Διευθυντής Διοίκησης Επιχειρήσεων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Brighton College Associate της επιστήμης στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων θα σας προετοιμάσει με τις γνώσεις, τις τεχνικές δεξιότητες και τις υγιείς επιχειρηματικές αρχές για να ακολουθήσουν μια entry-level θέση σε μια ποικιλία επιχειρηματικών πεδίων. Ως πτυχιούχος, μπορείτε να αναζητήσετε θέσεις σε κλάδους όπως λιανικό εμπόριο, ασφάλειες, οικονομικά, τεχνολογία, τηλεπικοινωνίες, τραπεζικές εργασίες, πωλήσεις, υπηρεσίες και πολλά άλλα.

Ποιος θα πρέπει να εγγραφεί στο πρόγραμμα σπουδών διοίκησης επιχειρήσεων;


Είτε εργάζεστε επί του παρόντος και αναζητάτε πρόοδο είτε αναζητάτε μια νέα πορεία σταδιοδρομίας, ο τίτλος Διοίκησης Επιχειρήσεων θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας. Είστε εργοδότης που θέλει τα στελέχη σας να προωθήσουν την εκπαίδευσή τους, να αυξήσουν το επίπεδο δεξιοτήτων τους και να γίνουν πιο παραγωγικοί στην επιχείρησή σας; Η απόκτηση πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων θα ανοίξει πόρτες σε τόσες πολλές ευκαιρίες./>

Ποιες επιχειρηματικές αρχές και έννοιες θα μάθω;


Τα παρακάτω είναι μόνο μερικές από τις έννοιες που θα μάθετε στο πανεπιστημιακό πτυχίο μας:/>

 • Πώς να εφαρμόσετε τις βασικές οικονομικές, χρηματοοικονομικές και λογιστικές αρχές στα οργανωτικά περιβάλλοντα
 • Αναγνωρίστε τις έννοιες και τις δραστηριότητες ανθρώπινου δυναμικού σε οργανωσιακά περιβάλλοντα
 • Καθορίστε τα διάφορα καθήκοντα και ευθύνες των διαχειριστών σε οργανισμούς
 • Προσδιορίστε τους τύπους επιχειρήσεων και τους νόμους και κανονισμούς για τις επιχειρήσεις
 • Ορίστε και εφαρμόστε τις αρχές εμπορίας και διανομής που χρησιμοποιούνται στις επιχειρήσεις
 • Προσδιορίστε και χρησιμοποιήστε την κατάλληλη τεχνολογία στην επιχείρηση
 • Πολλές άλλες αρχές και έννοιες ζωτικής σημασίας για κάθε διευθυντή επιχειρήσεων

Βοήθεια Εργασίας


Καταλαβαίνουμε ότι η εύρεση θέσης μετά την ολοκλήρωση του πτυχίου Business Management είναι ο απώτερος στόχος. Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το βιογραφικό σας και να προετοιμαστείτε για το επόμενο βήμα σας. Το προσωπικό μας είναι αφοσιωμένο στο να σας βοηθήσει στην αναζήτηση εργασίας σας./>

Περίγραμμα μαθήματος


Τα παρακάτω μαθήματα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα Επιχειρηματικής Διαχείρισης. Τα μαθήματα κυκλοφορούν μία φορά τη φορά για να μεγιστοποιήσουν τη μάθηση. Το πρόγραμμα σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων έχει συνολικά 60 ώρες πίστωσης. Κάθε μάθημα πρέπει να ολοκληρωθεί σε 8 εβδομάδες./>

Βασικά μαθήματα διαχείρισης επιχειρήσεων

Αναγνωριστικό μαθήματος


Μαθήματα Γενικής Παιδείας Διοίκησης Επιχειρήσεων/>

Αναγνωριστικό μαθήματος


Διοίκηση Επιχειρήσεων Ειδικά Μαθήματα Focus Career/>

Θα επιλέξετε επίσης 12 πιστωτικές ώρες μαθήματα στην περιοχή της εστίασής σας. Μπορείτε να βρείτε μια λίστα μαθημάτων για να επιλέξετε από τον τρέχοντα κατάλογο σχολείων μας ή καλέστε το γραφείο μας στο 1-800-354-1254.

Προοπτική σταδιοδρομίας


Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Γραφείου Εργασίας, η απασχόληση διευθυντικών στελεχών επιχειρήσεων με πτυχία συνεργατών προβλέπεται να αυξηθεί οπουδήποτε από 5 έως 24% από το 2014-2024, ανάλογα με τον κλάδο στον οποίο απασχολείται./>


Ευκαιρίες εργασίας/>

Θα βρείτε ευκαιρίες διαχείρισης επιχείρησης στις ακόλουθες ρυθμίσεις:

 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ
 • Λιανεμποριο
 • Υπηρεσία Τροφίμων
 • Φιλοξενία
 • Ακίνητα / ακίνητα
 • Εμπορικός
 • Κοινωνική εργασία
 • Φροντίδα υγείας


Κέρδη*/>

Ο μέσος ετήσιος μισθός για διευθυντικά στελέχη με βαθμό συνεργάτη ήταν περίπου $ 48.690 τον Μάιο του 2015. Ο μέσος μισθός είναι ο μισθός με τον οποίο οι μισοί εργαζόμενοι σε ένα επάγγελμα κερδίζουν περισσότερο από αυτό το ποσό και το μισό κερδίζουν λιγότερα. Το χαμηλότερο 10 τοις εκατό κέρδισε λιγότερο από $ 28.780, και το υψηλότερο 10 τοις εκατό κέρδισε περισσότερα από $ 83.010.

Οι περισσότεροι διευθυντές εργάζονται με πλήρη απασχόληση. Οι διευθυντές σε ορισμένες βιομηχανίες θα εργάζονται συχνά μακρά βάρδιες, και ορισμένοι από αυτούς τους διευθυντές εργάζονται πάνω από 40 ώρες την εβδομάδα, ενώ άλλοι μπορεί να εργάζονται παραδοσιακές ώρες εργασίας. Όσοι εποπτεύουν πολλαπλές τοποθεσίες μιας αλυσίδας ή ένα franchise μπορεί να καλούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένων των βραδιών, των Σαββατοκύριακων και των αργιών.

* Γραφείο Στατιστικών Εργασίας, Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ, Εγχειρίδιο Επαγγελματικής Πρόβλεψης, Έκδοση 2016-17, Διευθυντές Υπηρεσιών Τροφίμων, στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση https://www.bls.gov/ooh/management/food-service-managers.htm ( επισκέφθηκε 03 Μαρτίου 2017).

* Γραφείο Στατιστικών Εργασίας, Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ, Εγχειρίδιο Επαγγελματικής Πρόβλεψης, Έκδοση 2016-17, Διαχειριστές Καταλυμάτων, στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση https://www.bls.gov/ooh/management/lodging-managers.htm , 2017).

Δίδακτρα


Η συνολική τιμή για το πανεπιστημιακό πτυχίο του προγράμματος Paralegal Institute είναι $ 10.950./>

Συνολικά δίδακτρα


Επιλογές πληρωμής/>

 • Πλήρες Σχέδιο Πληρωμών: Πλήρης πληρωμή για συνολική προγραμματική τιμή $ 10.450. Εξοικονομήστε $ 500!
 • Ιδιωτικό δάνειο φοιτητών: Χρηματοδοτήστε την εκπαίδευσή σας με χαμηλές προκαταβολές και προσαρμοσμένους όρους!

Όλες οι ακαδημαϊκές και οικονομικές υποχρεώσεις στο σχολείο πρέπει να γίνονται πριν από την έκδοση των τελικών αντιγράφων και του διπλώματος.


Οικονομική βοήθεια/>

Τα προγράμματα στο Brighton College έχουν εγκριθεί για οφέλη από τους Βετεράνους. Brighton College συνεργάζεται επίσης με πολλά προγράμματα επιστροφής δαπανών για εργοδότες, καθώς και με διάφορα προγράμματα για την ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού και την επαγγελματική αποκατάσταση. Για να μάθετε εάν πληρείτε τις προϋποθέσεις για αυτά τα προγράμματα, καλέστε το γραφείο μας στο 1.800.354.1254 για περισσότερες πληροφορίες.

Υπηρεσίες Καριέρας


Εξειδικευμένο μάθημα σταδιοδρομίας/>

Καθώς ολοκληρώνετε το πρόγραμμά σας, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ένα μάθημα καριέρας που επικεντρώνεται σε πληροφορίες καριέρας και σας προετοιμάζει για την αναζήτηση εργασίας σας. Μάθετε σημαντικές δεξιότητες όπως η δικτύωση, η διαχείριση της σταδιοδρομίας και η οικοδόμηση διαπροσωπικών σχέσεων.


Εξατομικευμένο Βιογραφικό Κτίριο/>

Μπορείτε να υποβάλετε το βιογραφικό σας σημείωμα μέσω του ηλεκτρονικού κέντρου επαναλήψεων. Οι συντονιστές της τοποθέτησης σταδιοδρομιών θα σας προσφέρουν μια προσωπική αναθεώρηση του βιογραφικού σας σημειώματος.


One-On-One Cover Letter Assistance/>

Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε και να σχεδιάζετε αποτελεσματικές συνοδευτικές επιστολές και επιστολές παρακολούθησης. Επιπλέον, θα παρουσιάσουμε συγκεκριμένα παραδείγματα.


Προετοιμασία συνέντευξης/>

Θα μάθετε τεχνικές συνέντευξης και συμβουλές σχετικά με τον τρόπο απάντησης στις πιο συνήθεις ερωτήσεις.

Εξετασμένες εξετάσεις


Όλοι οι σπουδαστές που συνεργάζονται υποχρεούνται να λάβουν δύο εξετάσεις μέσω μιας ηλεκτρονικής υπηρεσίας proctoring, ProctorU, όπως απαιτείται σε συγκεκριμένα μαθήματα. Οι διαβαθμισμένες εξετάσεις είναι ανοιχτές βιβλιοθήκες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο υλικά μαθήματος, πόροι μαθημάτων και προσωπικές σημειώσεις. Οι σπουδαστές ενδέχεται να μην χρησιμοποιούν το Google ή άλλες επιλογές αναζήτησης στο διαδίκτυο για να εντοπίσουν απαντήσεις κατά τη διάρκεια διακεκριμένων εξετάσεων. Απαιτείται μια κάμερα web για την ολοκλήρωση δοκιμασμένων δοκιμών. Οι μεταβιβάσιμες πιστώσεις θα εξεταστούν κατά περίπτωση και θα καταρτιστούν εναλλακτικά μαθήματα κατά την εγγραφή όπως δικαιολογείται. Για τους φοιτητές που δεν έχουν πρόσβαση σε μια κάμερα web, μπορεί να ελέγξουν με την τοπική βιβλιοθήκη, τα κοινοτικά κέντρα και τα κέντρα ψυχαγωγίας για διαθεσιμότητα. Τα ενεργά καθήκοντα και οι υπάλληλοι υπηρεσίας μπορούν να ζητήσουν διαμεσολάβηση μέσω στρατιωτικής εκπαίδευσης ή αξιωματικού ελέγχου. Εάν είναι απαραίτητο, μια εξέταση μπορεί να γίνει προσωπικά με μη συνδεδεμένο άτομο όπως διαχειριστή, βιβλιοθηκάριο, σύμβουλο ή προσωπικό ανθρώπινου δυναμικού. Οι προσωπικές εξετάσεις απαιτούν έγκριση από τον Διαχειριστή Υπηρεσιών Φοιτητών πριν από τη λήψη των εξετάσεων./>

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Brighton College offers accredited online programs with a focus on quality and affordability. From the time you first inquire to your graduation day, we are committed to providing you with the best ed ... περαιτέρω

Brighton College offers accredited online programs with a focus on quality and affordability. From the time you first inquire to your graduation day, we are committed to providing you with the best educational experience and ensuring your ultimate success. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη