Διεθνές flex emba

MIP Politecnico di Milano School of Management

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διεθνές flex emba

MIP Politecnico di Milano School of Management

Το International Flex EMBA (i-Flex) είναι ένα πρόγραμμα Executive MBA 20 μηνών που απευθύνεται σε διευθυντικά στελέχη που θέλουν να συνδυάσουν τη διεθνή μελέτη με τις εργασιακές δεσμεύσεις, χρησιμοποιώντας μία από τις πιο εξελιγμένες πλατφόρμες ψηφιακής μάθησης στον κόσμο, οι οποίες αναπτύχθηκαν με την τεχνολογία της Microsoft. Το πρόγραμμα, ένα από τα κορυφαία μαθήματα μάθησης εξ αποστάσεως MBA, είναι σε συνεργασία με το WOBI, το World of Business Ideas.

Ψηφιακή Μάθηση για Διευθυντές και Στελέχη

Σε αυτά τα χρόνια η εκπαίδευση αντιμετωπίζει μια τεράστια πρόκληση που καθιστά δυνατή η ψηφιακή τεχνολογία.

Πολλές κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο διευρύνουν την προσφορά ψηφιακών προγραμμάτων μάθησης για την κάλυψη της αυξανόμενης ανάγκης ευελιξίας των διευθυντικών στελεχών και των στελεχών.

Το MIP ανταποκρίθηκε στην αυξανόμενη ανάγκη ευελιξίας των διευθυντικών στελεχών και των στελεχών με μια καινοτόμο εκτελεστική μορφή MBA που παραδόθηκε ψηφιακά - το International Flex EMBA (i-Flex). Μέσα από μια από τις πιο καινοτόμες πλατφόρμες ψηφιακής μάθησης, που αναπτύχθηκαν με την τεχνολογία της Microsoft, οι μαθητές μπορούν να μάθουν τις ίδιες δεξιότητες, να κάνουν το ίδιο δίκτυο, να αποκτήσουν το ίδιο δίπλωμα από το Politecnico di Milano ως εκείνοι που παρακολουθούν μια παραδοσιακή EMBA.

Επιπλέον, δύο Διεθνείς Εβδομάδες επιτόπου βοηθούν τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν ένα σταθερό δίκτυο.

Χάρη στη συνεργασία με το WOBI (World of Business Ideas), η σχολή i-Flex κατανοεί τόσο τους καθηγητές της MIP όσο και τους κορυφαίους βραβευμένους και νικητές του WOBI.

5 λόγοι για να επιλέξετε το I-FLEX

1 - ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα όταν, πού και πώς προτιμούν, συμβιβασμό στην εκπαίδευση, την επαγγελματική ζωή και την οικογένεια.

2 - ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΟ

Χάρη στην πλατφόρμα ψηφιακής μάθησης που αναπτύχθηκε με την τεχνολογία της Microsoft, οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο προ-εγγεγραμμένο βίντεο, να συμμετέχουν ενεργά σε τηλεοπτικές συναντήσεις με τον καθηγητή, να αλληλεπιδρούν με τους συνομηλίκους σας και να εργάζονται μαζί τους σε έργα και αναθέσεις, με ένα-προς-έναν τρόπο με τους καθηγητές. Επιπλέον, διατίθενται κοινωνικά μέσα, φόρουμ και μια ειδική εφαρμογή.

3 - ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Η σχολή του προγράμματος αποτελείται από καθηγητές προερχόμενους από διαφορετικές χώρες και κορυφαίους στοχαστές και φορείς της WOBI που εγγυώνται υψηλής ποιότητας διδασκαλία σε διεθνές επίπεδο. Για κάθε ένα από τα βασικά μαθήματα, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από τους πιο σεβαστούς στοχαστές, καθηγητές, διευθυντές και επιχειρηματίες στον κόσμο.

4 - ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ

Καθώς οι σπουδαστές προέρχονται από όλο τον κόσμο, το i-Flex είναι το τέλειο πλαίσιο για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου. Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εταιρείες του δικτύου MIP και να συμμετάσχουν στο World Business Forum σε μία από τις πόλεις της επιλογής τους μεταξύ Μπογκοτά, Πόλη του Μεξικού, Μιλάνο, Μαδρίτη, Νέα Υόρκη, Χονγκ Κονγκ και Σίδνεϊ.

5 - Είναι ένα εκτελεστικό MBA

Οι φοιτητές θα αποκτήσουν τις ίδιες γνώσεις και ικανότητες ενός Executive MBA και θα αποκτήσουν τον ίδιο βαθμό που απελευθερώνεται από τα παραδοσιακά Executive MBAs στην τάξη.

Η εταιρική σχέση με το WOBI

Το WOBI είναι ένας παγκόσμιος κόμβος περιεχομένου επιχειρήσεων, ένας χώρος όπου οι εμπειρίες και η γνώση συγκλίνουν.

Είμαστε για όλους εκείνους που μοιράζονται το πάθος μας για τις επιχειρήσεις. Ανήσυχα και περίεργα μυαλά ενθουσιασμένα από την πρόκληση να μετασχηματιστούν οι ιδέες σε έργα και έργα στις επιχειρήσεις. Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε μεταμορφωτικές εμπειρίες αφιερωμένες στην οικοδόμηση καλύτερων ανθρώπων, καλύτερων επιχειρήσεων και καλύτερου κόσμου. Μέσω διαφορετικών πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένων των εκδηλώσεων, του 24ωρου τηλεοπτικού δικτύου, του περιοδικού και των ψηφιακών μορφών, ο WOBI φθάνει σε παγκόσμιο ακροατήριο που αναζητά μοναδικό και υψηλής ποιότητας περιεχόμενο διαχείρισης.

Εκδηλώσεις WOBI : Κάθε χρόνο περισσότερα από 20.000 στελέχη από 7.000 εταιρείες συναντώνται στο World Business Forum και άλλες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο για να ζήσουν ένα μοναδικό μείγμα έμπνευσης και

μάθηση.

WOBI TV: Προσφέροντας περισσότερα από 16 εκατομμύρια σπίτια σε 21 χώρες της Λατινικής Αμερικής, η WOBI TV παρουσιάζει ντοκιμαντέρ, ειδικές εκθέσεις, πραγματικές εκπομπές και συνεντεύξεις με τους ηγέτες,

επιχειρηματίες και εμπειρογνώμονες που διαμορφώνουν το επιχειρηματικό τοπίο. οι εταιρείες που προωθούν τα όρια και οδηγούν στην καινοτομία. τα πιο καυτά θέματα στην επιχειρηματική ατζέντα.

WOBI MAGAZINE : είναι η κορυφαία έκδοση διαχείρισης της Λατινικής Αμερικής. Δημοσιεύθηκε δύο μηνιαία για τα τελευταία 17 χρόνια, διαθέτει πρακτικές περιπτωσιολογικές μελέτες. κορυφαίες ιδέες από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες του κόσμου. ιστορίες "πράττων" από όλες τις γωνιές του πλανήτη.

WOBI.COM : πρόκειται για μια ψηφιακή πλατφόρμα που προσφέρει την καλύτερη ηγεσία και διαχείριση της σκέψης μέσω βίντεο και άρθρων.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΕισαγωγή

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

 • 3 έτη ελάχιστης εργασιακής εμπειρίας, ιδανικά σε διεθνή περιβάλλοντα και ρόλους.
 • Κίνητρο και έτοιμο να δεχτεί τις προκλήσεις των πραγματικών επιχειρηματικών καταστάσεων
 • Η φιλοδοξία, η ανεξαρτησία και η ταπεινότητα ολοκληρώνουν το πορτρέτο

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

Οι εισαγωγές είναι κυλιόμενες, οπότε όσο πιο γρήγορα υποβάλετε την αίτησή σας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να εξασφαλίσετε εισφορές και μειώσεις διδάκτρων MIP.
Προτού υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα, συμβουλεύουμε τους υποψηφίους να στείλουν στο Γραφείο Εισαγωγής (imbapt@mip.polimi.it) το πρόγραμμα σπουδών τους για προ-αξιολόγηση του προφίλ τους. Σε περίπτωση θετικής ανατροφοδότησης, θα χαρούμε να καθοδηγήσουμε τους αιτούντες μέσα από τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.

Οικονομική Βοήθεια

Τα δίδακτρα ανέρχονται σε 30000 ευρώ, αλλά διατίθενται πολλές εισφορές:

 • ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ : Οι υποψήφιοι για την πρόσληψη του International Flex EMBA από το 2018 μπορούν πλέον να υποβάλουν αίτηση για συνεισφορά για τα τέλη δακτυλογράφησης Early Bird ύψους € 1.500. Για να επωφεληθεί από τη συνεισφορά, οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση πριν από την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018.
 • ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΕΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ : μερικές παρεκκλίσεις προκειμένου να προωθηθεί η διεθνής ποικιλομορφία μέσα στην τάξη και να βοηθηθούν ταλαντούχα άτομα από μειονεκτούσες χώρες.
 • MIP4WOMEN : συμβολή έως και 6000 ευρώ σε υποψηφίους που επιθυμούν να γίνουν διευθυντές. Για να είστε επιλέξιμοι για αυτόν τον διαγωνισμό, πρέπει να πληρείτε τις προϋποθέσεις εισδοχής και να υποβάλετε στο στάδιο της αίτησης ένα μικρό απόσπασμα (όχι πάνω από 500 λέξεις) στο ακόλουθο θέμα:

"Οι γυναίκες έπρεπε πάντα να αγωνιστούν δύο φορές.

Έπρεπε πάντα να φέρουν δύο βάρη, τα ιδιωτικά και τα κοινωνικά.

Οι γυναίκες είναι η σπονδυλική στήλη της κοινωνίας. "

Rita Levi Montalcini, Βραβείο Νόμπελ

Περιγράψτε τη μεγαλύτερη πρόκληση που έχετε ζήσει στην επαγγελματική ή ιδιωτική ζωή σας ως γυναίκα (μέγιστο 500 λέξεις).

Οι υποψήφιοι θα κριθούν με βάση την ποιότητα της εφαρμογής και του προφίλ τους (συνεντεύξεις με κίνητρα, επαγγελματική εμπειρία, οικονομικές ανάγκες, εκπαιδευτικό ιστορικό) καθώς και το δοκίμιο που υποβλήθηκε. Τα κριτήρια για την απαλλαγή από τα δίδακτρα μπορεί να αλλάζουν από έτος σε έτος και αφήνονται στη διακριτική ευχέρεια του σχολείου.

 • 30% ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ CLUB : δύο μερικές υποτροφίες ύψους 30%, που προσφέρονται στο πλαίσιο της συνεργασίας με το MIP με το 30% Club - με στόχο την επίτευξη 30% των γυναικών σε FTSE 100 boards. Για να συμμετάσχετε στην ευκαιρία, θα πρέπει να μας υποβάλετε ένα βίντεο με μέγιστο όριο 3 λεπτών "που θα δείξει πώς θα συνεισφέρουν και θα επωφεληθούν από το i-Flex EMBA, εστιάζοντας στα επιτεύγματά τους ως επαγγελματίες διαχειριστές καθώς και σε ακαδημαϊκά προσόντα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει επίσης να αξιολογήσουν τις δεξιότητες που πρέπει να αναπτύξουν για να είναι αποτελεσματικός παγκόσμιος διαχειριστής και πώς θα βοηθήσει το i-Flex EMBA σε αυτό, δίνοντας λεπτομέρειες για τον σημερινό ρόλο τους ως γυναικών σε ηγετική θέση ».
 • Υποτροφίες WOBI : 5 συμμετοχές με βάση την αξία έως και 30% της αμοιβής των φοιτητών που παρουσιάζουν επιχειρησιακή διάθεση και ηγετική στάση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής. Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, πρέπει να πληρείτε τις προϋποθέσεις αποδοχής και να υποβάλλετε, ως μέρος του πακέτου αίτησής σας, ένα σύντομο δοκίμιο (μεταξύ 500 και 700 λέξεων) στο ακόλουθο θέμα:

"Οι πελάτες δεν έρχονται πρώτοι. Οι υπάλληλοι έρχονται πρώτοι. Εάν φροντίζετε τους υπαλλήλους σας, θα φροντίζουν τους πελάτες "- Sir Richard Branson, ομιλητής στο World Business Forum (WBF) Μιλάνο 2015 Συζητήστε.

 • POLITECNICO DI MILANO ALUMNI WAIVER : μερική παραίτηση μέχρι 3.000 ευρώ που προορίζεται για τους αποφοίτους της Politecnico di Milano.
 • ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ : Η αμοιβή φοιτητών i-Flex για τις εταιρείες ισούται με 34000 ευρώ. Εάν είστε χορηγός από την εταιρεία σας, παρακαλώ γράψτε στο imbapt@mip.polimi.it για περισσότερες λεπτομέρειες.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 15, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2018
Duration
Διάρκεια
20 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
30,000 EUR
Locations
Βέλγιο - Brussels
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Γαλλία - Nantes, Pays de la Loire
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Γαλλία - Reims, Grand Est
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Γαλλία - Toulouse-le-Château, Bourgogne-Franche-Comté
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Γερμανία - Munich, Bavaria
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ισπανία - Madrid, Community of Madrid
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ιταλία - Milan, Lombardy
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Κίνα - Beijing, Beijing
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Κίνα - Guangzhou, Guangdong
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - Edinburgh, Scotland
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - Glasgow, Scotland
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2018
Ιταλία - Milan, Lombardy
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Γαλλία - Nantes, Pays de la Loire
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Γαλλία - Reims, Grand Est
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - Edinburgh, Scotland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ισπανία - Madrid, Community of Madrid
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Κίνα - Guangzhou, Guangdong
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Βέλγιο - Brussels
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - Glasgow, Scotland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Κίνα - Beijing, Beijing
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Γερμανία - Munich, Bavaria
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Γαλλία - Toulouse-le-Château, Bourgogne-Franche-Comté
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών