Διδακτορικό στη Βιο-Αναγεννητική Αισθητική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Διδακτορικό στη Βιο-Αναγεννητική Αισθητική είναι ένα Εντατικό Πρόγραμμα Ηλεκτρονικής Μάθησης Μικτής Λειτουργίας και εποπτεύεται από έναν Πιστοποιημένο & Έμπειρο Δερματολόγο, ο οποίος στοχεύει να δώσει άνοδο στους Νόμπελ Πρωτοπόρους & Καινοτόμους Ηγέτες στη Βιο-Αναγεννητική Αισθητική Βιομηχανία.

Το Bio-Regenerative Esthetics συνδυάζει επιτυχώς την εις βάθος μελέτη της βιολογικής αναγέννησης και την επιστήμη της ολιστικής αισθητικής. Αυτό το πρόγραμμα είναι ιδανικό για αισθητικούς και αισθητικούς, καθώς και για επιστήμονες, νοσηλευτές, διατροφολόγους / διαιτολόγους και φαρμακοποιούς που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με τη φυσιολογία του δέρματος και την έρευνα σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στην αισθητική που βασίζονται στις βιολογικές επιστήμες.

Γιατί να είστε πτυχιούχος αισθητικής Bio-Regenarive;

Ως φοιτητής του EWAA, θα ζήσετε τη δύναμη που έχει η πρόσφατα αποκτηθείσα γνώση σας και τον αντίκτυπο που δημιουργείτε στους πελάτες σας, την ανάγκη σύνταξης περιεχομένου, τη δημοσίευση άρθρων για τη συναίνεση των ευρημάτων σας, τη δοκιμή νέων μεθοδολογιών ή σχεδίων λύσεων που θα ενσωματωθούν σε σύνολο συγχρονισμένων λύσεων που μπορούν να μοιραστούν σε όλο τον τομέα.

Αυτό το μάθημα Bio-Regenerative Esthetician θα σας οδηγήσει βήμα προς βήμα από την εισαγωγή σας στις βιολογικές επιστήμες των Regenerative Sciences, μέσω της φυσιολογίας που αργότερα αναγνωρίζει την παθοφυσιολογία και τις βασικές λύσεις στο Advance Diploma, την κυριαρχία της κατάστασης του πελάτη και την προσαρμογή από τον εκπαιδευμένο σας όραμα για το πώς να αποδώσουμε μια λύση που να περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να επιδιορθωθούν, δηλαδή Frailty και / ή Μεταβολικό Σύνδρομο.

Θα αναλάβετε έρευνα και θα υποβάλετε μια διατριβή που εστιάζει στον τομέα που σας ενδιαφέρει για τις Αναγεννητικές Επιστήμες, γίνοντας ο Δρ-Σύμβουλος που θα είχε κατακτήσει την επιστήμη και θα είχε μελετήσει σε βάθος ένα μοντέλο της λύσης στις Αναγεννητικές Επιστήμες.

Η αναγνώριση των επαγγελματικών σας αποφάσεων για τον καθορισμό του καλύτερου συνδυασμού αισθητικών μέτρων για τους πελάτες σας από τη στιγμή που θα μπουν μέχρι τη στιγμή που θα επιστρέψουν και θα μείνουν μαζί σας ως αισθητικός της επιλογής τους, η ανάπτυξή σας στη βιομηχανία θα σας οδηγήσει στα ύψη με την υποστηριζόμενη επιστήμη και γνώση.

Ένας αισθητικός που έχει κατακτήσει τις επιστήμες πίσω από τις ανησυχίες των πελατών θα είναι πάντα μια προστιθέμενη αξία και ηγέτης του πρωταθλήματος σε αντίθεση με τους μη επιστημονικούς υποστηριζόμενους αισθητικούς με μη υποστηριζόμενους ισχυρισμούς σχετικά με τα αποτελέσματα των αισθητικών λύσεων που δίνουν ή σκοπεύουν να δώσουν που συνήθως εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το προϊόν ή τη συσκευή.

Ποιος πρέπει να παρευρεθεί

Βιο-αναγεννητικοί μεταπτυχιακοί μεταπτυχιακοί, Ερευνητές, Δερματολόγοι, Γενικοί ιατροί, Αισθητικοί βιομηχανικοί ηγέτες / Πρωτοπόροι, Αισθητικοί Σύμβουλοι, Αισθητικοί, Παραϊατρικοί Ιατροί, Νοσηλευτές.

Στόχος προγράμματος

Ανάπτυξη και ενίσχυση πιστοποιημένων εμπειρογνωμόνων, ερευνητών, πρωτοπόρων & ηγετών στον τομέα της βιο-αναγεννητικής αισθητικής, της υγείας και της ομορφιάς για τη συμπλήρωση του ταχέως αναπτυσσόμενου πεδίου της βιολογικής αναγεννητικής και αντιγηραντικής ιατρικής.

Δεξιότητες που αποκτήθηκαν μετά την ολοκλήρωση

Ερευνητικές δεξιότητες υψηλού επιπέδου στις βιο-αναγεννητικές αισθητικές επιστήμες, προηγμένη βιομηχανική ηγεσία, διευθυντικές δεξιότητες για τη λειτουργία των βιο-αναγεννητικών αισθητικών κέντρων & ενσωμάτωση των αισθητικών ιατρικών διαδικασιών στην υπάρχουσα πρακτική.

Περίληψη

 • Προηγμένη Παθοφυσιολογία του Integumentary System
 • Προηγμένη Αισθητική Φαρμακολογία Βιο-Αναγέννησης
 • Προηγμένη Αισθητική Δερματολογία
 • Προηγμένη διαχείριση πόνου
 • Προηγμένες επιστήμες με βάση λέιζερ και συσκευές
 • Προηγμένες μολυσματικές ασθένειες του δέρματος
 • Προηγμένοι επαγγελματικοί κίνδυνοι & αποστείρωση
 • Προηγμένη διαβούλευση ισορροπίας διατροφής και τρόπου ζωής
 • Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • Προηγμένη Ψυχολογία Καταναλωτή
 • Αποθήκευση & Logistics
 • Διαχείριση Franchise
Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

In Bio-Regenerative Esthetics, the focus will be on how BioRegenerative Science can restore the natural condition of the integumentary (skin) system and its corresponding pathophysiology, the esthetic ... περαιτέρω

In Bio-Regenerative Esthetics, the focus will be on how BioRegenerative Science can restore the natural condition of the integumentary (skin) system and its corresponding pathophysiology, the esthetic pharmacology of bio regeneration, pain management, esthetic dermatology and much more. The program is also designed to impart the requisite business management and entrepreneurship skills that are required for Estheticians to be able to successfully operate their business and even progress towards franchising. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη