Διδακτορικό της Διοίκησης Επιχειρήσεων (DBA)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Κατά τη διάρκεια των ετών ένα και δύο του Doctor of Business Administration (DBA), θα παρακολουθήσετε έξι μαθήματα αυτο-μελέτης μέσω της καινοτόμου διαδικτυακής πλατφόρμας μάθησης. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσουν με τις δεξιότητες που θα χρειαστείτε για το ερευνητικό έργο της επιχείρησής σας κατά το τρίτο και τελευταίο έτος.

Το έργο σας θα μπορούσε να επικεντρωθεί σε μια πραγματική επιχειρηματική κατάσταση ή σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στην τρέχουσα εργασιακή σας κατάσταση. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια επιχειρηματική ιδέα στην οποία θέλετε να εξερευνήσετε ή να εστιάσετε ή να τρέξετε ιδέες που επηρεάζουν τη βιομηχανία στην οποία εργάζεστε.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου σας στο Geneva Business School , θα υποστηριχθείτε από τον Διαχειριστή Προγράμματος DBA και την ομάδα του προγράμματος στη Βαρκελώνη. Στο τελευταίο έτος σας, θα λάβετε επίσης άμεση υποστήριξη από έναν έμπειρο επαγγελματία από το πεδίο που σας ενδιαφέρει.

Μόλις ολοκληρωθεί το έργο, θα το παρουσιάσετε σε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στον τομέα σας.

140309_pexels-photo-4050315.jpeg

Γεγονότα

 • Διάρκεια: 3 χρόνια
 • Πιστωτικές μονάδες: 240 ECTS
 • Γλώσσα: Αγγλικά
 • Προσλήψεις: Φεβρουάριος και Σεπτέμβριος
 • Απονομή πτυχίου: Doctor of Business Administration (DBA)

Απαιτήσεις εισδοχής

 • Μεταπτυχιακό ή ισοδύναμο, κατά προτίμηση σε σχετικό τομέα.
 • IELTS 7.0 / TOEFL 85 / DET 115-120 (επίσημα αποτελέσματα εξετάσεων στα Αγγλικά) ή απόδειξη σπουδών στο παρελθόν σε αγγλόφωνο περιβάλλον για τουλάχιστον 3 χρόνια.
 • Σαρωμένο αντίγραφο όλων των απαιτούμενων ακαδημαϊκών διπλωμάτων, αντιγράφων, πιστοποιητικών.
 • Εκτεταμένη προηγούμενη επαγγελματική / επαγγελματική εμπειρία.
 • Φωτοτυπία έγκυρου διαβατηρίου / εθνικής ταυτότητας.
 • Βιογραφικό σημείωμα.
 • Επιστολές αναφοράς από πρώην ακαδημαϊκό ίδρυμα και από τρέχοντα εργοδότη (εάν ισχύει).
 • Συμπλήρωση του εντύπου πρότασης διατριβής.

Πρωτόκολλα εισδοχής

 • Υποβολή αίτησης: Η αίτηση από υποψήφιους φοιτητές εξετάζεται μόνο όταν υποβληθούν όλα τα έγγραφα και πληρούνται τα κριτήρια εισαγωγής.
 • Εξετάσεις Αγγλικών: Δεδομένου ότι τα Αγγλικά είναι η κοινή γλώσσα που χρησιμοποιείται στο Geneva Business School , οι βαθμολογίες τεστ TOEFL / IELTS / DET, διαδικτυακές, τηλεφωνικές ή προσωπικές συνεντεύξεις μετρούν το επίπεδο γνώσης των μαθητών στα Αγγλικά. Οι διαδικτυακές εξετάσεις αγγλικών μπορούν να είναι μια εναλλακτική λύση εάν είναι απαραίτητο
 • Συνέντευξη: Αφού ελεγχθούν όλες οι αναφορές, πραγματοποιείται μια τελική συνέντευξη και στη συνέχεια αποστέλλεται μια τελική επιστολή εισδοχής στον υποψήφιο μαθητή.
 • Επιβεβαίωση: Ο Καταχωρητής επικυρώνει τις αιτήσεις και ενημερώνει τους μαθητές. Ο Γραμματέας εξετάζει αιτήσεις που ενδέχεται να μην πληρούν πλήρως τα κριτήρια αποδοχής και μπορεί να τις αποδεχθούν βάσει αποδείξεων ικανότητας βάσει στοιχείων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να προστεθεί μια «εισαγωγική εξέταση» για την αξιολόγηση της επάρκειας των υποψηφίων στην ανάγνωση, τη γραφή, τη λεκτική, αναλυτική και ποσοτική επάρκεια.

Κριτήρια Εισδοχής για Φοιτητές Μεταφοράς Πιστώσεων

Επίδομα μεταφοράς πίστωσης: Δεν γίνεται αποδεκτή μεταφορά πίστωσης.

Εξαιρετικές συνθήκες εισδοχής - COVID-19

Υπό το πρίσμα της πανδημίας COVID-19, το Διοικητικό Συμβούλιο της Geneva Business School αποφάσισε ότι θα δεχτεί μαθητές ακόμη και αν δεν είναι σε θέση να λάβουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων TOEFL / IELTS στα Αγγλικά λόγω της πανδημίας. Κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων της αίτησης, θα εφαρμόσουμε το ίδιο επίπεδο αυστηρής αξιολόγησης, καθώς και θα αξιολογήσουμε διεξοδικά το επίπεδο κατανόησης του υποψηφίου στα Αγγλικά για να διασφαλίσουμε ότι όλοι έχουν την ικανότητα να συμμετέχουν στην τάξη. Οι υποψήφιοι που γίνονται δεκτοί στη Geneva Business School χωρίς TOEFL / IELTS ή τα αποτελέσματα των εξετάσεων γυμνασίου θα λάβουν ένα επιπλέον ακαδημαϊκό έτος, από τη στιγμή που θα ενταχθούν στο σχολείο μας, για να παράσχουν τα έγγραφα που λείπουν. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν το Duolingo English Test (DET), το οποίο συνδυάζει ένα τεστ αγγλικής ικανότητας με μια σύντομη συνέντευξη βίντεο. Η τεχνολογία και η μορφή του Duolingo επιτρέπουν στους αιτούντες να ολοκληρώσουν τη δοκιμή οποιαδήποτε στιγμή ή μέρος με πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξαιρετικές απαιτήσεις εισαγωγής στο ιστολόγιό μας.

Αμοιβές

 • Αμοιβή αίτησης: € 150 (δεν επιστρέφεται, καταβάλλεται κατόπιν αιτήσεως)
 • Χρέωση διαχείρισης: 1.900 €
 • Δίδακτρα ανά όρο: 3.900 € (πρόγραμμα 3 ετών / 9-διάρκειας)
Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Geneva Business School is a leading institution that provides cutting-edge Swiss Quality Education. Taught in numerous campuses around the world, including major European cities such as Geneva, Barcel ... περαιτέρω

Geneva Business School is a leading institution that provides cutting-edge Swiss Quality Education. Taught in numerous campuses around the world, including major European cities such as Geneva, Barcelona and Madrid. Our innovative methodology means students are taught in small and focused classrooms by carefully chosen faculty members, all of whom are top-level professionals, dedicated to guiding them on their journey to becoming future business leaders. Διαβάστε Λιγότερα
Γενεύη , Βαρκελώνη , Μαδρίτη + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη