείας σύνδεση σειρές μαθημάτων που υποστηρίζονται από εξαιρετική τεχνική υποστήριξη 24x7.

Πολύ Interactive: Αλληλεπιδρούν πλήρως με τους καθηγητές σας και τους άλλους μαθητές στο μοναδικό περιβάλλον εικονικής τάξης μας.

Παγκόσμια Δικτύωση: Έχουμε φοιτητές και απόφοιτους από όλα τα 50 κράτη και πάνω από 17 χώρες.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Οι αλλοδαποί φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν την αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού διαπιστευτηρίων αξιολογητές (ΟΕΕ) ή Εκπαιδευτικό προοπτικές για βαθμό μεταγραφές ρουλεμάν για την εκτίμηση της προηγούμενης μάθησης και σε άλλες χώρες, όπως συγκρίνεται με την εκπαίδευση των ΗΠΑ.

Πρέπει να κατέχουν πτυχίο αντίστοιχου επιπέδου Bachelor σε μια 4-ετών πρόγραμμα σπουδών των ΗΠΑ Bachelor.

Όλες οι διεθνείς φοιτητές πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν εκπληρώσει τις απαιτήσεις αγγλικής επάρκειας για το πρόγραμμα σπουδών στο οποίο υποβάλλουν αίτηση. Οι μαθητές που ισχύουν για μεταπτυχιακά προγράμματα πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • TOEFL Βίβλος Βασισμένο Test: 550
  • TOEFL που βασίζονται στο Internet Test: 78
  • IELTS εξετάσεις: 6.0

Ξεκινήστε Ημερομηνίες

  • 10/20/2014 - 01/05/2015 - 03/02/2015 - 04/27/2015 - 22/06/2015 - 24/08/2015 - 10/19/2015
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Chicago, Illinois
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένες Πολιτείες - Lisle, Illinois
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένες Πολιτείες - Lisle, Illinois
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένες Πολιτείες - Chicago, Illinois
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών