Διδακτορικό στη Διοίκηση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Εξερεύνηση προηγμένων στρατηγικών διαχείρισης και θέματα εταιρικής διακυβέρνησης

ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Το PhD / Διδακτορικό στη Διοίκηση προσφέρεται από κοινού και ως πρόγραμμα διπλού πτυχίου από το Πανεπιστήμιο SMC και το Universidad Central de Nicaragua. ο PhD / Διδακτορικό στη Διοίκηση Επικεντρώνεται στην εξερεύνηση προηγμένων στρατηγικών διαχείρισης και ζητημάτων εταιρικής διακυβέρνησης που βοηθούν τους εκπαιδευόμενους καθώς σχεδιάζουν, διεξάγουν και εφαρμόζουν καινοτόμες και πρακτικά προσανατολισμένες έρευνες. Το Διδακτορικό Δίπλωμα Διοίκησης είναι ιδανικό για άτομα με υψηλές ευθύνες εταιρικού επιπέδου που απαιτούν προηγμένες τεχνικές διαχείρισης. Αυτό το διπλό πρόγραμμα σπουδών απευθύνεται επίσης σε πανεπιστημιακούς, πανεπιστημιακούς, πολυτεχνικούς διδάσκοντες που αναζητούν διεξοδική βάση για μια ακαδημαϊκή σταδιοδρομία που παρέχεται από ένα διδακτορικό δίπλωμα.

Το UCN Universidad Central de Nicaragua ιδρύθηκε το 1997 ως ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Νικαράγουας στη Managua της Νικαράγουα. Έχει διαπιστευθεί από το Consejo Nacional de Universidades και έλαβε το καθεστώς ενός πλήρως αυτόνομου πανεπιστημίου με απεριόριστη ανάθεση εξουσίας από το νόμο του Κοινοβουλίου και με την απονομή του πλήρως αυτόνομου πανεπιστημιακού καθεστώτος με διάταγμα του προέδρου της Νικαράγουα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Το πρόγραμμα είναι εντελώς ευέλικτο και συνεπώς η διάρκειά του εξαρτάται από την πρόοδό σας και από το χρόνο και την προσπάθεια που είστε έτοιμοι να αφιερώσετε. Οι μαθητές είναι ελεύθεροι να ξεκινήσουν μαθήματα ανά πάσα στιγμή, αυτό είναι να τιμήσουν και να υποστηρίξουν τις ιδιαίτερες ατζέντες των φοιτητών μας που εργάζονται κυρίως επαγγελματίες σε διευθυντικές θέσεις. Ωστόσο, στην αρχή κάθε μαθήματος, μαζί με τον καθηγητή σας, θα χτίσετε ένα πρόγραμμα για την ολοκλήρωση του μαθήματος.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Βασική Σκηνή

 • Μεθοδολογία και Σχεδιασμός Έρευνας Ι
 • Μεθοδολογία και σχεδιασμός της έρευνας II

Στάδιο εξειδίκευσης

 • Διαχείριση ευκαιριών
 • Εταιρική Διακυβέρνηση
 • Η διαχείριση του σχεδίου
 • Προηγμένη στρατηγική διαχείρισης και αλλαγή
 • E-Business Management

ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

 • Διατριβή
 • διατριβής

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ

Το Ελβετικό Κέντρο Διαχείρισης καλωσορίζει τους καταρτισμένους αιτούντες χωρίς διακρίσεις όσον αφορά το φύλο, την ηλικία, το πολιτιστικό, το εθνοτικό, το θρησκευτικό και το φυλετικό υπόβαθρο. Οι υποψήφιοι εξ αποστάσεως εκπαίδευσης γίνονται δεκτοί σε συνεχή βάση.

Η είσοδος στο Ελβετικό Κέντρο Διαχείρισης καθορίζει ελάχιστα κριτήρια τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να εντοπίζουν αιτούντες που έχουν δυναμικό ακαδημαϊκό δυναμικό και παρουσιάζουν δημιουργικότητα, κριτική σκέψη, κοινωνικές και ηθικές αξίες, αποδεικτικά στοιχεία αγγλικής γλώσσας και ισχυρά κίνητρα.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

 • Μεταπτυχιακό από διεθνώς αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό ίδρυμα
 • Ελάχιστη 4ετή επαγγελματική εμπειρία σε θέσεις εκτελεστικών ή ανώτερων στελεχών
 • Proficiency στα αγγλικά

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Λόγω της ευέλικτης δομής του προγράμματος, η εγγραφή είναι σε συνεχή βάση. Υποστηριζόμενες μέσω της ασύγχρονης μεθόδου σπουδών, οι εισαγόμενοι σπουδαστές μπορούν να αρχίσουν τις σπουδές τους ανά πάσα στιγμή σε ευθυγράμμιση με τις προσωπικές και επαγγελματικές δεσμεύσεις τους.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2017

Σχετικά με τη Σχολή

SMC is an accredited international online business school providing distance learning Bachelor, Master and Doctorate programs to students world-wide. SMC offers you what is expected from a leading uni ... περαιτέρω

SMC is an accredited international online business school providing distance learning Bachelor, Master and Doctorate programs to students world-wide. SMC offers you what is expected from a leading university – the foundation and continuance of a great career. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη