Διδακτορικό της Διοίκησης Επιχειρήσεων (DBA)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Στόχοι του προγράμματος

Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα πτυχίου KWU DBA θα είναι εξοπλισμένοι για να εργάζονται σε ανώτερα στελέχη σε επίπεδο διευθυντικών στελεχών σε ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.

  • Οι αποφοίτοι της KWU DBA μπορούν να επιλέξουν να ακολουθήσουν σταδιοδρομίες στις συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης, να γίνουν επιχειρηματίες ή να εφαρμόσουν τις νέες γνώσεις και την τεχνογνωσία τους προς όφελος των εταιρειών και των οργανισμών στους οποίους δουλεύουν επί του παρόντος.
  • Οι συγκεντρώσεις του προγράμματος είναι διαθέσιμες στην Επιχειρηματικότητα και τη Διεθνή Διαχείριση.
  • Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος DBA της KWU παρέχει επίσης πτυχιούχους με τα διαπιστευτήρια που απαιτούνται για την εφαρμογή σε πολλές διδακτικές, ερευνητικές και διοικητικές θέσεις που διατίθενται στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Συγκεντρώσεις προγραμμάτων

Επιχειρηματικότητα

Υπάρχουν περισσότερες από είκοσι επτά εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με την αμερικανική διοίκηση μικρών επιχειρήσεων, οι μικρές επιχειρήσεις παράγουν περίπου το 50% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος (ΑΕΠ) της χώρας.

Νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε από το Διεθνές Κέντρο Εμπορίου (κοινή υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών και του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου), διαπίστωσε ότι οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις διαδραματίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια οικονομία, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 70% όλων των επίσημων θέσεων εργασίας Παγκόσμιος.

Το DBA της KWU με συγκέντρωση στην Επιχειρηματικότητα δίνει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται για τη διδασκαλία και την έρευνα να αναπτύξουν προηγμένες αναλυτικές και ερευνητικές δεξιότητες σε αυτό το σημαντικό πεδίο.

Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται για την εξειδίκευση με τη συγκέντρωση να ξεκινήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις θα αποκτήσουν πολύτιμες πρακτικές δεξιότητες και ιδέες για τη χρηματοδότηση επιχειρηματικών εγχειρημάτων, επιχειρηματικού μάρκετινγκ, κοινωνικής επιχειρηματικότητας και διαχείρισης της καινοτομίας.

  • Διεθνής Διοίκηση

μικρό

Ο γρήγορος μετασχηματισμός του επιχειρηματικού περιβάλλοντος λόγω της παγκοσμιοποίησης και της τεχνολογίας οδήγησε στην ανάγκη να γίνουν πιο ευέλικτες οι επιχειρήσεις. Οι πολυεθνικές εταιρείες πρέπει να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών στις διεθνείς αγορές.

Η παρακολούθηση ενός DBA στη Διεθνή Διαχείριση δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές της KWU να διερευνήσουν και να εφαρμόσουν την αντίληψή τους για το πώς η διαπολιτισμική επικοινωνία, η διεθνής χρηματοδότηση, το ηλεκτρονικό εμπόριο, η διαχείριση logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας, η διαχείριση έργων και οι ανθρώπινοι πόροι επηρεάζουν την επιτυχία των παγκόσμιων επιχειρήσεων.

Απαιτήσεις εισδοχής

Τα άτομα που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα DBA της KWU πρέπει να έχουν τουλάχιστον πενταετή επαγγελματική επαγγελματική εμπειρία και να έχουν ολοκληρώσει ένα πτυχίο MBA ή μεταπτυχιακό σε έναν τομέα που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις με ελάχιστο GPA 3,0.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Key West University (KWU) is a 100% online university. The university was founded by a group of international business and education professionals with over 40 years of combined experience.

Key West University (KWU) is a 100% online university. The university was founded by a group of international business and education professionals with over 40 years of combined experience. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη